Disclaimer

Beste Deal is onderdeel van 0318 Media BV, gevestigd te Ede en geregistreerd onder het KvK-nummer 67291910 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Dagelijks verversen wij de prijzen en aanbiedingen van onze producten en diensten om jou als consument te allen tijde te kunnen voorzien van de juiste informatie. Naast het correct willen leveren van informatie werken wij er hard aan om onze website voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Beste Deal is dan ook continu in ontwikkeling. Hoewel het ons doel is om alle informatie zo correct mogelijk te plaatsen zijn wij vaak afhankelijk van informatie afkomstig van derden en kan Beste Deal in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van eventueel onjuiste informatie op onze website. Beste Deal fungeert enkel als vergelijkingssite en treedt in die hoedanigheid op als informatief platform. Wij nemen geen verantwoordelijkheid of standpunt in over geschillen, klachten, onjuiste leveringen of andere problemen tussen de koper en de provider en/of webwinkel. Aan de teksten op Beste Deal kunnen geen rechten worden ontleend. Alle rechten voorbehouden.

BesteDeal.nl is een deelnemer van het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoedingen te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. BesteDeal.nl kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.

Zie je verkeerde informatie op onze site?
Meld het dan aan onze redactie, we passen dit dan zo snel mogelijk aan.

Privacy
Voor ieder bezoek geldt onderstaand privacybeleid:

Beste Deal verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Hiervoor kunnen door zowel Beste Deal als haar dienstverleners cookies op je computer worden geplaatst. Lees daarom ons uitgebreide cookiebeleid.

Heb je vragen over onze privacy policy? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media