Univé verzekeringen vergelijken

Univé neemt binnen de verzekeringsmaatschappijen een speciale plaats in. Univé is namelijk een coöperatieve verzekeraar die werkt als vereniging zonder winstoogmerk. Als je klant bent van Univé dan ben je in de meeste gevallen ook lid van de vereniging. Univé is goed bereikbaar want naast de hoofdvestigingen in Assen en Zwolle heeft Univé 12 zelfstandige regionale afdelingen met in totaal 420 winkels. Het is bij Univé dan ook gemakkelijk om een persoonlijk gesprek te voeren met een medewerker. Er werken tussen de 2500 en 3000 medewerkers bij Univé.

Univé biedt diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten en werkt bij sommige regionale kantoren ook samen met makelaars. Univé doet veel aan sponsoring. Zo worden onder andere SC Heerenveen en de Amstel Gold Race gesponsord maar ook het Fonds gehandicaptensport en NOS Studio Sport. Daarnaast zijn veel regionale Univé vestigingen ook sponsor van maatschappelijke en culturele evenementen in hun eigen regio.

Waarom kiezen voor Univé?

Altijd persoonlijk contact
Alle verzekeringen onder één dak
Aanbod voor particulier en zakelijk

Het dienstenpakket van Univé

Univé biedt een zeer compleet pakket aan diensten. Op de homepage kun je allereerst kiezen voor zakelijke of particuliere diensten. Als je bij de diensten voor particulieren kijkt, dan kan je kiezen uit een groot aantal verzekeringen die zijn ondergebracht in bepaalde categorieën te weten: zorgverzekering, autoverzekering, woonverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en reisverzekering. Je kunt dus direct zonder omwegen naar de verzekering waarnaar je op zoek bent.

Het is ook mogelijk om te klikken op “alle verzekeringen” waarna je een heel overzichtelijk en leuk vormgegeven keuzemenu krijgt. De indeling van de categorieën is hier anders namelijk:

 • Uw gezondheid
 • Uw vrije tijd
 • Uw vervoer
 • Uw huis
 • Uw recht
 • Uw financiële toekomst
 • Uw nabestaanden
 • Uw collectief voordeel
 • Uw online veiligheid.

Per categorie kan je meteen zien welke verzekeringen er precies in die categorie vallen. Van alle websites van verzekeringsbedrijven is Univé wel de meest inzichtelijke. Daarnaast biedt Univé ook een van de meest complete dienstenpakketten.

Enkele categorieën nader bekeken

Zoals gezegd kun je bij Univé kiezen uit een groot aantal verschillende verzekeringen. Lang niet alle verzekeraars bieden een zorgverzekering maar bij Univé heb je een uitgebreide keuze uit zorgverzekeringen en aanvullende zorgverzekeringen. Daarnaast ook diverse tandartsverzekeringen.

Je hebt bij Univé ook de mogelijkheid te kiezen voor een collectieve zorgverzekering. Je krijgt dan collectieve korting op de basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Verder ben je zeker van zorg- en wachtlijstbemiddeling en krijg je je maandpremie terug als Univé jouw declaratie niet binnen 3 weken heeft betaald. Op de website lees je alles over de Zorgverzekeringen van Univé, de premies die bij de verschillende verzekeringen horen en alles over het eigen risico.

Ook in de categorie “Uw vervoer” vind je een groot aantal mogelijkheden voor het afsluiten van een verzekering. Kies onder meer uit een autoverzekering, scooterverzekering of motorverzekering. Je kunt ook kiezen voor een elektrische fiets verzekering, een oldtimerverzekering en zelfs voor een speciale quad verzekering of een trike verzekering.

Ook financiële zaken en verzekeringen

Bij Univé kun je ook terecht voor pensioenen en lijfrentes, een goede uitvaartverzekering of een overlijdensrisicoverzekering. Verzekeringen met tal van mogelijkheden voor uitbreidingen en er is altijd goede informatie beschikbaar over de verzekering.

Een speciale plaats neemt de Zorgeloos online verzekering van Univé in: een oplossing tegen cyberincidenten. Met deze verzekering ben je zeker van beveiliging van je netwerk zowel binnenshuis als buitenshuis. Ben je onverhoopt toch slachtoffer geworden van een cyber incident, dan staan de experts van Univé klaar om de schade te beperken en te herstellen. Lukt het niet om de volledige schade te herstellen, dan krijg je van Univé een vergoeding. De hulp van de experts van Univé houden onder meer in het verwijderen van virussen, het toegankelijk maken van je apparaat en het opnieuw installeren van software.

Univé zakelijk

Ook voor zakelijke klanten biedt Univé een zeer compleet pakket aan diensten. Op de website zijn de verschillende verzekeringen voor zakelijke klanten ook handig ondergebracht in categorieën:

 • Uw bedrijfsactiviteiten
 • Uw inkomen
 • Uw mobiliteit
 • Uw bedrijfsmiddelen
 • Uw personeel.

Per categorie zijn verschillende verzekeringen af te sluiten. In de categorie bedrijfsactiviteiten bijvoorbeeld verzekeringen tegen bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid. Je inkomen kan je verzekeren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering of een flexibele inkomensverzekering.

Onder "Uw mobiliteit" vind je een grote hoeveelheid verzekeringen op het gebied van vervoer. Speciale bedrijfsautoverzekeringen, verzekeringen voor een aanhangwagen, bestelauto of een tractorverzekering. Ook een handelaarskentekenverzekering behoort tot de mogelijkheden. Verder vind je verzekeringen voor vrachtwagens en uiteraard voor gewone personenauto's die zakelijk worden gebruikt. Tenslotte zijn er nog de categorieën bedrijfsmiddelen en personeel. Onder de categorie bedrijfsmiddelen vind je onder meer een bedrijfsschadeverzekering, gebouwenverzekering en een milieuschadeverzekering. In de categorie personeel vallen onder meer de collectieve ongevallenverzekering en de werknemersschadeverzekering.

Univé biedt zowel voor particulieren als voor ondernemers een zeer uitgebreid én compleet aanbod aan verzekeringen. Op de website Beste Deal kan je alle verzekeraars met elkaar vergelijken. Zoek je een speciale verzekering zoals een milieuschadeverzekering, een trike verzekering of een verzekering tegen cybercrime dan zul je al snel uitkomen bij Univé.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media