Tele2 internet, tv en bellen pakketten

Tele2 internet + TV vergelijken

De alles in 1 aanbieder Tele2 is ruim twintig jaar actief in de Nederlandse telecommarkt. In 1997 betrad de provider de markt met een duidelijke missie: 'het afbreken van de bestaande telecommonopolies'. Tegenwoordig heeft de provider, met Zweedse moeder, een eigen 4G netwerk in Nederland en biedt niet alleen mobiele telefonie aan, maar ook zeer complete Alles in 1 pakketten. Tele2 was jaren lang een van de grote Mobile virtual network operators ( MVNO ) en sinds 2016 is de telecomaanbieder toegetreden tot de providers met eigen netwerk. De Zweedse provider staat vooral bekend vanwege de challenger mentaliteit, het Unlimited abonnement en aantrekkelijke abonnementen. De provider heeft grote ambities voor haar klanten en biedt een compleet Alles in 1 pakket. Tele2 heeft tegenwoordig alle ingrediënten in huis met haar moderne 4G netwerk. De telecomaanbieder levert mobiele telefonie, televisie en internet. In de zakelijke markt biedt het fixed B2B, cloud, M2M.

Over Tele2

Tele2 Nederland is eigendom van Tele2 uit Zweden, een groot concern met belangen in verschillende landen in de wereld. Na Zweden zelf, is Nederland de grootste markt van de onderneming. In Nederland heeft Tele2 ruim 1 miljoen klanten en verbindt het tienduizenden bedrijven. De onderneming heeft de laatste jaren geweldig geïnvesteerd in Nederland. Het resultaat is een van de nieuwste landelijk dekkende 4G netwerken. Vanaf 2017 biedt de onderneming alleen nog maar 4G abonnementen. De provider wil namelijk dat iedere klant uiteindelijk via het eigen 4G netwerk belt en over internet surft. Vanuit de challenger mentaliteit levert de provider zeer aantrekkelijke proposities en pakketten zoals het voordelige Unlimited abonnement dat de provider vanaf het begin aanbood voor slechts 25 euro. Daar houdt het aanbod van Tele2 niet op. Want de provider levert ook voordelige alles-in-1 pakketten.

Verantwoord ondernemen

Tele2 wil waarde toevoegen en dat gaat verder dan alleen waarde toevoegen voor klanten. Het zit volgens de provider in heel veel dingen. Een belangrijk aspect waar het bedrijf rekening mee houdt is onze wereld. De challenger staat voor ‘een duurzame en efficiënte wereld’ en wil maatschappelijk verantwoord ondernemen. Jaarlijks publiceert de onderneming haar MVO resultaten.

Tele2 alles in 1

De Zweedse provider biedt niet alleen voordelige mobiele telefonie, maar ook complete alles in 1 pakketten. Je kunt dus TV kijken, Internetten en bellen voor een scherpe prijs. De provider heeft drie verschillende pakketten. Het Tele2 Alles in 1 Light, Alles in 1 Basis of het uitgebreide Alles in 1 Extra.

Tele2 Interactieve TV

Binnen het voordelige alles in één pakket zit natuurlijk TV. Televisie is beschikbaar in twee pakketten; TV Light of TV Basis. Light biedt je 20 populaire zenders en 19 kun je in HD kwaliteit bekijken. Je betaalt dus alleen voor wat je kijkt. Wil je een grotere keuze hebben in zenders, dan is er TV Basis. Binnen dit pakket biedt Tele2 49 zenders aan. Daarvan zijn er 24 in HD kwaliteit te bekijken. Beide TV pakketten geven je toegang tot Programma Gemist, Online TV & een Videotheek. De pakketten kun je ook uitbreiden met extra zenderpakketten via Interactieve TV. De extra zenderpakketten zijn eenvoudig maandelijks aan en uit te zetten.

Tele2 Internet

De Zweedse provider houdt van overzicht en binnen de Alles in één bundels krijg je een betrouwbare en snelle internetaansluiting. Tele2 Alles in 1 heeft drie internetsnelheid varianten. Je hebt keuze uit 20, 50 of 100 Mbit/s datasnelheid. Wil je bepalen welke datasnelheid je nodig hebt, dan is het goed om de volgende aspecten mee te nemen. De hoeveelheid mensen waarmee je tegelijk internet bepaalt voor een groot deel de snelheid op jouw verbinding. Besef dat de TV ook een portie van de verbinding verbruikt vooral bij HD. De snelheid van Wifi is vaak langzamer dan kabel.

Tele2 Bellen

Je kunt als alles in 1 klant van Tele2 ook voor een vaste lijn kiezen met gratis nummerbehoud. Ook hier heeft de Zweedse provider overzichtelijke pakketten. Binnen de Alles in één pakketten kun je kiezen voor Zorgeloos Bellen. Je krijgt in 300 belminuten voor een vast bedrag per maand. Het is 5 uur bellen en dat is stiekem best veel. De mensen die nog veel meer bellen kunnen misschien beter voor Eindeloos Bellen kiezen. Dit pakket biedt 50 uur om te bellen iedere maand. Bel je geregeld met familie of vrienden in Europa, dan is de Grenzeloos Bellen bundel zeer geschikt. Je belt dan onbeperkt naar vaste nummers binnen 33 landen in Europa.

Besparen op je Tele2 abonnement

Wil je zeker weten dat je nooit teveel betaald voor je Tele2 internet abonnement? Bij Beste Deal kan je internet vergelijken van alle providers. Dagelijks ontvangen wij de nieuwste aanbiedingen van Tele2, maar ook van alle andere bekende providers.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media