Caiway internet, tv en bellen pakketten

Caiway internet + TV vergelijken

Caiway is een betrouwbare naam voor radio, telefonie, televisie en ook internet. De onderneming kijkt al sinds 1981 vooruit en biedt alles in 1 pakketten aan onder de naam CAIW. De aanbieder levert super snel internet aan via coax of glasvezel in een groot aantal gemeentes. De provider heeft aantrekkelijke alles in 1 pakketten vanaf 100 Mbps down- en upload snelheid tot wel 600 Mbps down- en upload snelheid. Daarnaast heeft Caiway een compleet Televisie aanbod en een voordelige vaste lijn. CAIW is een bedrijf dat technische innovaties als eerste bij de klant breng. In 1995 was het de eerste provider in Europa met snel internet via de kabel en in 2005 werd digitale televisie geïntroduceerd. Regelmatig heeft de provider aantrekkelijke aanbiedingen zoals een gratis monteur of flinke korting op de eerste maanden van je alles in 1 abonnement.

Het merk Caiway

CAIW levert telecom diensten en aantrekkelijke alles in één abonnementen onder de naam Caiway. De provider heeft een betrouwbaar netwerk en eindigt regelmatig hoog in de vergelijktesten van de Consumentenbond. Je kunt gebruik maken van de diensten van Caiway in de volgende gemeenten Midden-Delfland, Westland, Maassluis, Schiedam, Aalsmeer, IJsselstein, Uithoorn, Loenen aan de Vecht, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Krimpen a/d IJssel, Den Haag (wijk Wateringse Veld), Hilvarenbeek, Borculo, Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Oss, Ravenstein, Malden, Heumen, Herpen, Overasselt, Nederasselt, Appeltern, Horssen, Dreumel, een deel van Capelle aan den IJssel, Gouda en omgeving en een groot deel van Twente. Caiway heeft in de bovenstaande plaatsen een betrouwbaar netwerk en de klantenservice is optimaal bereikbaar via het internet of telefoon.

Alles in 1 pakketten van Caiway

Alles in één aanbieder Caiway heeft verschillende pakketten. Het is afhankelijk van jouw woonplaats welke abonnementen beschikbaar zijn. Je kun de beschikbare Alles in 1 pakketten eenvoudig controleren via de postcode check op de website van Caiway. De klanten zonder glasvezel hebben keuze uit verschillende Alles in één HD pakketten. Binnen die pakketten zie je internetsnelheden van 20 download en 2 Mbps upload tot 120 Mbps download en 12 Mbps upload snelheid. Het televisie aanbod is meer dan 60 zenders waarvan de helft in HD kwaliteit. Caiway levert je een gratis HD ontvangen en overstapservice en nummerbehoud is gratis. Standaard bel je voor slechts € 0,1014 per minuut en de provider rekent af per seconde.

De huishoudens met glasvezel hebben keuze uit Alles in één Voordelig, Caiway Alles in één Slim en Alles in één Snel. Binnen de drie alles in 1 glasvezel pakketten kun je kiezen uit 100 down en upload tot 600 Mbps down en upload snelheid. Het zenderpakket via glasvezel geeft je 70 zenders waarvan meer dan de helft in HD kwaliteit te bekijken is.

Alles over Internet

Caiway biedt razend snel internet via glasvezel of coax. Afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres kun je kiezen uit verschillende internetsnelheden. De snelheden variëren van 20/2 Mbps tot 120/12 Mbps via DSL en heb je de beschikking over glasvezel dan lopen de snelheden op van 100/100 Mbps tot 600/600 Mbps. Het voordeel van is dat je verzekerd bent van een stabiele en betrouwbare verbinding. De mogelijkheden en capaciteit van het glasvezelnet staat nog maar in de kinderschoenen en in de toekomst loopt de maximale snelheid op.

Alles in 1 TV

De Alles in één provider heeft een zeer ruim aanbod aan TV zenders. Binnen ieder pakket vind je ruim 70 TV zenders. Meer dan de helft van de zenders zijn in HD te bekijken. Caiway heeft speciaal voor jou ruime keuze uit extra zenders. Je kunt al een interessant themapakket afsluiten vanaf 3,75 euro in de maand. Er is een ruim aanbod met extra zenders en pakketten zoals Fox Sport, Ziggo, Plus TV en Film1.

Alles in 1 bellen

Een alles in één abonnement is niet compleet zonder een vaste lijn. Bellen bij Caiway is voordelig en je hebt keuze uit verschillende slimme pakketten voor de frequente bellers. Je krijgt een nieuw eigen nummer of kunt gratis gebruik maken van nummerbehoud en overstapservice. Standaard betaal je een laag bedrag per minuut en gesprekken worden afgerekend per seconde. Bel je veel in de avond, dan is Onbeperkt bellen avond en weekend een aantrekkelijke extra optie. Naast de avond optie kun je ook kiezen voor Onbeperkt bellen Nederland of Onbeperkt bellen binnen EU.

Vergelijk hier alle Alles in 1 aanbieders en kies het snelste internet voor de aantrekkelijkste prijs. De alles in één abonnementen van Caiway zijn aantrekkelijke en de provider heeft regelmatig aantrekkelijke deals. Je stapt zonder problemen over.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media