KPN abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je KPN abonnement?

Ben je op zoek naar de beste deal voor jouw mobiele KPN abonnement? Wij helpen je hierbij! KPN is de grootste en oudste providers van Nederland en biedt alles wat je nodig hebt op het gebied van bellen, internetten en meer. Wil je weten wat de voordelen zijn en waarom je juist nu moet kiezen voor een KPN abonnement? Lees dan snel verder.

Waarom een KPN abonnement afsluiten?

KPN is de oudste provider in ons land en daarmee ook meteen de grootste. Kies je voor een mobiel abonnement bij KPN, dan kies je voor kwaliteit. En dankzij services als KPN Compleet wordt die kwaliteit ook nog eens steeds betaalbaarder. Over dekking hoef je je geen zorgen te maken. Bij KPN ontvang je een uitstekende dekking in ons land en ver daarbuiten. Lees gauw verder voor een opsomming van de belangrijkste voordelen:

Razendsnelle 4G van KPN

KPN beschikt over één van de snelste 4G netwerken van ons land. Het 4G netwerk heeft een landelijke dekking van maar liefst 99,3% en is nog eens in 37 andere landen te gebruiken. Binnen Europa hoef je je verder ook geen zorgen te maken over extra kosten, want dankzij het nieuwe Roam-Like-At-Home kunnen je binnen Europa gewoon gebruik blijven maken van je bundel en betaal je voor bellen en internetten hetzelfde tarief als in Nederland.

WiFi hotspots

Je hebt de naam “KPN Fon” vast weleens gespot tijdens je zoektocht naar beschikbare wifi-netwerken. KPN heeft in Nederland ruim een miljoen WiFI hotspots aangemaakt waardoor het mogelijk is om overal gebruik te maken van het netwerk van KPN. En dat is volledig gratis. Trouwens, je mag hier ook gebruik van maken als je geen klant bent van KPN.

Klantenservice 24 uur per dag bereikbaar

Een ander voordeel van KPN is dat je met vragen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, bij ze terecht kunt. Ze zijn te bereiken via een 0800-nummer. Het is dus ook nog eens helemaal gratis. Mooi toch?

Geen kosten voor internetten buiten je bundel

De tijd van nare verrassingen bij je telefoonrekening zijn voorgoed voorbij. Bij KPN betaal je namelijk nooit meer buiten je bundel. Heb je een beperkte internetbundel en is je tegoed verbruikt? Geen probleem. Je kunt gewoon blijven surfen, alleen wordt je downloadsnelheid naar beneden gebracht. Gebeurt dit vaker? Dan doe je er wel verstandig aan om je bundel iets omhoog te schroeven. En dat kan tijdens je contractperiode gewoon. Ook als je databundel een keer naar beneden moet.

KPN abonnement met smartphone?

Ben je door de vele voordelen van KPN overtuigd van hun kwaliteit? Verstandig! Bij KPN heb je meerdere smaken. Je kunt kiezen voor een abonnement met of zonder smartphone. Tegenwoordig zijn alle smartphones simlock vrij. Dat betekent dat je de simkaart van KPN altijd werkend kan krijgen op je mobiele telefoon. En mocht je in de toekomst kiezen om over te stappen naar een andere provider, dan is dat ook geen probleem.

Regulier, nano, micro simkaart

Let op: er zijn drie verschillende simkaarten verkrijgbaar bij KPN. Welke geschikt is voor jou, hangt van je telefoon af. Bij de specificaties van het toestel staat vermeldt welke simkaart erin gaat. Een reguliere simkaart wordt tegenwoordig nagenoeg niet meer verstuurd. De meeste simkaarten zijn micro (klein) of nano (nog véél kleiner). Twijfel je over welke je moet kiezen? Onze toestelspecialisten staan je hiervoor graag te woord.

Sim only van KPN

Heb je al een gave smartphone thuis liggen? Of koop je deze liever gewoon los bij een winkel als Belsimpel.nl of Coolblue? Dan kan je er ook voor kiezen om een sim only van KPN af te sluiten. Bij een sim only bestel je enkel een simkaart met daarop jouw gekozen internet en bellen bundel. Je mobiele KPN abonnement is dan een stuk voordeliger dan als je hem combineert met een smartphone.

