KPN internet, tv en bellen pakketten

KPN internet + TV vergelijken

KPN is een van de bekendste Alles in 1 aanbieders. Volluit heet het bedrijf Koninklijke PTT Nederland N.V. en het is één van de grootste leveranciers van telecommunicatie- en ICT diensten in Nederland. KPN biedt vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. De onderneming is de Nederlandse marktleider in Telecom. Het bedrijf is al jaren één van de meest duurzame ondernemingen in de Telecom. Vroeger was het bedrijf nog eigendom van de Nederlandse staat, maar al een geruime tijd is KPN zelfstandig.

Alles in 1 aanbieder KPN

De alles in 1 aanbieder heeft een landelijk dekkend netwerk dat bestaat uit zowel kabel als glasvezel. Het netwerk is de basis van het Nederlandse netwerk en KPN biedt haar netwerk dan ook aan verschillende budget providers aan. Abonnees van KPN kunnen niet alleen traditionele alles in 1 abonnementen afsluiten met TV, Internet en vaste telefonie ( drie in één / Tripple Play ). De provider heeft ook een groot 2G, 3G en 4G netwerk voor mobiele telefonie. Het is dan ook één van de weinige aanbieders van het zogenoemde Quad Play ( Internet, TV met vaste en mobiele telefonie).

Het bedrijf: KPN

De geschiedenis van KPN start bij het staatsbedrijf der Posterijen, Telegrafie en Telefonie ( PTT ). De onderneming werd zelfstandig en toen ontstond de Koninklijke PTT Nederland NV. In 1998 splitste het bedrijf en ontstond Koninklijke KPN N.V. en TNT Post. Vanaf dat moment levert KPN alleen nog maar telecommunicatie en ICT diensten. KPN heeft een enorme netwerkinfrastructuur van koper en glasvezel. Dankzij het mobiele en IT-netwerk samen met zendmasten en datacenters levert de alles in 1 aanbieder letterlijk verbinding.

Het bedrijf is één van de grootste en toonaangevende leverancier van Telecom en ICT diensten in Nederland. De provider heeft een zeer breed scala aan verschillende producten en diensten. De onderneming is zowel in Nederland als in het buitenland actief met diensten zoals prepaid bellen in Amerika tot interactieve HD televisie in ons eigen land. KPN staat voor technologie en gelooft in de kracht van communicatie. De telecomaanbieder wil betrouwbare en begrijpelijke diensten leveren en staat al jaren bekend als duurzame onderneming. In 2017 werd KPN zelfs door de Dow Jones uitgeroepen tot Industry Leader van de wereldwijde Telecom branche. Daarnaast heeft de onderneming een zeer goede klantservice afdeling die overal en altijd bereikbaar is, 24 uur per dag en alle dagen in de week.

KPN Alles in 1

KPN is de oudste provider van Nederland en heeft een zeer betrouwbaar kabel en glasvezel netwerk. Jaarlijks levert het bedrijf aan miljoenen tevreden consumenten Internet, TV en telefonie. De aanbieder heeft enkele aantrekkelijke Alles in één pakketten. Je kunt zelfs nog meer korting krijgen dankzij de mobiel abonnementen, KPN Compleet. De Alles in 1 pakketten van de provider zijn volledig af te stemmen op je eigen behoefte. De premium provider biedt internet, vast telefonie, mobiele telefonie en ook digitale televisie. Hier volgt een kort overzicht van de belangrijkste alles in 1 diensten van KPN.

Het basis pakket is Alles in 1 Thuis. Het voorziet in vrijwel alles waar je in jouw huiskamer over wilt beschikken; televisie, internet vaste telefonie en eventueel zelfs digitale televisie. Op basis van jouw postcode biedt KPN pakketten die betaalbaar zijn en datgene bieden wat je nodig hebt. Onder de naam Alles in 1 Glasvezel beidt KPN ook de mogelijkheid aan om van het glasvezelnet gebruik te maken. Heeft jouw woning een glasvezel verbinding, dan kan de provider zelfs snelheden bieden tot 500 Mbit/s. Ideaal voor bijvoorbeeld grote gezinnen, bedrijven of mensen die veel gamen of films streamen. KPN heeft drie verschillende glasvezel alles in 1 pakketten en je kunt zelf bepalen welke het beste bij jou past.

