NLEx internet, tv en bellen pakketten

NLEx internet + TV vergelijken

Een van de nieuwste alles in 1 aanbieders is NLEx. De onderneming stond vroeger bekend onder de naam Nederlandse Energie Maatschappij. Het is een grote energieleverancier die sinds 2016 ook de Nederlandse telecommarkt heeft betreden. De fonkelnieuwe aanbieder wil de markt openbreken door 'knetterscherpe' tarieven te bieden.

Over NLEx

NLEx is de grootste onafhankelijke energieleverancier in Nederland en het bedrijf heeft sinds 2016 ook telefonie, internet en televisie ( alles-in-1 ) in haar dienstenpakket. Het is een innovatief bedrijf dat vooruitstrevende diensten en apparaten aanbiedt zoals apps, datadiensten en natuurlijk slimme thermostaten.

Je zult je misschien afvragen, waarom een energieleverancier de Telecom is betreden. De onderneming ziet de toekomst van de energiemarkt niet puur als het leveren van energie. De toekomst ligt voor NLEx als datadienstverlener. De energieaanbieder heeft 11 jaar geleden de energie markt open gebroken en in 2016 was het tijd voor meer keuze in de telecommarkt. De telecommarkt is ook een grote markt die slechts door enkele partijen gedomineerd werd en de nieuwkomer is van mening dat het anders kan. Klanten kunnen nu voor meer dan alleen energie bij NLEx terecht. Vanaf 2016 is er één aanbieder voor zowel energie, bellen, TV als internet. NLEx biedt alles in 1 aan onder de naam NLEx. Deze x staat voor de digitale dienstverlening van de onderneming.

Welk netwerk gebruikt NLEx

In Nederland zijn er twee grote partijen met een eigen netwerk, dat zijn KPN en Ziggo. Zij bieden hun netwerk aan voor andere partijen. NLEx maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Het netwerk van KPN is landelijk dekkend voor zowel televisie, internet als telefonie.

KPN heeft een koper en glasvezel netwerk en NLEx maakt afhankelijk van het adres gebruik van beide netwerken. Je keuze is natuurlijk ruimer of beperkter afhankelijk van het soort netwerk dat voordeur ligt. Om die reden biedt NLEx je een compleet overzicht van de mogelijkheden op basis van jouw eigen postcode. De aanbieder vermeld daarbij ook de reële snelheid voor jou. Aangezien NLEx van KPN afneemt, biedt de provider een extra voordeel voor Ziggo klanten.

NLEx alles in 1 pakketten

NLEx biedt je een zeer compleet alles in 1 pakket voor een aantrekkelijke prijs vanaf € 29,95 euro dankzij de aantrekkelijke korting in de eerste 9 maanden. Kies je voor een tweejarig abonnement, dan betaal je het volledige eerste jaar slechts € 29,95 door de korting. Je krijgt daarvoor super snel internet, telefonie en in totaal 117 TV zenders. De maximale internet snelheid is echter afhankelijk van het netwerk dat voor de deur ligt.

NLEx Internet

Via het betrouwbare netwerk van KPN biedt NLEx een groot aantal opties. Je kunt de volgende internet snelheden kiezen. De keuzevrijheid is echter ook afhankelijk van glasvezel of kabel voor de deur:

  • 20 Mbit/s download- en 1 Mbit/s uploadsnelheid
  • 50 Mbit/s download- en 5 Mbit/s uploadsnelheid
  • 50 Mbit/s download- en 50 Mbit/s uploadsnelheid
  • 100 Mbit/s download- en 10 Mbit/s uploadsnelheid
  • 100 Mbit/s download- en 100 Mbit/s uploadsnelheid
  • 500 Mbit/s download- en 500 Mbit/s uploadsnelheid

NLEx TV

Het TV aanbod is zeer ruim en in het basis zenderpakket zitten al 117 TV kanalen en 90 radiozenders. Van de 117 TV kanalen zijn er 45 in HD kwaliteit. De beeldkwaliteit van deze HD zenders is zo hoog dat beelden bijna van je beeldscherm springen. Het complete basis zenderpakket kun je daarnaast uitbreiden met allerlei extra zenderpakketten. NLEx heeft de volgende pakketten in huis:

Tv Plus

Het pakket biedt nog eens 36 zenders extra en Programma Gemist tot wel zeven dagen. Daarnaast biedt het pakket 20 films per maand extra en nog eens 400 uur aan tv-zenders.Fox Sports Eredivisie / Fox Sports International / Fox Sports

Fox Sports Eredivisie biedt live alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie clubs. Wedstrijden uit de Eredivisie worden wekelijks live uitgezonden. Daarnaast kun je ook veel topvoetbal uit het buitenland zoals de UEFA Europa League, de KNVB Beker, Jupiler League en bijvoorbeeld de FA Cup. Voor de echte voetballiefhebbers is er Fox Sports. Het meest uitgebreide sportpakket biedt 6 extra zenders vol met voetbal en sport in HD kwaliteit.

Ziggo Sport Totaal

Een compleet sportpakket dat niet alleen geschikt is voor voetballiefhebbers maar ook liefhebbers van andere sporten. Naast internationaal voetbal uit Spanje en Engeland kun je uren kijken naar golf, tennis, MotoGP, basketbal, darts en Formule 1.

Kids pakket

Het extra Kids pakket heeft een groot aantal leerzame en natuurlijke leuke kinderprogramma’s voor verschillende leeftijden.

NLEx beidt daarnaast nog enkele extra pakketten zoals:

Turks pakket, Hindi pakket, Duits pakket, Erotiek pakket, Videoland Unlimited en Film1.

NLEx Bellen

Het pakket is compleet te maken met NLEx bellen. Binnen het basis pakket betaal je alleen voor de belminuten die je gebruikt. In sommige gevallen kan het echter aantrekkelijk zijn om één van de onbeperkte bundels af te sluiten. Je betaalt in dat geval een klein bedrag extra in de maand voor een onbeperkte bundel. Je kunt kiezen uit onbeperkt bellen naar vaste nummers, onbeperkt bellen naar mobiel of zelfs onbeperkt naar het buitenland.

Extra voordeel energie klanten

De energie klanten van NLEx die overstappen op een NLEx Alles-in-1 pakket worden nog eens extra beloont. Ben je al een klant van NLEx, dan krijgt je 25 euro korting bij het afsluiten van een Alles-in-1-pakket.Overstappen naar NLEx Alles in 1

Wil je overstappen? Een alles in 1 abonnement afsluiten bij NLEx is super eenvoudig. Het overstappen van de een naar de andere internetaanbieder gaat zoals bij elke andere internetprovider, zonder enige onderbreking of problemen. Bij overstappen naar de NLEx betaal je € 79 euro aan installatiekosten. Voor klanten van Ziggo en mensen die het glasvezelpakket kiezen is de installatie gratis.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media