Online.nl internet, tv en bellen pakketten

Online.nl internet + TV vergelijken

Veel mensen kennen Online.nl natuurlijk als snelle internet provider. Het bedrijf is opgericht in 1993 en één van de eerste internetproviders in Nederland. De onderneming verwachtte toen al, dat internet hét communicatiemiddel voor de toekomst was. Online.nl is niet alleen één van de oudste internet providers van ons land. Het is tegelijkertijd één van de nieuwste en voordeligste Alles in 1 aanbieders. De jonge Alles in één aanbieder levert betaalbare, innovatieve en betrouwbare internet, bellen en televisie. Via Online.nl kijk je op al je apparaten naar kwalitatieve interactieve televisie. Binnen de aantrekkelijke abonnementen is er een ruime keuze uit verschillende abonnementen die je kunt aansluiten op jouw behoefte en gezinssituatie. De voordelige provider heeft de flexibiliteit om met je mee te groeien.

Alles in één aanbieder Online.nl

Het is ruim 25 geleden toen Nederland als tweede land in de wereld werd aangesloten op het internet. Het internet in die tijd was nog lang niet de vanzelfsprekendheid die het nu is. In die jaren was het Internet alleen voor universiteiten en gerenommeerde onderzoekscentra. In 1993 bracht Online.nl hier onder de naam Euronet verandering in. De aanbieder levert tegenwoordig echter veel meer. Naast super snel internet over glasvezel sluit je ook goedkope telefonie en interactieve televisie abonnementen af. Je kijkt de nieuwste series in hoogste kwaliteit via streaming diensten zoals Netflix tegelijkertijd zie je jouw favoriete programma’s in de mooiste kwaliteit op je Televisie, smartphone, tablet of pc. De alles in 1 aanbieder heeft een rijk aanbod en veel extra’s zoals Begin Gemist en de nieuwste films via Video on Demand.

Het verhaal achter Online.nl

Het succesverhaal van Euronet/Online.nl is jongensboek verhaal. Het bedrijf werd opgericht door een technisch genie en een commercieel wonderkind. Het tweetal wist hun expertise op een bijzonder slimme manier te combineren en werd de eerste onderneming ter wereld die internet in een doos aanbood via verschillende computerwinkels. Met een klein beetje bluf lag hun internet pakket in 1994 binnen de kortste keren in de grote landelijke computerwinkels in Nederland en de rest is geschiedenis.

Alles in 1 pakketten van Online.nl

De pakketten van de jonge alles in één aanbieder Online.nl hebben alles wat je maar wensen kunt op gebied van tv, internet en bellen. De provider biedt een scherpe prijs en regelmatig heeft Online.nl ook interessante Alles in één aanbieding. De provider geeft geregeld de eerste paar maanden een flinke korting op het abonnement. Soms zijn er zelfs gratis extra zender pakketten. Naast een aantrekkelijke prijs is heeft alles in 1 nog een groot voordeel. Je krijgt namelijk één overzichtelijke factuur voor drie diensten. Mocht er iets zijn, dan heb je ook maar één aanspreekpunt. De klantenservice van Online.nl staat voor je klaar met een zee aan kennis en klanten zijn zeer positief over de provider.

Alles in 1 via Glasvezel

Veel Nederlandse huishoudens zijn tegenwoordig aangesloten op het super snelle en milieu vriendelijkere glasvezel net. Je kunt ook bij Online.nl een Alles in één pakket afsluiten via glasvezel. De snelheid van glasvezel internet is ongekend en wordt in de toekomst alleen nog maar beter. Via de snelle verbinding krijg je hoge download en upload snelheden. Deze hoge snelheid maakt het nog prettiger om tegelijkertijd online TV kijken, te downloaden en over het internet te surfen. Waar je ook voor kiest, Online.nl heeft geen datalimiet en je kunt dus ongelimiteerd downloaden en internetten. Je controleert super eenvoudig of jij een glasvezel verbinding hebt, via de postcode check.

TV, Internet en bellen pakketten

Online.nl heeft regelmatig aanbiedingen. De voordelige alles in 1 aanbieder beidt pakketten via het snelle glasvezel of kabel. Er is ruime keuze in internetsnelheid, bellen en het uitgebreide aanbod aan extra tv & zender pakketten.

Online.nl Internet

Met de uitgebreide pakketten van Online.nl kun je uren lang downloaden of streamen. De maximale internet snelheid is 100 Mb/s voor diegene die aangesloten zijn op het traditionele kabelnet. Via de postcode check op de website kun je de verwachte snelheid bij jou thuis zien. Wil je sneller internetten en loopt er een glasvezel naar jouw huis? Dan kun je het alles in 1 pakketten tot maximaal 200 Mb/s afsluiten. Een prettige snelheid voor grote gezinnen die veel interactieve TV kijken en op het internet surfen. Standaard biedt de provider drie glasvezel pakketten; 50 Mb/s, 100 Mb/s en 200 Mb/s.

Online.nl TV

De voordelige alles in één aanbieder Online.nl heeft ruime keuze in zenderpakketten. De basis interactieve TV bundel biedt je 72 TV en 48 radio zenders waarvan 24 TV zenders in prachtige HD kwaliteit te zien zijn. Je kunt het aanbod zelfs uitbreiden tot wel 108 TV zenders. Het extra pakket biedt 28 zenders in HD kwaliteit. Naast een ruim basis aanbod aan televisie kun je bij de alles in 1 aanbieder ook verschillende premium zenderpakketten bestellen. Er zijn verschillende extra zenderpakketten zoals Fox Sport pakketten en het speciale filmpakket Film1.

Bellen

Binnen het Alles in 1 pakket van Online.nl kun je ook kiezen voor bellen. Bellen Basis biedt je gratis nummerbehoud en bellen voor een aantrekkelijke prijs. Bel je vaak, dan kun je misschien beter kiezen voor één van de speciale bundels. Bellen Onbeperkt Nederland laat je gratis bellen met alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Bellen Europa biedt gratis bellen naar vaste nummers in Europa (geselecteerde landen). Er is ook een bundel voor mensen die over de hele wereld naar vaste nummers bellen, Bellen Wereld.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media