Youfone internet, tv en bellen pakketten

Youfone internet + TV vergelijken

Dat Youfone een prijsvechter is voor sim only abonnementen was je hoogstwaarschijnlijk al bekend. De naam heb je vast een keer voorbij horen komen in een reclamefilmpje met Ruben Nicolai of op de radio. Ze zijn daar tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar dat de provider tegenwoordig ook internet en tv in hun assortiment heeft zal je vast zijn ontgaan. Youfone biedt mobiele telefonie abonnementen aan zonder telefoon en alles-in-1 pakketten voor een zeer scherpe prijs. Meer weten? Lees dan snel verder.

Over Youfone

Inmiddels bestaat de erover Youfone alweer ruim tien jaar. Het is een Rotterdams telecombedrijf, opgericht in 2008. Van oorsprong is Youfone begonnen met het aanbieden van goedkope sim only abonnementen en sinds 2017 is daar de alles-in-1 tak bijgekomen. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN en is daarmee niet alleen goedkoop, maar ook nog eens zeer betrouwbaar. Ze bieden contracten aan voor een periode van 1 maand, 12 maanden en 24 maanden.

Youfone Alles-in-1

Het is een term die je tegenwoordig steeds vaker hoort. Alles-in-1. Oftewel, alles voor thuis bij dezelfde aanbieder. Dit heeft vele voordelen. Aanbieders zijn natuurlijk maar al te blij dat je niet alleen TV, maar ook internet en bellen bij hun hebt afgesloten en als dank daarvoor krijg je vaak hoge kortingen en leuke extra's. Youfone gooit daar nog een schepje bovenop met hun loyaliteitsprogramma. Daarmee krijgen trouwe klanten Youcoins waarmee ze kunnen sparen voor korting op de maandfactuur of extra data. Een nadeel van Alles-in-1 is er echter ook. Als de provider namelijk een storing heeft, bestaat de kans dat je ineens niet meer kunt internetten, bellen en tv kijken. Als je die diensten bij verschillende aanbieders zou hebben afgesloten bestond dat risico niet.

De Alles-in-1 producten van Youfone zijn niet alleen uitgebreid, maar ook nog eens flink goedkoper dan menig concurrenten. Zo betaal je de eerste vier maanden nu standaard maar 20 euro per maand. Maar ook de prijzen na de korting zijn nog behoorlijk voordelig. Bij TV, internet en bellen is de duurste variant 40 euro per maand zonder korting. Je ontvangt dan standaard 41 zenders, waarvan 26 in HD beschikbaar zijn. Je internet downloadsnelheid is minimaal 50 Mbit en met je thuistelefoon bel je tegen een vast laag tarief.

Wat Youfone zeer interessant maakt, zijn de vele gratis extra's die je bij een Alles-in-1 pakket ontvangt. Wat dacht je bijvoorbeeld van gratis FOX Sports 1. Ook kun je gratis 7 dagen terugkijken, kan je opnemen en terugspoelen als je halverwege een programma start met kijken. Ook krijg je bij je internetaansluiting een gratis monteur en hoef je niets te betalen voor je WiFi modem.

Youfone glasvezel

Als uit de postcode check van Youfone blijkt dat er glasvezel beschikbaar is in jouw wijk hebben we goed nieuws. Je kunt bij Youfone namelijk ook zeer voordelig een glasvezel abonnement afsluiten. En dat zorgt voor nog meer downloadsnelheid en een stabieler netwerk.

Prijzen vergelijken

Zeker weten dat je nooit teveel betaald voor je internet abonnement? Bij Beste Deal kan je internet vergelijken van Youfone en alle andere betrouwbare aanbieders. Dagelijks ontvangen wij de nieuwste aanbiedingen van alle providers en bieden jou het best passende internet pakket. Meer weten? Doe snel de postcode check en scoor jouw beste deal.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media