Tele2 abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Tele2 abonnement?

Op zoek naar de beste deal bij Tele2? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dagelijks ontvangen wij alle aanbiedingen van Tele2 bij de provider zelf, maar ook bij betrouwbare telefoonwinkels zoals bijvoorbeeld Belsimpel, Coolblue en Mobiel.nl. Door de prijzen van je mobiele abonnement te vergelijken weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Wil je weten waarom juist nu het moment is om een mobiel abonnement bij Tele2 af te sluiten? Lees dan snel verder.

Waarom een Tele2 abonnement afsluiten?

Tele2 wordt regelmatig uitgeroepen als beste mobiele provider. Dit heeft onder andere te maken met de prijs van het onbeperkte abonnement. Deze is het laagste van alle andere providers. Daarnaast biedt Tele2 volgens het onderzoek de snelste klantenservice en beschikken ze over een razendsnel 4G netwerk.

Tele2 Onbeperkt

Met Tele2 Onbeperkt bel je niet alleen onbeperkt, maar kun je ook ongelimiteerd gebruik maken van mobiel internet. Dat betekent dus echt onbeperkt muziek streamen, video's bekijken, whatsAppen, surfen en online gamen. En dat op een behoorlijk snel 4G netwerk. Tele2 maakt gebruik van een eigen 4G netwerk met een landelijke dekking van maar liefst 97%. Het onbeperkte abonnement bij Tele2 is de goedkoopste in de markt met een maandbedrag van slechts 25 euro per maand.

Geen onverwachte buitenbundelkosten

Heb jij ook zo’n hekel aan een onverwacht hoge telefoonrekening? Bij een Tele2 abonnement is dat principe voorgoed verleden tijd. Ook als je geen onbeperkt abonnement hebt. Je kunt namelijk bij alle bundels onbeperkt gebruik blijven maken van internet, alleen wordt de snelheid omlaag gebracht als je over je bundel heen bent. Met deze lage snelheid kan je nog steeds eindeloos surfen en ongelimiteerd WhatsApp berichten ontvangen. Streamen van muziek wordt alleen wel lastig.

Tussendoor je bundel aanpassen

Heb je tijdens je contractperiode regelmatig last van het overschrijden van je bundels? Dan is het verstandig om je internetbundel of belbundel te verhogen. Je hoeft bij Tele2 niet je abonnement uit te zitten, maar het gewoon tussendoor verhogen. Heb je daarna een periode dat je minder gebruik maakt van internet, kan je de bundel net zo snel weer verlagen. Wel zo prettig, toch?

Tele2 Voordeelbundels

Tele2 kent een aantal interessante voordeelbundels die je gemakkelijk aan en uit kunt zetten. Als je op vakantie bent in een land buiten de EU is het verstandig om gebruik te maken van één van de buitenlandbundels van Tele2. Deze kun je per maand aan en uitzetten. En kom je erachter dat je internetsnelheid omlaag gaat omdat je door je bundel heen bent? Dan kan je er ook voor kiezen om tijdelijk je internetbundel te verhogen.

Gratis nummerbehoud

Wil je overstappen naar Tele2, maar ben je bang om je telefoonnummer te verliezen? Nergens voor nodig. Tele2 biedt gratis nummerbehoud aan. Geef bij het afsluiten van je abonnement aan dat je je nummer wilt meeverhuizen en de provider regelt alles voor je.

Wanneer mag ik bij Tele2 verlengen?

Als je al klant bent bij Tele2 en je abonnement wilt verlengen, kan dit vier maanden voordat je huidige abonnement afloopt. Stel je voor dat je tweejarige abonnement is ingegaan op 1 mei 2019, betekent dit dat je vanaf 1 januari 2021 mag verlengen.

Tele2 abonnement met smartphone of sim only?

Heb je al een mooie smartphone in huis en wil je liever besparen op je maandlasten? Dan is het verstandig om te kiezen voor Tele2 Sim Only. Hierbij ontvang je alleen een simkaart en krijg je dus geen nieuwe telefoon thuisgestuurd. Is je telefoon wel toe aan vernieuwing? Dan biedt Tele2 ook de mogelijkheid om een gave smartphone erbij te bestellen. Bij de provider zelf worden niet alle populaire smartphones aangeboden. Wil je liever een toestel dat niet bij Tele2 leverbaar is? Neem dan zeker eens een kijkje bij de webshops Belsimpel, Mobiel of GSMweb.

Op zoek naar de beste deal bij Tele2?

Op Beste Deal vind je binnen enkele minuten de laagste prijs voor jouw gewenste Tele2 abonnement met of zonder smartphone. Vergelijk Tele2 prijzen bij Tele2, Coolblue, Mobiel.nl, Belsimpel, GSMweb en andere betrouwbare aanbieders.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media