Klaverblad verzekeringen vergelijken

Klaverblad Verzekeringen is een Nederlands bedrijf dat al bestaat sinds 1850. In die tijd bestonden er niet of nauwelijks verzekeringen en als bijvoorbeeld je huis afbrandde, dan was je alles kwijt. Notaris Montijn in Oudewater startte daarom de Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij voor roerende goederen, speciaal bedoeld voor landbouwers en veehouders. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgebreid en ging Montijn samenwerken met drie andere maatschappijen. Zij kozen als hun logo een klavertje vier en dat logo is er nu nog steeds. Klaverblad werkt samen met ruim 3000 onafhankelijke assurantiekantoren in heel Nederland. Als (potentiele) klant van Klaverblad kun je bij deze assurantiekantoren terecht om je uitgebreid te laten adviseren over verzekeringen. Je kunt de meeste verzekeringen van Klaverblad ook via de website afsluiten.

Waarom kiezen voor Klaverblad?

Altijd persoonlijk contact
Alle verzekeringen onder één dak
Al sinds 1850 een begrip

Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad richt zich met haar verzekeringen op het midden en kleinbedrijf maar ook op particulieren. Klaverblad heeft als lijfspreuk: "Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder". Klaverblad biedt gewoon goede verzekeringen; niet meer en niet minder.

Aanbod verzekeringen bij Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad heeft een groot aantal verzekeringen speciaal voor het midden en kleinbedrijf. Zo vind je er een speciale rechtsbijstandverzekering voor het MKB, een bedrijfsauto verzekering, geld verzekering en allerlei andere zakelijke verzekeringen.

Als particulier kun je bij Klaverblad ook kiezen uit een gevarieerd pakket aan verzekeringen.De verzekeringen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën te weten:

  • Huis en Gezin
  • Verkeer en Vervoer
  • Recreatie
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Uitvaart
  • Leven.

Je kunt bij Klaverblad Verzekeringen ook terecht voor een verzekeringspakket voor particulieren. In het verzekeringspakket van Klaverblad zitten standaard een woonhuisverzekering, een inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandverzekering.

De verzekeringen die je per categorie kunt afsluiten zijn vergelijkbaar met de verzekeringen die je bij andere verzekeringsbedrijven kunt afsluiten. Zo kun je bij de categorie Huis en Gezin onder meer kiezen voor een inboedelverzekering en een gezinsongevallenverzekering, bij de categorie Verkeer en Vervoer kies je uit verschillende autoverzekeringen, een brommerverzekering of een fietsverzekering. Ook vind je bij de categorie Verkeer en Vervoer de invalidenvoertuig verzekering.

Bij de categorie Recreatie kun je kiezen voor de doorlopende reisverzekering en bij de categorie Leven kies je voor een overlijdensrisicoverzekering.

Speciale verzekeringen bij Klaverblad

De verzekeringen die er bij Klaverblad uitspringen zijn de invalidenvoertuig verzekering, de ongeschiktheidsverzekering en de uitvaartverzekering. Deze verzekeringen vind je niet altijd bij andere verzekeraars.

Als je op de website van Klaverblad kijkt bij de invalidenvoertuig verzekering, dan krijg je een heel duidelijk overzicht over de mogelijkheden om je invalidenvoertuig te verzekeren. Je kunt kiezen uit een WA verzekering of een WA + Casco. Je krijgt ook meteen te zien hoeveel de premie is die je moet gaan betalen en wanneer daarvan kan worden afgeweken. Je betaalt bijvoorbeeld meer voor de invalidenvoertuig verzekering als de bestuurder van het invalidenvoertuig jongen dan 24 jaar is of ouder dan 84.

Ook de arbeidsongeschiktheidsverzekering vind je niet bij alle verzekeraars. Dat Klaverblad deze verzekering aanbiedt hangt uiteraard samen met het feit dat zij in het bijzonder gericht is op het midden en kleinbedrijf. Als ZZP’er ben je niet verzekerd als je ziek wordt en je inkomen kan dan geheel of gedeeltelijk wegvallen. Met alle consequenties daarvan. Bij Klaverblad Verzekeringen kan je je verzekeren tegen arbeidsongeschikt als je als zelfstandige werkt. Je ziet op de betreffende pagina op de website duidelijk uitgelegd gelegd welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt je het beste door een assurantieadviseur laten adviseren als je van plan bent om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten.

De uitvaartverzekering van Klaverblad

Hoewel we er liever niet bij stil staan komt het toch in elke familie voor. Op een dag is het zo ver dat jij of iemand uit je familie moet worden begraven of gecremeerd. Dit kost veel geld en daarom kan een uitvaartverzekering een grote uitkomst zijn. Als je een uitvaartverzekering afsluit bij Klaverblad dan zijn je kinderen tot 18 jaar automatisch gratis verzekerd. De uitkering uit de uitvaartverzekering is niet in natura maar een uitkering in geld zodat je volledige vrijheid hebt over de invulling van de uitvaart. Je krijgt gewoon een bepaald bedrag waarmee je de uitvaart kunt regelen. Je vindt op de website van Klaverblad heel veel informatie over de uitvaartverzekering en ook antwoorden op veel gestelde vragen. Zo kun je er lezen wat een uitvaart gemiddeld kost en vanaf en tot welke leeftijd je een uitvaartverzekering kunt afsluiten. Je kunt ook informatie vinden over de vraag of de premie fiscaal aftrekbaar is.

Doe je voordeel met aanbiedingen

Als je op het internet op zoek bent naar geschikte verzekeringsbedrijven voor bijvoorbeeld een arbeidsongeschiktheidsverzekering of uitvaartverzekering dan zul je zeker bij Klaverblad uitkomen. Via de vergelijkingswebsite Beste Deal kun je alle verzekeringsbedrijven met elkaar vergelijken en je voordeel doen met aanbiedingen van het moment. Je kunt er niet alleen verzekeringen met elkaar vergelijken maar ook telefoons en energiemaatschappijen. Kosten voor energie, verzekeringen en telefoonabonnementen zijn kosten waarop je vaak flink kunt besparen. Door regelmatig te veranderen van leverancier of provider kan je gebruik maken van kortingen en van andere voordelen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media