Vodafone abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Vodafone abonnement?

Interesse in een nieuw telefoon abonnement van Vodafone? Of wil je graag je Vodafone abonnement verlengen? Op deze pagina vind je de beste deals van Vodafone. Wij vergelijken de prijzen bij de provider zelf, maar ook bij bekende telefoonwinkels als Belsimpel, Coolblue en Mobiel.nl. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw Vodafone deal. Wel zo prettig, toch? Wil je weten waarom het juist nu verstandig is om te kiezen voor een nieuw Vodafone abonnement? Lees dan snel verder.

Waarom een Vodafone abonnement afsluiten?

Vodafone is op dit moment de grootste provider in ons land. En dat is niet zonder reden. Kijken we naar de kwaliteit van het netwerk, dan ligt deze op hetzelfde niveau als die van KPN, met een dekking van boven 99%. Vodafone heeft net als KPN, Tele2 en T-Mobile een eigen 4G netwerk, waar je als klant op volle snelheid gebruik van kunt maken. Dat in combinatie met een uitstekende klantenservice maakt Vodafone op recht één van de beste keuzes.

Vodafone Non-Stop extra's

Vodafone en Ziggo zijn samengegaan en dat levert jou als klant veel voordeel op. Als je een Vodafone abonnement afsluit en al klant bent bij Ziggo krijg je korting en extra voordelen bij je abonnement. Datzelfde geldt ook andersom. Voor combinatieklanten ontvang je de volgende voordelen:

  • € 4,13 korting op je abonnementskosten
  • Je gekozen internetbundel wordt verdubbeld
  • Een extra TV pakket naar keuze twv max € 14,95 per maand cadeau

Dit voordeel ontvang je elke maand, zolang je klant blijft bij Ziggo en Vodafone.

Vodafone Blox

Vodafone kent een aantal interessante voordeelbundels die je iedere maand aan en uit kunt zetten. De belangrijkste daarvan zijn Blox Extra Data, Blox Extra Data EU, Blox beperkt internet. Als je er halverwege de maand achterkomt dat je over je internetlimiet heen bent, kan je ervoor kiezen om extra MB’s bij te kopen. Vind je dit niet nodig, maar wil je ook niet het risico lopen dat je over je limiet heen gaat, kan je kiezen voor Blox Beperkt internet. Deze bundel is gratis en zorgt ervoor dat je downloadsnelheid naar beneden wordt gebracht. Je kunt dan wel blijven internetten, maar niet meer voor de standaard snelheid. Streamen van muziek en video’s zit er dus niet meer in.

Vodafone Next

Als de smartphone die je ontvangen hebt bij je Vodafone abonnement niet bevalt, biedt Vodafone de mogelijkheid om hem na 4 maanden in te wisselen voor een ander. Met Vodafone Next krijg je tijdens je contractduur de gelegenheid om je telefoon in wisselen en een nieuwe te bestellen. Hierbij geldt wel dat je hem eerst vier maanden moet proberen en dat je hem alleen kunt inruilen tegen de daarvoor geldende inruilwaarde.

Gratis nummerbehoud bij Vodafone

Niemand zit erop te wachten om bij een nieuw abonnement ook meteen een nieuw telefoonnummer te moeten gaan gebruiken. Bij alle providers is het dan ook mogelijk om gratis je telefoonnummer mee te verhuizen. Wil je naar Vodafone overstappen? Kies er bij het afsluiten van je abonnement dan voor om je telefoonnummer mee te nemen. Vodafone regelt dan de rest. Wel zo makkelijk, toch?

Wanneer kan ik bij Vodafone verlengen?

Ben je tevreden over de service en dekking van Vodafone en wil je graag je abonnement verlengen? Dan kan dit vanaf vier maanden voordat je contractperiode afloopt. Stel dat je abonnement op 1 mei 2017 is ingegaan, dan mag je per 1 januari 2019 verlengen.

Vodafone abonnement met smartphone of sim only?

Bij Vodafone mobiel kennen we twee verschillende smaken. Je kunt kiezen voor een telefoon abonnement met smartphone, of sim only. Heb je al een gave smartphone in huis, waar je voorlopig nog prima mee vooruit kunt, dan kan je flink op je maandlasten besparen door te kiezen voor een sim only. Bij Vodafone Sim only ontvang je alleen een simkaart en bespaar je dus op de maandelijkse lasten voor je mobiele telefoon. Let er dan wel op dat je de juiste simkaart laat toesturen. Bij de specificaties van je huidige smartphone vind je of er een reguliere simkaart, micro simkaart of nano simkaart in moet.

Op zoek naar de beste deal bij Vodafone?

Op Beste Deal vind je alle prijzen en tarieven van Vodafone bij de provider zelf, maar ook bij betrouwbare telefoonwinkels als Mobiel.nl, Belsimpel en GSMweb. Vergelijk prijzen bij alle aanbieders en voorkom dat je teveel betaald voor je nieuwe abonnement.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media