Oxxio prijzen vergelijken

Oxxio tarieven vergelijken

Oxxio is een Nederlands energiebedrijf en actief sinds 2000. Sinds 2011 is Oxxio onderdeel van de Eneco groep en levert groene stroom en gas aan particuliere klanten. Oxxio wil haar klanten graag grip geven op de energiekosten en positioneert zich in het prijsvechterssegment. Dat wil zeggen dat Oxxio tot een van de goedkoopste energieleveranciers behoort. Ieder jaar beoordeelt Pricewise alle Nederlandse energiebedrijven op kwaliteit en prijs en Oxxio heeft al twee keer (in 2016 en 2017) de eerste prijs gewonnen. Oxxio kwam als beste energieleverancier uit de bus. De prijs wordt uitgereikt aan het bedrijf dat een scherpe prijs voor energie samen laat gaan met maximaal gemak. Oxxio levert dus supervoordelige energie en biedt een prima digitale service. Het winnen van deze award is niet zomaar iets; er wordt onderzoek gedaan naar de beste energiemaatschappij door miljoenen beoordelingen met elkaar te vergelijken, klanttevredenheidsonderzoeken te doen, informatie over het overstap proces, de klantenservice, factureren te onderzoeken. Daarnaast wordt ook de prijs-kwaliteitverhouding in het algemeen onderzocht. Oxxio mag dus heel trots zijn op het tweemaal winnen van deze award.

Overzichtelijke website

Oxxio heeft een overzichtelijke en modern vormgegeven website. Je kunt er snel je weg vinden. Op de homepage kun je meteen berekenen wat het gaat kosten om energie af te nemen bij Oxxio. Je hoeft alleen je postcode en je huisnummer in te vullen, of je een enkele of dubbele meter hebt en je jaarverbruik door te geven. Weet je jaarverbruik niet, dan kan je die eenvoudig berekenen. Ook kan je aangeven of je zelf stroom opwekt met behulp van zonnepanelen of niet. Scrol je wat naar beneden dan zie je meteen de vier voor grote voordelen van Oxxio:

  • Energie voor een altijd lage prijs
  • Het gemak van de Easy app service
  • Altijd 100% groene stroom
  • Een eenmalige cashback voor nieuwkomers

Verder kan je via de website informatie vinden over de tarieven voor stroom en gas, over groene stroom en over het vergelijken van energie producten. Er is een apart kopje voor overstappen waarbij precies kunt zien hoe je dit moet doen en welke hulp je erbij mag verwachten. Tenslotte is er ook nog een speciale pagina over de Oxxio app waar je precies kunt lezen wat je met de app kunt doen en hoe deze werkt.

Stroom en gas bij Oxxio

Wil jij stroom en gas afnemen dan heb je bij Oxxio de keuze uit 3 verschillende mogelijkheden: 1 jaar vast, 3 jaar vast en een modelcontract. Voor alle contacten geldt dat je recht heb op de gratis complete energie app waarmee je vrijwel al je energiezaken kunt regelen.

Kies je voor 1 jaar vast, dan kan je na een jaar al weer overstappen naar een andere energieleverancier. Als je voor 3 jaar vast kiest, dan heb je 3 jaar lang zekerheid en hoef je nergens naar om te kijken. Kies je voor het modelcontract dan kies je voor variabele tarieven en kan je je contract op elk moment kosteloos opzeggen. Bij alle contracten heb je recht op een welkomst bonus. Als je de proefberekening maakt dan zie je meteen welke voordelen jij hebt als je je als nieuwe klant bij Oxxio aanmeldt.

Meer over de groene stroom van Oxxio

Oxxio levert 100% groene stroom die is opgewekt door windmolens in Europa. Kies je voor Oxxio dan draag je dus automatisch je steentje bij aan de groene stroom productie. Het belang van groene stroom is dat de stroom wordt opgewekt uit schone onuitputtelijke bronnen zoals wind, water en zon. Bij Oxxio 100% uit wind. Bij de opwekking van deze stroom komt geen CO2 vrij en dit is natuurlijk vele malen beter voor het milieu.

Meer informatie over de Oxxio app

Als klant van Oxxio kun je gebruik maken van de gratis Oxxio app. Met deze app kun je al je energiezaken zelf regelen en het scheelt je onnodige wachttijden tijdens telefoontjes naar de klantenservice. Even tussendoor nagaan of je niet teveel verbruikt, je factuur betalen met iDEAL of een berichtje sturen naar de klantenservice. Heb je haast met je vraag dan staat er dag en nacht een energiebuddy voor je klaar die je graag helpt. Met de Oxxio app kun je elke dag zien wat je aan stroom en gas hebt verbruikt. Je ziet niet alleen een weergave in kWh of m3 maar ook in bedragen. Zo zie je elke dag of je misschien teveel hebt verbruikt of niet. Het is ook mogelijk een jaarcheck te doen zodat je kunt nagaan of je aan het einde van het lopende jaar misschien geld terugkrijgt of moet bijbetalen. Zo kan je tijdig je maandelijkse voorschotbedrag aanpassen.

Op de website Beste Deal kan je energie vergelijken van Oxxio en alle andere maatschappijen en zo de meest geschikte energieleverancier vinden. Kijk naar de vele mogelijkheden voor de goedkoopste energieleverancier maar ook naar leveranciers bij jou in de buurt of leveranciers die zonnepanelen verkopen of verhuren.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media