Allianz verzekeringen vergelijken

Allianz Group is een grote verzekeringsmaatschappij en biedt daarnaast ook allerlei andere financiële diensten. Allianz heeft meer dan 85 miljoen klanten in meer dan 70 landen wereldwijd. Je kunt er dan ook allerlei verschillende verzekeringen afsluiten tegen aantrekkelijke voorwaarden en gebruik maken van verschillende voordelen. Het motto van Allianz: "Wij willen de meest betrouwbare financiële dienstverlener zijn en onze klanten helpen de juiste keuzes te maken".

Waarom kiezen voor Allianz?

Alle verzekeringen onder één dak
Verzekeringen voor particulier en zakelijk
Advies op maat van onafhankelijke adviseur

Aanbod verzekeringen bij Allianz

De verzekeringen van Allianz zijn onderverdeeld in vier hoofdgroepen:

 • Uzelf en uw gezin
  • Aansprakelijkheids­verzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Gezinsongevallen­verzekering
  • Levensverzekering
  • Overlijdens­risicoverzekering
 • Wonen
  • Woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering
 • Verkeer
  • Autoverzekering
  • Motorverzekering
  • Brommer/- scooterverzekering
 • Reizen
  • Reisverzekering
  • Caravanverzekering
  • Kampeerauto-/ camperverzekering

Je kunt bij Allianz terecht voor al je verzekeringen en door te kiezen voor een verzekeringspakket kun je ook nog eens profiteren van aantrekkelijke kortingen.

Meer over de verzekeringen "Uzelf en uw gezin"

Een aansprakelijkheidsverzekering is voor iedereen onmisbaar, jong of oud. Immers, iedereen kan ongewild schade toebrengen aan derden of eigendommen van derden. Een ongeluk zit in een klein hoekje! Een bal door de ruit, een brandgat in kleding of in vloerbedekking of je kind maakt de play station van een vriendje stuk. Dat soort kosten zijn over het algemeen nog wel te overzien maar het kan natuurlijk ook om ernstiger ongelukken gaan. Stel dat je kind met de step een bejaarde omver rijdt, waardoor het slachtoffer een gebroken heup oploopt. Dergelijke schades kunnen in de duizenden euro’s lopen. Kortom, je kunt jezelf en je gezin maar het beste verzekeren tegen dit soort ongelukken. Een aansprakelijkheidsverzekering geldt voor het hele gezin en bij Allianz ook voor je logees!

Je kunt kiezen uit twee verschillende verzekerde bedragen: € 1.250.000,- of € 2.500.000,- per gebeurtenis.

Als je een rechtsbijstandverzekering afsluit bij Allianz dan krijg je juridische hulp als je betrokken bent bij een conflict. Een juridisch specialist van DAS Rechtsbijstand helpt je daarbij, zonder extra kosten. Naast de basisdekking kan je ook nog kiezen uit verschillende aanvullende modules.

Met de gezinsongevallenverzekering ben je verzekerd voor schade als jij of iemand uit je gezin blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval. In de meeste gevallen ben je ook verzekerd als het ongeval tijdens je werk gebeurt.

De Allianz levensverzekering is onderverdeeld in verschillende verzekeringsmogelijkheden:

 • Direct Ingaand Keuze Pensioen
 • Direct Ingaande Pensioen
 • Overlijdens­risicoverzekering
 • Direct Ingaand Lijfrente

Je houdt zelf de regie over je pensioen als aanvulling op AOW en werkgeverspensioen. Of kies voor de overlijdensrisicoverzekering en krijg een bedrag uitgekeerd als je mocht komen te overlijden. Je gezin blijft verzorgd achter.

Meer over de Allianz verzekeringen Wonen

Met de woonhuisverzekering kan je zorgeloos wonen: jouw droomhuis is goed verzekerd. Verzekerd is schade aan de woning of aan delen die daaraan vastzitten: zonnepanelen of zonweringen bijvoorbeeld. Ook de fundering is verzekerd en je kan zelf kiezen welke dekking je wilt. Kies voor de comfortdekking voor een uitstekende dekking bij brand, inbraak en storm. Het is ook mogelijk de woonverzekering uit te breiden met een verzekering tegen glasschade en een verzekering voor een periode van verhuur aan derden. Je hebt standaard een eigen risico van € 100 en bij schade door storm van € 250. Wil je het eigen risico verlagen of verhogen? Ook dat kan! Allianz is uiterst flexibel als het om verzekeren gaat.

Als je een inboedelverzekering afsluit dan zijn alle eigendommen die zich in je woning bevinden verzekerd (met uitzondering van kostbaarheden zoals schilderijen en sieraden). De televisie, de pc, keukenspullen, kleding en alles wat zich verder in je huis bevindt is verzekerd. Kies op de website van Allianz uit verschillende te verzekeren bedragen en verhoog of verlaag het eigen risico naar eigen wens. Op de website van Allianz kan je allerlei handige en relevante extra informatie vinden zoals een afschrijving lijst en een inboedelwaardemeter.

Meer over de Verkeer en Reizen

Ga jij graag op pad dan zijn extra verzekeringen nodig. Een autoverzekering, een motorverzekering maar ook een aparte reisverzekering of een verzekering voor de caravan, camper of kampeerauto. Met de reisverzekering van Allianz hoef je je geen zorgen te maken over vermiste bagage of een ongeluk tijdens een skivakantie. Je kunt kiezen voor een doorlopende reisverzekering zodat je altijd verzekerd op reis gaat, óók tijdens onverwachte weekendjes uit. Kies uit een WA-autoverzekering of juist voor een allrisk verzekering zodat ook de eigen schade aan de auto is verzekerd.

Verzekeringen en jouw keuzes

Er zijn veel verzekeringsbedrijven, grote en kleine. Voordeel van Allianz is dat je een grote keuze hebt uit alle soorten verzekeringen en verzekeringen kunt combineren. Dat kan je een aanzienlijke korting opleveren. Het afsluiten van een verzekeringen pakket kan heel interessant zijn. Vergelijk via Beste Deal Allianz ook met andere aanbieders van verzekeringen om de beste keuze te maken. Naast persoonlijke verzekering kan je bij Allianz ook terecht voor onder meer hypotheken, pensioenen en voor zakelijke verzekeringen. Door je verzekering online af te sluiten kan je profiteren van nog meer korting en je kunt online ook hulp en informatie krijgen van een specialist.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media