Interactieve TV

Interactieve TV

TV kijken wat, waar en wanneer je wilt. Dat is het principe van interactieve tv. De mogelijkheden met interactieve tv zijn eindeloos. Wil je weten wat je precies kunt verwachten van interactieve tv en waarom je er wel of niet voor moet kiezen? Lees dan snel verder.

Wat is interactieve tv?

Live tv programma’s, films of series opnemen, pauzeren en terugkijken wanneer het jou uitkomt. Of opnieuw starten vanaf het begin als je tijdens het zappen een programma tegen komt die je graag wilt kijken. Zomaar een greep van mogelijkheden die interactieve tv kunnen bieden. Ons drukke leven zorgt er voor dat het haast onmogelijk is geworden om exact om 20:00 het journaal aan te kunnen zetten. Gelukkig heb je daar dankzij interactieve tv geen last meer van.

Besparen op je interactieve TV abonnement?

Is mijn televisie geschikt voor interactieve tv?

Je zou misschien verwachten dat je bij het gebruik van interactieve tv over een moderne smart tv moet beschikken, maar dit is niet het geval. Interactieve tv kan toegepast worden op iedere televisie, oud of nieuw. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je een nieuw tv kastje ontvangt.

Programma's pauzeren of terugkijken

Veel internet en tv aanbieders bieden tegenwoordig de mogelijkheid om live tv programma’s te pauzeren, terug te spoelen en vanaf het begin te bekijken.

On-demand programma's, films en series

On-demand betekent letterlijk op commando. Oftewel, jij bepaalt wat je kijkt en wanneer je dat kijkt. Het On-demand aanbod is erg uitgebreid. Veel providers zoals KPN en Ziggo hebben zelf een uitgebreid aanbod en daarnaast kan je dit uitbreiden met extra abonnementen zoals Netflix en Videoland.

Overal tv kijken

Met de komst van smartphones en tablets wordt tv kijken overal mogelijk gemaakt. Met interactieve tv kan je op al je apparaten inloggen en tv kijken waar je maar wilt. Handig als je op vakantie bent. Via je je tablet kan je dan toch nog je favoriete programma terug kijken.

Interactieve tv vergelijken

Wil je weten welke tv aanbieders interactieve tv aanbieden en in welke vorm? In onze vergelijker vind je een handig overzicht van alle extra's die hieronder vallen. Ook kan je op Beste Deal terecht voor het vergelijken van internet + tv tarieven bij verschillende aanbieders. Zo weet je zeker dat je het juiste pakket besteld en er nooit teveel voor betaald.

Alleen internet

Internet abonnementen bij tien providers. Van ADSL tot supersnelle Glasvezel. Vergelijk op prijs, downloadsnelheid, kwaliteit en levertermijn.

vergelijken
+

Internet en TV

Internet abonnementen inclusief TV. De populairste variant van dit moment. Vergelijk op prijs, downloadsnelheid, zenderpakket en extra's.

vergelijken
+ +

Alles in 1

Bellen, internetten en TV kijken. Bekijk alles-in-1 pakketten bij tien providers. Vergelijk op prijs, kwaliteit, downloadsnelheid, zenders, extra's en belminuten.

vergelijken

Alle internet providers

Beste Deal vergelijkt de internet abonnementen van alle providers. Welke provider heeft jouw voorkeur?

Caiway internetabonnement
KPN internetabonnement
NLEx internetabonnement
Online.nl internetabonnement
Oxxio internetabonnement
Odido internetabonnement
Xs4all internetabonnement
Youfone internetabonnement
Ziggo internetabonnement
Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media