Wat biedt alles in 1 van KPN

KPN heeft drie alles in een pakketten, Internet en TV Basis, Internet en TV en Internet en TV 4K. Binnen die pakketten varieert de maximale internetsnelheid tussen de 20 Mbit/s tot zelfs 500 Mbit/s. Vervolgens kun je kiezen of je een vaste telefoonlijn gebruikt en sinds kort is er ook de mogelijkheid om te combineren met je mobiel abonnement. In het laatste geval spreek je van KPN Compleet en de provider biedt hiervoor aantrekkelijke kortingen waaronder 5 euro per maand korting.

KPN Internet keuzes

Binnen de drie pakketen heb je keuze uit 40 Mbit/s download snelheid en 4 Mbit/s upload snelheid bij het basis pakket. Het normale pakket biedt 80 Mbit/s download snelheid en 8 Mbit/s upload snelheid en voor de meest uitgebreide bundel 4K krijg je tot 100 Mbit/s downloadsnelheid bij 10 Mbit/s upload snelheid.

KPN Alle in 1 bellen

Bij de Alles in 1 pakketten doet bellen al bijna niet meer mee. Je kunt voor 1 euro in de maand kiezen voor een telefoonnummer. Je betaalt in dat geval naast de maandelijkse euro alleen je gemaakte belminuten. Voor diegene die heel vaak bellen heeft KPN natuurlijk enkele onbeperkte bundels; BelOnbeperkt Avond & Weekend en BelOnbeperkt Altijd. Voor een maandelijkse bijdrage bel je dan zonder zorgen.

Televisie via KPN

Het TV aanbod van KPN is ruim. Bij het basis abonnement krijg je één of zelfs twee HD TV ontvangers waarmee je ruim 70+ tv-zenders kunt ontvangen. Meer dan 45 hiervan zijn in HD beeldkwaliteit te zien. Naast al die televisie kanalen krijg je ook nog eens meer dan 60 radiozenders om naar te luisteren. KPN heeft een digitale tvgids en uitzendingen kun je live pauzeren om later verder te kijken. Daarnaast kun je programma’s opnemen en vervolgens terugkijken op elk je tv of tablet.

Plus Pakket

Het pakket biedt ruim 30 zenders extra en Programma Gemist tot wel zeven dagen. Daarnaast biedt het pakket 20 films per maand extra en nog eens 400 uur aan tv-zenders.Fox Sports Eredivisie / Fox Sports International / Fox Sports

Fox Sports Eredivisie biedt live alle wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie clubs. Wedstrijden uit de Eredivisie worden wekelijks live uitgezonden. Daarnaast kun je ook veel topvoetbal uit het buitenland zoals de UEFA Europa League, de KNVB Beker, Jupiler League en bijvoorbeeld de FA Cup. Voor de echte voetballiefhebbers is er Fox Sports. Het meest uitgebreide sportpakket biedt 6 extra zenders vol met voetbal en sport in HD kwaliteit.

Ziggo Sport Totaal

Een compleet sportpakket dat niet alleen geschikt is voor voetballiefhebbers maar ook liefhebbers van andere sporten. Naast internationaal voetbal uit Spanje en Engeland kun je uren kijken naar golf, tennis, MotoGP, basketbal, darts en Formule 1.

Kids pakket

Het extra Kids pakket heeft een groot aantal leerzame en natuurlijke leuke kinderprogramma’s voor verschillende leeftijden.KPN beidt daarnaast nog enkele extra pakketten zoals:

Turks pakket, Hindi pakket, Duits pakket, Erotiek pakket, Videoland Unlimited en Film1

Voordeel KPN alles in 1

Er zijn verschillende voordeel aan Alles in 1 via marktleider KPN. Je neemt internet, TV en telefonie af van een zeer betrouwbaar en groot bedrijf. Het is daarbij niet verplicht om ook een vaste telefoonlijn te nemen. KPN is een maatschappelijk verantwoorde onderneming en biedt haar klanten een zeer goed bereikbare klantenservice. Klanten zijn zeer tevreden en regelmatig heeft de premium aanbieder aantrekkelijke deals waarbij de monteur bijvoorbeeld gratis is. Mensen die overstappen van een andere aanbieder betalen bijna nooit activatiekosten. KPN is daarnaast ook een van de grootste mobiele telefonie aanbieders. Het bedrijf biedt via KPN Compleet een zeer aantrekkelijke korting voor mensen die alles afnemen bij de Nederlandse marktleider. Je rekening wordt goedkoper en je ontvangt veel meer mobiele data.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media