Oxxio internet, tv en bellen pakketten

Oxxio internet + TV vergelijken

Oxxio? Dat is toch die energiemaatschappij? Dat klopt! En ze bieden vandaag de dag ook internet, tv en bellen aan. En dat ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs. Met bijkomende extra's als je al goedkope energie bij ze afneemt. Meer weten? Lees dan snel verder.

Over Oxxio

Oxxio is een relatief jong bedrijf. Ze zijn begonnen in het jaar 2000 met als doel om energieland goedkoper en eenvoudiger te maken. De van oorsprong energieleverancier werkt met drie principes: Ze willen slim en voordelig zijn, pionier en klein blijven. Met behulp van de Oxxio app kan je alles in huis met je telefoon regelen. Je kunt precies zien hoeveel je verbruik is geweest, welke apparaten het meeste verbruiken en ontvangt handige tips om je verbruik te verminderen. Naast energie is Oxxio recent ook begonnen met het aanbieden van internet, bellen en tv in huis.

Alles-in-1 bij Oxxio

Het aanbod van Internet, tv en bellen bij Oxxio is niet heel uitgebreid, maar biedt precies datgene wat de meeste mensen nodig hebben. Je hebt drie opties, alleen internet, internet + tv en internet, tv en bellen. De aanbieder maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN waardoor je zeker weet dat je kwaliteit in huis haalt. Je ontvangt bij het Alles-in-1 pakket een downloadsnelheid tot wel 100 Mbps, circa 60 tv zenders waarvan meer dan 35 beschikbaar in HD. Ook ontvang je interactieve tv, waarmee het mogelijk wordt om terug te kijken, live pauzeren en je een aanbod krijgt van programma's en films die je on demand kunt kijken.

Oxxio Glasvezel

Als er glasvezel in jouw wijk is aangelegd, kan je bij Oxxio ook een glasvezel abonnement afsluiten. Daarmee haal je snelheden tot wel 500 Mbps. Vijf keer sneller dan bij ADSL mogelijk is dus. De uploadsnelheid is dan ook net zo hoog.

Extra's bij Oxxio energie klanten

Heb je al energie van Oxxio? Dan ontvang je extra voordeel als je klant wordt van Oxxio internet, tv en bellen. Je kunt dan kiezen uit een korting op je maandbedrag van €2,50 of gratis Fox Sports Eredivisie. Wel zo leuk, toch?

Prijzen vergelijken

Wil je zeker weten dat je niet teveel betaald voor je Oxxio abonnement? Op Beste Deal vergelijken wij internet abonnementen bij Oxxio en alle andere providers. Door te vergelijken bespaar je al gauw tientallen euro's op je internet abonnement. Weten hoeveel jouw voordeel kan zijn? Vul de postcode check bovenaan deze pagina in en vind jouw beste deal.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media