Youfone abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Youfone abonnement?

Youfone is één van de jongste sim only providers in ons land. De provider is wat we noemen een MVNO (mobile virtual network operator), oftewel een provider zonder eigen netwerk. Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN. Daardoor heb je dus altijd en overal bereik en kun je ook nog eens gebruik maken van razendsnel internet. En dat voor een fractie van de tarieven van KPN zelf.

Waarom een Youfone abonnement afsluiten?

Doordat je belt en internet op het betrouwbare netwerk van KPN is de kans klein dat je ooit zonder bereik komt te zitten. Vaak kiezen klanten voor Youfone vanwege het kwalitatieve netwerk en de uitzonderlijk lage prijs. Wat service betreft is het verder niet te vergelijken met de duurdere aanbieders, maar hoe vaak maak je daar nou gebruik van? Vind je de prijs doorslaggevend bij je keuze, dan is de provider Youfone een uitstekende optie. Naast een lage prijs en kwalitatief netwerk heeft de aanbieder nog meer voordelen:

Supersnel 4G netwerk

De Youfone sim only abonnementen maken standaard gebruik van een snel 4G netwerk. Hierbij is de maximale downloadsnelheid 25 Mb/s. Wil je liever nog sneller, dan kan dat ook. Met 4G+ kan je in theorie snelheden halen van maximaal 256 Mb/s. Om hier gebruik van te maken betaal je een euro per maand extra bovenop je abonnementskosten.

Bundels geldig in NL en EU

Je gehele internet- en belbundel is geldig in de gehele EU. Dat betekent dat je tijdens je vakantie in Frankrijk of Spanje dus ook gewoon kunt blijven internetten en bellen tegen dezelfde kosten als in Nederland. En uit dezelfde bundel als je gewend bent. Je hoeft dus geen extra buitenlandbundel af te sluiten.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Youfone kent naast abonnementen van 2 jaar ook maandelijks opzegbare abonnementen. Handig als je bijvoorbeeld eerst even wilt kijken of het echt wat is zonder ergens aan vast te zitten. Bevalt de kwaliteit van Youfone toch niet? Dan kan je het abonnement aan het eind van de maand gewoon weer stopzetten.

Tussentijds bundels aanpassen

Bevalt de keuze van je internetbundel of hoeveelheid belminuten tijdens je telefooncontract toch niet? Met behulp van de Youfone app kan je je bundels eenvoudig wijzigen.

Datapland en belplafond

Ben je bang dat je bundel van je Youfone abonnement wordt overschreden of wil je het verbruik van je kind in de gaten houden? Dan is het Youfone belplafond en dataplafond iets voor jou. Via de Youfone App kan je een plafond instellen. Dat betekent dat je nooit over je bundel heen kunt gaan. Bereik je de 80% van je bundel, ontvang je van Youfone een berichtje om je te wijzen op het naderende limiet. Je kunt er ook voor kiezen om je bundel te verhogen. Deze tijdelijke verhoging geldt dat tot het eind van de maand.

Gratis nummerbehoud

Net als bij alle andere providers is het mogelijk om je oude telefoonnummer kosteloos mee te verhuizen naar Youfone. Wil je naar Youfone overstappen, dan moet je er wel op letten om dit door te geven bij het afsluiten van je abonnement. De provider regelt daarna de rest.

Wanneer mag ik bij Youfone verlengen?

Ben je tevreden over de diensten van Youfone en wil je je abonnement graag verlengen? Dan kan dit vanaf drie maanden voor het aflopen van je telefooncontract. Stel dat je 2-jarige abonnement op 1 april 2019 ingaat, dan kan je vanaf 1 januari 2021 verlengen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media