Onbeperkt internet en bellen

Bij het afsluiten van je abonnement kan je kiezen wat voor bundel je wenst. Tegenwoordig kiezen de meeste mensen voor een onbeperkt bellen bundel. Niet zo zeer omdat ze daadwerkelijk veel bellen, maar meer omdat dit voor slechts een paar euro extra al afgesloten kan worden. Onbeperkt internet is echter nog steeds aan de dure kant. Bij KPN is onbeperkt internet ook nog niet mogelijk. De maximale hoeveelheid GB per maand is 100. En nou is dit voor 99.99% van de mensen onbeperkt, maar het wordt nog niet zo genoemd. Als de 100 GB’s op zijn, kan je blijven internetten, maar gaat je downloadsnelheid flink naar beneden. Of er ooit een KPN onbeperkt internet bundel zal komen, is nog onduidelijk.

Gratis nummerbehoud

Stap je over naar KPN en wil je graag je oude telefoonnummer behouden? Geen probleem. Bij KPN (en trouwens bij alle providers) geldt, dat je nummer zonder bijkomende kosten kan worden meeverhuisd. Let op: Je dient dit wel door te geven bij het afsluiten van je nieuwe abonnement.

Wanneer mag ik bij KPN verlengen?

Ben je al klant van KPN en wil je graag je abonnement vernieuwen en verlengen? Dat kan vanaf vier maanden voordat je huidige contract afloopt.

Rekenvoorbeeld: Je abonnement gaat in op 1 mei 2019 en heeft een contractduur van twee jaar. Hierbij loopt je contract dus tot en met 30 april 2021 en mag je je abonnement al verlengen vanaf 1 januari 2021. Vier maanden voordat je abonnement afloopt.

KPN voordeelbundels

Naast de gebruikelijke MB’s en belminuten die je bij KPN kunt kiezen, kan je ook gebruik maken van speciale voordeelbundels. Dat zijn pakketten die het gebruik van je telefoon nog fijner maken. KPN kent verschillende extra’s, waaronder bijvoorbeeld Spotify Premium. Met Spotify wordt het mogelijk om overal ter wereld jouw favoriete muziek te streamen in uitstekende kwaliteit. Met het Premium abonnement hoor je verder geen reclame tussendoor. Ben je met meerdere bewoners in één gezin? Kies dan voor Spotify Family. Voor een paar euro per maand meer, kan je dan met z’n allen gebruik maken van Spotify.

Telefoon verzekeren en buitenlandbundels

Naast gave diensten als Spotify kan je er ook voor kiezen om je telefoon te verzekeren voor een vast bedrag per maand. Handig als je bijvoorbeeld je telefoon weleens laat vallen. En voor de fanatieke wereldreiziger kent KPN verschillende populaire buitenlandbundels. Kortom, KPN gaat veel verder dan alleen je internet en belminuten.

KPN compleet

Ben je al klant van KPN? Of wil je KPN verlengen? Dan is KPN Compleet erg interessant. Als je bijvoorbeeld al een partner hebt met een mobiel abonnement van KPN of een tv abonnement van de provider in huis hebt, kan je flink wat voordeel krijgen bij een nieuw abonnement. Zo ontvang je 5 euro per maand korting op de kosten van je nieuwe mobiele abonnement. Maar ontvangt je partner het ook. Daarmee bespaar je samen dus 10 euro per maand. Een ander voordeel is dat je bundels worden verdubbeld en je een gratis zenderpakket naar keuze bij je internet + tv abonnement ontvangt. Dat tikt lekker aan, toch? Trouwens, de voordelen van KPN compleet zijn ook te combineren als je een KPN zakelijk abonnement hebt afgesloten.

Op zoek naar de beste deal bij KPN?

Wij helpen je graag op weg! Bekijk alle KPN tarieven op deze pagina. Vergelijk prijzen bij KPN, Belsimpel, Mobiel.nl, GSMweb e.a. en scoor jouw beste deal!

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media