Odido internet, tv en bellen pakketten

Odido internet + TV vergelijken

Odido (voorheen T-Mobile) is een bekende naam in de Nederlandse Telecom. De alles in 1 aanbieder is één van de vier grote Nederlandse providers met een eigen netwerk. De provider heeft een van de mobiele netwerken in Nederland. In 2016 is Vodafone Thuis ingelijfd en onder de naam T-Mobile Thuis wordt voordelige televisie, internet en vaste telefonie aangeboden. Je kunt aantrekkelijke sim only abonnementen en zelfs complete alles in 1 pakketten afsluiten bij de provider.

Odido heeft een aantal aantrekkelijk alles in 1 pakketten. De provider biedt internet aan vanaf 20 Mbps tot mega snel internet via glasvezel. Binnen het alles in 1 pakket vindt je Interactieve tv met meer dan 60 tv zenders. Je kijkt naar je favoriete wedstrijden en mist nooit meer een programma dankzij de extra zenderpakketten en het handige begin/programma gemist. Natuurlijk kun je ook kiezen voor goedkoop bellen via de vaste lijn. Je maakt dan gratis gebruik van nummerbehoud of je krijgt een nieuw telefoonnummer.

Alles in 1 aanbieder Odido

Odido is één van de grootste mobiele providers in Nederland. De provider heeft een eigen 3G, 4G en 5G netwerk. In 2016 heeft de provider Vodafone Thuis over genomen en biedt onder de naam Odido Thuis ook vast bellen, tv en internet aan. De onderneming is met deze overname een complete alles in 1 aanbieder geworden. In Nederland zijn er ruim 3,7 miljoen klanten die dagelijks gebruik maken van de diensten van Odido.

De provider heeft een van de meest geavanceerde netwerken van ons land en dat is ook internationaal opgevallen. Het internationale onderzoeksbureau P3 heeft het Odido netwerk in recente jaren uitgeroepen tot het ‘beste getest’ netwerk van Nederland. In Nederland is de provider actief onder het eigen merken, Ben en KNIPPR. Stuk voor stuk aanbieders van goedkope mobiele telefonie, internet, televisie en zakelijke oplossingen.

Alles in één

De alles in 1 provider Odido heeft een rijk aanbod aan opties. Je kunt je abonnement volledig op jouw wensen aanpassen. Afhankelijk van je adres kun je kiezen voor DSL of super snel glasvezel. Je kunt de beschikbare mogelijkheden eenvoudig zien via de website van de provider. Na het invullen van je postcode en huisnummer krijg je het complete overzicht en de beschikbare internetsnelheid te zien.

Afhankelijk van de beschikbare snelheid biedt Odido je drie mogelijke internetsnelheden via DSL. Tegenwoordig zijn veel huizen aangesloten op het snelle glasvezel net. In dat geval kun je ook nog kiezen voor de hoogste snelheid van wel 500 Mbps.

Alles in 1 Internet

Odido levert super snel internet vanaf 20 Mbps en daarbij krijg je gratis een WiFi modem met Wifi-Service. Er is keuze uit drie verschillende snelheden afhankelijk van de haalbare snelheid op jouw adres. Je controleer de snelheid op jouw adres eenvoudig via de postcode check op de website. De basis snelheid is 20 Mbps upload en 2 Mbps upload snelheid. Je kunt natuurlijk kiezen voor nog sneller internet met de bundel van 50 Mbps download snelheid en 5 Mbps upload snelheid. De hoogste bundel via DSL levert maximaal 100 Mbps down en 10 Mbps upload snelheid.

Je ziet via de postcode check op de website van de alles in 1 aanbieder of supersnelle glasvezel beschikbaar is. In dat geval kun je kiezen tussen de volgende drie snelheden: 50 Mbps download en upload snelheid, 100 Mbps download en uploadsnelheid of de maximale snelheid van 500 Mbps voor zowel downloaden als uploaden. Internet via glasvezel is erg snel en zal in de toekomst nog sneller worden.

Alles in één Interactieve TV

De alles in 1 provider Odido heeft een uitgebreid TV pakket. Je kunt naar minimaal 60 Digitale televisie zenders kijken en 35 daarvan zijn in prachtig HD kwaliteit te zien. Wil je meer keuze? Dan heeft de provider een rijk aanbod aan extra TV pakketten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Kids & Music, Entertainment, Infotainment en International pakket. De aanbieder heeft daarnaast verschillende Premium pakketten die je per maand kan wijzigen. Het premium aanbod bestaat onder andere uit Fox Sport Eredivisie en Compleet, Film1, Ziggo Sport Totaal en het Erotiek pakket.

Alles in 1 bellen

Met het Alles in 1 pakket van Odido bel je vanaf 12 cent per minuut naar vast en mobiel. Je neemt gratis je huidige nummer mee of krijgt een nieuw telefoonnummer. De provider heeft drie pakketten voor bellen, Start, Extra en Plus. Standaard bel je via het Start pakket vanaf 12 cent per minuut naar zowel vast als mobiel. Het Extra pakket geeft 2500 minuten bellen naar vaste nummers en het Plus pakket geeft juist 2500 minuten naar mobiele én vaste nummers.

Overstappen naar Alles in 1 van Odido

Het vergelijken van Alles in 1 pakketten kan tot aantrekkelijke voordelen leiden. Wil je van je huidige aanbieder overstappen naar Odido? Dan zorgt de Alles in 1 aanbieder ervoor dat je niet offline bent en snel kan genieten van de keuze van Alles in één bij Odido. Overstappen zonder zorgen en gratis nummerbehoud.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media