Ziggo internet, tv en bellen pakketten

Ziggo internet + TV vergelijken

Ziggo is één van de grote en toonaangevend Nederlandse aanbieders van internet, televisie en bellen. De kabelaar is ontstaan uit een viertal kabelmaatschappijen en nu is Ziggo de grootste kabelaar in Nederland. De aanbieder heeft een ruim aanbod in alles in 1 abonnementen via kabel (coax). De snelheid van internet via kabel of glasvezel is vaak hoger dan via DSL. De kabelaar is de enige aanbieder waarmee je HBO kan ontvangen. De zender voor films en series is de enige plek waar je bekende series zoals Game of Thrones en The Walking Death kan kijken. Ziggo is naast een grote aanbieder van tripple play ook een aanbieder van quad play. De kabelaar biedt via fusie partner Vodafone ook mobiele telefonie. Combineer je alles in 1 van de provider met mobiele telefonie van Vodafone? Dan ontvang je nog meer extra’s en kortingen. Vergelijk hier de beste en meest voordelige Ziggo alles in één pakketten.

Over Ziggo

Ziggo heeft een rijke geschiedenis met een serie overnames. De naam Ziggo ontstond in 2008 toen de Nederlandse kabelbedrijven Casema, @Home en Multikabel samengingen. In 2014 fuseerde UPC Nederland en Ziggo waarbij Liberty Global de eigenaar werd van de onderneming. Uiteindelijk bleef alleen het merk Ziggo bestaan. De nieuwe onderneming werd vanaf dat moment de grootste kabelmaatschappij in Nederland. Niet veel later in 2017 fuseerde het nieuwe Ziggo met Vodafone tot VodafoneZiggo. Zowel Vodafone als Libery Global zijn voor 50% eigenaar van de nieuwe entiteit.

In januari 2017 heeft het bedrijf ruim 5 miljoen klanten voor mobiele telefonie, circa 4 miljoen tv en 3 miljoen vast breedband internet gebruikers en 2,5 miljoen klanten met een vaste telefoonaansluitingen. Liberty Global is het grootste breedbandinternet en internationale tv bedrijf in de wereld. Het bedrijf bedient 29 miljoen klanten in ruim 30 landen met een groot netwerk van breedbandinternet-, tv en entertainmentbedrijven. De Vodafone Group heeft op haar beurt 470 miljoen mobiele abonnees en 14 miljoen vaste-breedband klanten in 26 landen.

Alles in 1 van Ziggo

Ziggo biedt alles in één aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. De kabelaar heeft drie pakketten onder de naam Connect & Play. Alle pakketten geven je de toegang tot Ziggo Wifi spots in Nederland zodat je overal super snel kunt internetten via Wifi. Het Start abonnement biedt internet met een snelheid van 40 Megabit per seconde (Mbps) download snelheid en 4 Mbps upload snelheid. Daarnaast biedt Ziggo je meer dan 77 zenders waarvan 36 in HD kwaliteit te zien zijn. Je ontvangt Ziggo Sport en kunt online TV kijken. Via TV gemist kun je eenvoudig programma’s terug zien.

Het Compleet pakket heeft nog meer te bieden. Je krijgt een internetsnelheid tot 200 Mbps download en 20 Mbps upload. Via de MediaBox XL kun je pauzeren en opnemen wanneer jij maar wilt. Je ontvangt ruim 77 zenders en 36 van die zenders zijn in HD kwaliteit te ontvangen. Je krijgt daar ook nog eens een grote hoeveelheid aan Movies & Series bij. Nog een stapje hoger tref je het Max pakket. Kies je voor dit pakket, dan krijg je werkelijk alles dat Ziggo maar te bieden heeft. Je internetsnelheid wordt opgehoogd tot 400 Mbps download snelheid en 40 Mbps upload snelheid. Je krijgt natuurlijk de MediaBox XL waarmee je kunt opnemen en pauzeren bij niet 77 maar ruim 129 zenders. Van al die zenders zijn er maar liefst 46 in HD kwaliteit te zien. Daarnaast biedt de alles in één provider je ook nog Movies & Series XL.

Non stop gratis extra's

Nu Vodafone en Ziggo een joint venture hebben gevormd, is er goed nieuws voor jou. Tenminste, als je een mobiel abonnement van Vodafone hebt. Wanneer je via Ziggo alles in 1 afneemt en ook een Vodafone abonnement hebt, kun je in aanmerking komen voor Non stop gratis extra’s. Iedere maand krijg je extra’s en het kost niets! Je krijgt gratis:

  • Dubbele data bij je Vodafone abonnement
  • Extra TV pakket naar keuze. Keuze uit Ziggo Sport Totaal, Ziggo Movies & Series XL of het Ziggo Kids pakket
  • Gratis Veilig Online voor laptop, telefoon en tablets (ter waarde van €6,95 pm)

De voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze extra’s is, dat alle abonnementen op hetzelfde adres en / of KVK nummer staan geregistreerd. Van wie het abonnement is, dat maakt niet uit. Meer informatie vind je op ziggo.nl/non-stop.

Een groot voordeel van Ziggo als Alles in 1 aanbieder zijn WifiSpots. De kabelaar heeft namelijk een super groot netwerk van modems die een Wifi signaal uitzenden. Klanten van Ziggo kunnen via 1 inlogcode gebruik maken van het volledige netwerk. Zo heb je op de gekste plekken gratis wifi. Je hoeft hiervoor slechts één keer inloggen zodat je telefoon, tablet of laptop de netwerken automatisch voor je vindt.

De aantrekkelijke alles in 1 abonnementen van Ziggo zijn op de meeste plekken in ons land te gebruiken. Het is wel verstandig om de beschikbaarheid op jouw adres te controleren. Je controleert dan ook de haalbare snelheid. Je checkt eenvoudig de beschikbaarheid via de postcodecheck op de website van de provider.

Stap over naar Alles in 1 van Ziggo

Hier kun je alle Alles in 1 pakketten van Ziggo vergelijken met andere aanbieders. De provider biedt aantrekkelijke voordelen. De internetsnelheid via kabel ligt hoger dan via DSL en Ziggo heeft een ruim aanbod van TV zenders. Dankzij gratis nummerbehoud neem je eenvoudig je oude telefoonnummer mee en blijf je optimaal bereikbaar. Je kiest bewust door alle Ziggo Alles in één abonnementen te vergelijken.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media