Reaal verzekeringen vergelijken

Reaal is een verzekeringsbedrijf dat onderdeel is van verzekeraar Vivat. Een ander belangrijk en bekend merk van Vivat is Zwitserleven. Reaal is al meer dan 100 jaar actief in Nederland en een bekende naam onder velen van ons. Vooral in de jaren 1990 tot 1997 groeide Reaal aanzienlijk, onder andere door overnames van andere verzekeringsbedrijven. Reaal heeft een mooie website die overzichtelijk is ingedeeld en waar je snel en gemakkelijk je weg kunt vinden. Op de homepagina kun je eenvoudig aangeven waarnaar je op zoek bent en je kunt ook direct chatten met iemand voor hulp. Klanten van Reaal kunnen via de homepage direct doorklikken naar hun eigen pagina en bijvoorbeeld naar de pagina om schade te melden.

Waarom kiezen voor Reaal?

Alle verzekeringen onder één dak
1,8 miljoen klanten in Nederland
Al sinds 1904

Verzekeringen bij Reaal

Reaal biedt een uitgebreid assortiment producten. De verschillende verzekeringen zijn handig ondergebracht in categorieën. Er zijn vijf categorieën en in elke categorie vind je meerdere verzekeringen:

  • Wonen
  • Leven
  • Onderweg
  • Werken
  • Huisdieren

Je kunt ook kiezen voor de categorie jouw situatie. Hier vind je tal van suggesties, mogelijkheden en adviezen om allerlei zaken in je leven te regelen. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen. Reaal is zich er van bewust dat verhuizen weliswaar leuk is maar ook ingrijpend en er komt een hoop geregel bij kijken. Waar moet je bijvoorbeeld op letten wat je verzekeringen en je hypotheek betreft. Reaal begeleidt je bij het verhuizen in fases zodat je precies weet op welk moment je wat moet regelen.

Verzekeringen in de categorie wonen

In de categorie wonen biedt Reaal je de volgende verzekeringen aan: een woonhuisverzekering, inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast vind je mogelijkheden op het gebied van hypotheken en een zogenaamd VVE pakket. De meeste verzekeringen vind je ook bij andere verzekeraars maar het VVE pakket is bij Reaal bijzonder. Binnen dit pakket kan je kiezen uit verschillende speciale verzekeringen voor eigenaren van appartementen. Denk aan een gebouwverzekering, aanvullende dekking voor glas, andere aanvullende verzekeringen, een verzekering tegen bestuurdersaansprakelijkheid en verzekeringen voor rechtsbijstand en ongevallen.

Met de opstalverzekering ben je verzekerd voor schade aan je woning maar ook aan je schuur of je schutting. De inboedelverzekering is een verzekering voor de spullen die in je huis, in je tuin en op je balkon staan. Een aansprakelijkheidsverzekering is voor schade die je aan derden of spullen van derden veroorzaakt en dan is er ook nog een overlijdensrisicoverzekering waarmee je je nabestaanden financieel verzorgd achterlaat. De overlijdensrisicoverzekering vind je ook terug in de categorie leven.

Verzekeringen in de categorie leven

Binnen de categorie leven biedt Reaal de volgende verzekeringen aan: de overlijdensrisicoverzekering, een uitvaartverzekering, levensverzekering, ongevallenverzekering en nog een aantal andere verzekeringen. Hier vind je ook een vermogensverzekering. Dit is een beleggingsverzekering met lage kosten. Als je kiest voor beleggen dan kan je een flink bedrag opbouwen voor later en je kunt daarbij ook het risico van overlijden meeverzekeren. Natuurlijk brengt beleggen wel meer risico’s met zich mee dan sparen.

Verzekeringen in de categorie onderweg

In de categorie onderweg zijn er een groot aantal verzekeringen voor als je op reis gaat en voor je dagelijks vervoer. Zo zijn er onder meer verschillende soorten reisverzekeringen, autoverzekeringen maar ook een speciale oldtimerverzekering, een scooterverzekering, bootverzekering en een verzekering voor verkeersrechtsbijstand. Reaal biedt een zeer uitgebreid pakket verzekeringen op het gebied van vervoer en reizen. Er is ook een speciale caravan verzekering met een uitgebreide keuze aan mogelijkheden.

Werken en huisdieren

Tenslotte vind je bij Reaal ook nog de categorieën werken en huisdieren. Je kunt bij Reaal een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten en ook speciale verzekeringen voor zzp’ers. Zo zijn er voor zzp'ers bijvoorbeeld een speciale rechtsbijstand verzekering, een aansprakelijkheidsverzekering maar ook een speciale elektronicaverzekering. Met deze laatste verzekering zijn je dure spullen zoals computers, laptops en andere elektronica die je voor je bedrijf gebruikt goed verzekerd.

De huisdierenverzekering van Reaal is óf een hondenverzekering f een kattenverzekering. Voor beide verzekeringen kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden waarbij je het eigen risico in de vergoedingen geheel kunt afstemmen op je eigen wensen. Je ziet in één oogopslag wat wel en wat niet is verzekerd voor je hond of kat.

Verzekeraars vergelijken

Op de website van Reaal is steeds duidelijk aangegeven wat wel in de verzekering valt en wat niet wordt vergoed. De website is handig en inzichtelijk en je vindt er alle informatie die je nodig hebt om te beslissen of Reaal voor jou een geschikte verzekeraar is. Wil je verzekeringsbedrijven met elkaar vergelijken kijk dan op de website Beste Deal. Je kunt hier alle verzekeraars met elkaar vergelijken en kijken of er speciale aanbiedingen zijn waarmee je je voordeel kunt doen.

Bij het afsluiten van een verzekering is het altijd belangrijk goed te kijken naar de polisvoorwaarden. Een lage premie kan heel aantrekkelijk zijn, maar betekenen dat hetgeen wel en niet is verzekerd kan tegenvallen. Meestal is in de voorwaarden exact omschreven wanneer je een beroep kunt doen op je verzekering. Voorkom teleurstellingen en zorg dat je goed bent geïnformeerd.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media