Over Beste Deal

Van smartphone naar smart deal
het kantoor van Beste Deal

Even voorstellen

Hallo! Wij zijn René Dekker en Ruud Kok. Eigenaar van o.a. Telefoonabonnement.nl, Telefoon.nl en Wooninspiratie.nl onderdeel van 0318 Media BV. . Ook ons verhaal begon vanuit de welbekende "zolderkamer". Het duurde echter niet lang voordat we erachter kwamen dat een eigen kantoorruimte voor een stroomversnelling van ons bedrijf kon zorgen. En zo verhuisden we onze spullen naar een fris en modern kantorencomplex in Ede. Op deze locatie zijn we in 2013 gestart met een vergelijkingssite voor mobiele telefoons. Maar we willen meer dan alleen maar telefoons vergelijken. Wij willen de grootste en meest gebruiksvriendelijke vergelijkingssite voor al je vaste lasten worden. Met dat idee is Beste Deal ontstaan. Met Beste Deal zijn wij dagelijks op zoek naar de "beste deal" voor al je vaste lasten: Mobiel, Internet, Energie en Verzekeringen.

het team achter Beste Deal

René Dekker

René Dekker

Marketing & Content

Maarten Natzijl

Maarten Natzijl

Marketing & Development

Ruud Kok

Ruud Kok

Marketing & Development

Jasper van Wezel

Jasper van Wezel

Redacteur

Altijd op zoek naar de Beste Deal

Ons land staat bekend om koopjesjagers. We zijn allemaal op zoek naar de beste deal. Of het nu om je zorgverzekering, nieuwe mobiele telefoon of internetpakket gaat. Vergelijken wordt er bij ons Nederlanders met de paplepel ingegoten. Niet zo vreemd natuurlijk dat ons land een diversiteit aan vergelijkingssites kent. Door te vergelijken kan je namelijk veel geld besparen. Op Beste Deal vergelijken wij dagelijks miljoenen aanbiedingen. Iedere dag worden de prijzen opnieuw verwerkt zodat je altijd het meest actuele aanbod te zien krijgt. Wij vergelijken de tarieven voor al je vaste lasten. Of je nu op zoek bent naar de beste deal voor je nieuwe telefoon, sim only, energieleverancier, zorgverzekering of autoverzekering.

Wat is de Beste Deal

Wat is de Beste Deal?

De beste deal heeft niet per se de laagte prijs. Onder Beste Deal verstaan wij de aanbieding die het beste bij jouw voorkeuren past. Als je veel gebruik maakt van mobiel internet, ben je niet op zoek naar het goedkoopste telefoon abonnement. Maar wel naar de voordeligste aanbieding met een grote internetbundel. Wij filteren in het begin op jouw wensen, voorkeuren en eisen. En hangen daarna een passend advies aan je zoekopdracht. Zo ontvang je altijd de Beste Deal voor jou!

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media