Xs4all internet, tv en bellen pakketten

Xs4all internet + TV vergelijken

XS4ALL was een van de eerste en misschien wel bekendste internet aanbieders in Nederland. De onderneming is tegenwoordig eigendom van KPN, maar opereert nog zelfstandig. Je kunt verschillende Alles in één pakketten afsluiten via deze vertrouwde naam in Internetland. De provider weet alle mogelijkheden van het Internet te benutten voor iedereen. Er werken een groot aantal slimme en eigenzinnige mensen bij XS4ALL die hun kennis graag delen. Deze technici zorgen voor een stabiel en betrouwbare verbinding. De onderneming is daardoor uitgegroeid van gezellige internet aanbieder tot een echt bedrijf met een breed aanbod. Het Alles in 1 aanbod van XS4ALL bestaat standaard uit glasvezel pakketten. Mocht er geen glasvezel beschikbaar zijn, dan levert de provider via de DSL verbinding. De aanbieder heeft de volgende internet/TV pakketten; Smart, Plus en Pro met een TV pakket. Wil je een vaste telefoon nummer, dan kun je dat apart aangeven.

Glasvezel alles in 1 via XS4ALL

Een groot voordeel van de oud internet provider XS4ALL is natuurlijk glasvezel. De provider biedt via het netwerk van KPN super snel glasvezel internet aan. Er moet echter wel glasvezel voor jouw deur liggen. Dat kun je super snel controleren via de postcode check die iedere Alles in 1 aanbieder heeft. Ligt er geen glasvezel, dan biedt XS4ALL internet en TV via de normale DSL verbinding. Het voordeel van Alles in één via glasvezel is, dat het zeer snel en stabiel internet biedt. Je hebt dan een constante snelheid en de up- en download snelheid die wel kan oplopen tot 500 Mbit/s. Een zeer prettige snelheid voor grote gezinnen, want iedereen kan tegelijk online zijn zonder consequenties voor de internet snelheid. De huidige snelheid kan in de toekomst zelfs nog uitgroeien tot vele Terabit’s per seconde.

Wist je trouwens dat Glasvezel ook beter is voor ons milieu. De data overdracht via glasvezel kost minder energie dan vergelijkbare dataoverdracht via het kopernetwerk.

Alles over de XS4ALL alles in één pakketten

Klanten geven XS4ALL al jaren een goede beoordeling en de provider werd in 2017 nog als beste getest door consumentenbond. De gebruikers van alles in 1 via XS4ALL hebben de laagste storingspercentage. Er zijn verschillende pakketten die de aanbieder aanbied en die zijn geschikt voor iedereen. Werk je veel thuis of heb je een grote familie, dan wil je natuurlijk een snel, betrouwbaar en stabiel internet. Zelfs gezinnen met jonge kinderen genieten van de voordelen van de oud internet provider. Gemiddeld geven XS4ALL klanten de aanbieder een 8,2. Deze all in one aanbieder is dan ook zeker het overweging waard.

Verschillende voordelen alles in een pakket

De Alles in 1 pakketten van XS4ALL zijn er voor iedereen. Je profiteert niet alleen van snel en betrouwbaar internet, maar ook van een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De alles in 1 aanbieder staat garant voor snelle overstap zonder enige problemen. Het overstappen is daarnaast gratis en de service is uitstekend.

XS4ALL alles in 1 pakketten

Alles in een pakketten voor iedereen! XS4ALL biedt een Compact Alles in 1 pakket, Smart Alles in 1 pakket, een Plus Alles in één pakket en een Pro Alles in één pakket. Ze variëren in data snelheid van 40 Mbit/s tot 500 Mbit/s. Echter voor diegene zonder glasvezel is de maximale datasnelheid 160 Mbit download met 16 Mbit/s upload snelheid. Al deze Alles-in-1 pakketten geven je ook ruim 70 TV zenders waarvan er 33 in HD kwaliteit te zien zijn. Je kunt gratis pauzeren en opnemen en krijgt 2 TV ontvangers. Standaard biedt XS4ALL tegenwoordig geen vaste telefonie meer. Veel Nederlanders hebben namelijk genoeg aan hun mobiele nummer. Voor een kleine maandelijkse bijdragen kun je uiteraard je vaste lijn meenemen. De mensen die erg vaak bellen kunnen kiezen uit twee onbeperkte bundels.

Televisie kijken met XS4all

XS4ALL biedt Alles-in-1 aan via het KPN netwerk. De provider geeft standaard ruim 70 zenders en meer dan 30 in HD kwaliteit. Zoals bij elke provider is er ook een ruime keuze in verschillende extra Zender pakketten. Je kunt veel meer zenders bekijken binnen de alles in 1 pakketten. De provider biedt speciale pakketten voor mensen die graag de nieuwste films, documentaires en series zien. Er zijn verschillende voetbal zender pakketten zoals Fox Sports. Voor ieders voorkeur heeft XS4ALL wel een extra zenderpakket.. Alle pakketten zijn maandelijks aan en uit te zetten, super flexibel. Je favoriete extra zenderpakket bestel je eenvoudig in de XS4ALL shop.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media