Ben abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Ben abonnement?

Ik ben Ben! Wie heeft er nog nooit van die zin gehoord? Ben is al vele jaren een bekende Hollandse provider en is onderdeel van T-Mobile. Als je kiest voor Ben, dan kies je voor één van de best-betaalbare providers van ons land. Wil je weten welk Ben abonnement het beste bij jou past? Lees dan snel verder.

Waarom een Ben abonnement afsluiten?

Je bent op zoek naar een betrouwbare aanbieder, op een kwalitatief netwerk, met een goede klantenservice voor een betaalbare prijs? Dan zit je bij Ben goed. Deze voordelige provider maakt gebruik van het kwalitatieve 4G-netwerk van T-Mobile. T-Mobile heeft de laatste jaren hard gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van de kwaliteit van hun netwerk. Natuurlijk kent de provider naast een betaalbare prijs en goede dekking nog meer voordelen.

MB Pauze! Nooit meer kosten buiten je bundel

Vroeger kwam er nog weleens een peperdure telefoonrekening op de deurmat. Je had per ongeluk je internetbundel overschreden en dat resulteerde vaak in hoge facturen. Gelukkig is dat tegenwoordig voorgoed verleden tijd. Bij Ben krijg je nooit meer te maken met kosten buiten de bundel. Is je limiet bereikt? Dan geldt er een MB pauze. Je kunt dan gewoon blijven internetten, maar zal merken dat de snelheid flink wordt verlaagd.

Ben MB Extra

Vind je de snelheid na het verstrijken van je limiet toch echt te langzaam? Dan kan je bij Ben MB's bij kopen. Dit doe je met behulp van de optie MB Extra. Je kiest zelf hoeveel MB’s je erbij koopt. Aanzetten ervan is heel eenvoudig met behulp van de app. Makkelijk, toch?

Ben 4G

Natuurlijk kan je bij Ben ook razendsnel internetten. T-Mobile hoort tot één van de providers met een eigen 4G netwerk. Dat werkt ook bij alle Ben klanten. Je kunt er bij Ben zelf voor kiezen om 4G aan of uit te zetten. Heb je een ouderwetse telefoon waar je niet mee kunt internetten? Dan is 4G dus niet nodig, en bespaar je 1 euro per maand door het uit te schakelen.

Flexibele bundels

Ook bij Ben is het mogelijk om tijdens je contractperiode je abonnement bij te stellen. Dit kan omhoog en omlaag, maar nooit lager dan je oorspronkelijke bundel.

Ben abonnement met smartphone of sim only?

Is je smartphone ook toe aan een upgrade? Bij Ben kan je kiezen voor abonnementen met of zonder nieuwe telefoon. Op de website van de provider zelf is de keuze van mobiele telefoons beperkt. Wil je liever toch een andere smartphone? Geen probleem. Beste Deal vergelijkt de prijzen van de provider zelf, maar ook van betrouwbare telefoonwinkels als Belsimpel en Mobiel.nl. Niet alleen bespaar je daar vaak veel geld, maar het aanbod is ook nog eens veel groter.

Gratis nummerbehoud

Wil je naar Ben overstappen? Je kunt je oude telefoonnummer kosteloos meeverhuizen. Geef bij het afsluiten van je Ben abonnement dan wel even aan dat je hier gebruik van wenst te maken. De provider regelt vervolgens de rest.

Wanneer mag ik bij Ben verlengen?

Ben je tevreden over je contract bij Ben? Dan kan je natuurlijk eenvoudig je Ben abonnement verlengen. Dit kan al vanaf vier maanden voor afloop van je huidige contract. Is je abonnement ingegaan op 1 mei 2017? Dan kan je verlengen vanaf 1 januari 2019.

Op zoek naar de beste deal bij Ben?

Op Beste Deal vergelijken wij alle tarieven van Ben bij de aanbieder zelf, maar ook bij betrouwbare telefoonwinkels als Belsimpel, Mobiel.nl, GSMweb en anderen. Wil je zeker weten dat je niet teveel betaald voor je abonnement? Vergelijk tarieven en scoor jouw beste deal!

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media