Hoe vergelijken wij?

Wat doen wij voor jou? Dat is wel zo handig om te weten. Zo weet jij precies waar je aan toe bent als je op onze website één van onze vergelijkers gebruikt.

In de basis is Beste Deal een prijsvergelijker voor al je vaste lasten. Wij hebben als doel om jou te helpen bij het vinden van de beste deal, voor alle diensten waar je dagelijks gebruik van maakt. En verzekeringen, waar je hopelijk minder vaak gebruik van hoeft te maken. De beste deal zal in veel gevallen het voordeligst zijn, maar het kan ook zijn dat er andere factoren meespelen, zoals aanvullende voorwaarden, combinatiekortingen, of beoordelingen van andere gebruikers.

Hoe volledig is onze vergelijker?

In onze vergelijkers tonen we een zo compleet mogelijk aanbod. Dat betekent dat wij zoveel mogelijk betrouwbare aanbieders op wensen te nemen. Daarbij houden wij echter wel bepaalde kwaliteitseisen aan om te voorkomen dat obscure partijen in de vergelijking naar voren komen. Mis jij nog een bepaalde aanbieder op onze website, laat dan vooral even een bericht achter, wij gaan dan uitzoeken of we deze partij ook op kunnen nemen.

Hoe vergelijken wij?

In onze vergelijkers worden allerlei diensten vergeleken; van een mobiele telefoon met abonnement, tot een alles-in-1 internet abonnement, een energiecontract of een huisdierenverzekering. Nou werken alle vergelijkers uiteraard niet hetzelfde, maar wat ze wel gemeen hebben is dat de voordeligste deal altijd vooraan moet staan. Bovendien zijn al onze vergelijkingen volledig objectief, en heeft hetgeen wij eraan verdienen (zie hieronder bij 'ons verdienmodel') geen invloed op de rangschikking van de resultaten. Je kunt er dus zeker van zijn dat de beste deal uit onze vergelijking ook echt de beste deal is. We hebben immers een naam hoog te houden.

Wat is ons verdienmodel?

Ook bij Beste Deal moet de schoorsteen roken, laten we daar geen doekjes om winden. Daar waar wij jou helpen bij het vinden van de beste deal, zijn de betreffende aanbieders vaak ook erg blij met een nieuwe klant. De aanbieders betalen ons daarom in veruit de meeste gevallen een vast bedrag per aangebrachte klant. In sommige gevallen krijgen wij al een (vaak veel kleiner) bedrag wanneer je vanuit onze website doorklikt naar de aanbieder. In beide gevallen kunnen wij hierdoor helemaal onafhankelijk blijven, want we hebben er geen baat bij om een onnodig duur product of dienst aan te raden.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media