Quad-Play abonnement

Quadplay

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een Quad Play abonnement. Maar wat is het nou precies? En wat zijn de voordelen ervan? Beste Deal vertelt je wat het is en waar je op moet letten als je een Quad Play abonnement wilt afsluiten.

Wat is een Quad Play abonnement?

De term "Alles in 1" kennen we allemaal. Met een Alles in 1 pakket bedoelen we internet, tv en bellen. Quad Play doet daar nog een schepje bovenop. Met Quad Play kies je voor een pakket dat bestaat uit internet, tv, thuis bellen en mobiel bellen. Je sluit in dat geval dus zowel je internet + tv abonnement als je mobiel abonnement af bij dezelfde provider. Deze combinatie kent een aantal voordelen. Hieronder lees je welke.

Ook internet + tv + mobiel bellen vergelijken?

Welke providers bieden Quad Play aan?

Om gebruik te kunnen maken van Quad Play heb je een abonnement nodig bij een provider die alle varianten aanbiedt. Dit zijn vooralsnog alleen de grotere providers: KPN, Tele2, T-Mobile, Ziggo en Vodafone.

Voordelen en nadelen Quad Play

Als je gebruik maakt van een Quad Play abonnement levert dit je vele extra's op. Zo krijg je bij veel providers bijvoorbeeld korting op je maandabonnement, wordt je bundel verdubbelt en krijg je extra snel internet. Maar aan al dit moois kleeft ook een nadeel. Namelijk dat als er een keer storing bij de provider is, ineens al je apparaten werken. Daarnaast ben je door korting geboden aan je provider. Als je ineens elders een betere aanbieding tegenkomt, kan je niet zomaar overstappen zonder dat je voordelen van je compleetpakket verdwijnen. Deze gelden namelijk alleen zolang je alles bij de provider afsluit.

KPN Compleet

De allereerste provider die met deze extra's begon, was de provider KPN. Zij zijn natuurlijk niet voor niets de grootste provider die alles al aanbieden. KPN biedt zijn Quad Play abonnement aan onder de naam KPN Compleet. Om gebruik te kunnen maken van extra voordeel bij KPN Compleet moet je minimaal klant zijn met een vast internet abonnement en deze willen combineren met een mobiel abonnement.

De voordelen van KPN Compleet zijn:

  • 5 euro korting op je mobiele abonnement (per mobiel abonnement in je gezin)
  • Verdubbeling van je databundel
  • Gratis extra zenderpakket (bijv. Kids, Plus of FOX Sports)
  • Onderling MB’s delen bij meerdere abonnementen

Ziggo en Vodafone Non-Stop

Als reactie op KPN Compleet is er een fusie ontstaan tussen Ziggo en Vodafone. Zij willen net als KPN beide varianten aanbieden en korting geven als je als klant bij zowel Ziggo als Vodafone klant bent.

De voordelen van Ziggo/Vodafone Non-Stop zijn:

  • Tot maximaal 5 euro korting op je Vodafone abonnement per mobiel abonnement
  • Dubbele hoeveelheid data per maand
  • Extra TV-pakket naar keuze (Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies en Series L of Ziggo Kids)
  • Gratis veilig online pakket

Quad Play abonnementen vergelijken

Wil je ook profiteren van de mogelijkheden van Alles in 1 + mobiel? Beste Deal vergelijkt de prijzen van alle aanbieders en vertelt je waar je het voordeligste uit bent.

Alleen internet

Internet abonnementen bij tien providers. Van ADSL tot supersnelle Glasvezel. Vergelijk op prijs, downloadsnelheid, kwaliteit en levertermijn.

vergelijken
+

Internet en TV

Internet abonnementen inclusief TV. De populairste variant van dit moment. Vergelijk op prijs, downloadsnelheid, zenderpakket en extra's.

vergelijken
+ +

Alles in 1

Bellen, internetten en TV kijken. Bekijk alles-in-1 pakketten bij tien providers. Vergelijk op prijs, kwaliteit, downloadsnelheid, zenders, extra's en belminuten.

vergelijken

Alle internet providers

Beste Deal vergelijkt de internet abonnementen van alle providers. Welke provider heeft jouw voorkeur?

Caiway internetabonnement
KPN internetabonnement
NLEx internetabonnement
Online.nl internetabonnement
Oxxio internetabonnement
Odido internetabonnement
Xs4all internetabonnement
Youfone internetabonnement
Ziggo internetabonnement
Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media