Centraal Beheer verzekeringen vergelijken

Een van de bekendste verzekeraars van dit moment is Centraal Beheer. Centraal Beheer biedt een groot aantal verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. De verzekeringen bij Centraal Beheer zijn behoorlijk uitgebreid. Van zorgverzekering tot autoverzekering en fietsverzekering. Op uitvaartverzekering na kan je er voor alles terecht.

Naast een tiental verzekeringen kan je bij Centraal Beheer ook terecht voor andere financiële producten, zoals beleggen, lijfrente, sparen, pensioen en hypotheken. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Centraal Beheer? Lees dan snel verder.

Waarom kiezen voor Centraal Beheer?

Alle verzekeringen onder één dak
Verzekeringen voor particulier en zakelijk
Handige extra diensten, zoals klushulp

Verzekeringen vergelijken van Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer kun je kiezen uit tientallen verschillende verzekeringen en ook voor diensten op het gebied van beleggen, lijfrente, sparen, pensioen en hypotheek.

Onder het kopje "Op weg" bijvoorbeeld, vind je verzekeringen speciaal voor die momenten dat je op pad gaat:

 • Autoverzekering
 • Caravanverzekering
 • Camperverzekering
 • Motorverzekering
 • Aanhangwagenverzekering
 • Bootverzekering
 • bromfietsverzekering
 • fietsverzekering
 • Pechhulp.

De meeste verzekeringen uit dit rijtje worden ook door andere verzekeraars aangeboden maar de verzekering pechhulp is bij Centraal Beheer uniek.

Je kunt drie verschillende pechhulp abonnementen afsluiten. De eerste vorm heet "Roadguard" en eigenlijk is dit geen verzekering of abonnement maar een heel handige app. Als je deze app op je telefoon installeert dan kun je gebruik maken van pechhulp in Nederland, maar je betaalt dan de kosten die daarmee zijn gemoeid. Geen maandelijkse kosten maar alleen betalen als je daadwerkelijk hulp nodig hebt.

De andere twee vormen van pechhulp zijn Pechhulp Nederland en Hulpverlening Buitenland. Je betaalt een vaste maandpremie en heb dan recht op hulp door Eurocross Assistance en 4 dagen vervangend vervoer als dat nodig mocht zijn. Pechhulp Nederland geldt overal, óók voor je huisdeur en op elk moment. Er geldt geen opzegtermijn.

Hulpverlening Buitenland geeft recht op hulp bij pech in alle landen die op je groene kaart staan vermeld, behalve Nederland.

Compleet aanbod verzekeringen wonen

Bij Centraal Beheer vind je een compleet aanbod verzekeringen speciaal voor alles in en om het huis:

 • De woonverzekering
 • De inboedelverzekering
 • De opstalverzekering
 • Speciale kostbaarheden buitenshuis verzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Persoonlijke ongevallenverzekering.

De woonverzekering is een verzekeringspakket dat je zelf kunt samenstellen naar je eigen wensen. Kies bijvoorbeeld voor een woonverzekering die bestaat uit een inboedelverzekering, een opstalverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Met een inboedelverzekering verzeker je alle losse spullen die zich in je huis bevinden: je kleding, meubels, elektronica en keukenspullen.

Met de opstalverzekering is het huis zelf goed verzekerd tegen bijvoorbeeld stormschade. De aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering tegen schade die je aan anderen toe brengt. Een glas wijn over het dure tapijt van je vrienden bijvoorbeeld. Overkomt jou een dergelijk ongeluk(je) dan betaalt Centraal Beheer de kosten daarvan. Meestal moet je bij een aansprakelijkheidsverzekering een bedrag aan eigen risico per gebeurtenis betalen maar niet bij Centraal Beheer!

Centraal Beheer en vakantie

Ook voor verzekeringen voor op reis zit je goed bij Centraal Beheer. Een doorlopende reisverzekering is geschikt voor iedereen die regelmatig een weekendje weg gaat en/of regelmatig onverwacht er even op uit trekt. Met een annuleringsverzekering ben je er zeker van dat je je geld terug krijgt als je reis niet doorgaat door bijzondere omstandigheden zoals ernstige ziekte of overlijden. Een speciale wintersportverzekering geeft je onder meer recht op hulpverlening bij een ski-ongeval en bij een kortlopende reisverzekering is onder meer ook een vergoeding voor extra onverwachte verblijfkosten inbegrepen.

Het verzekeringspakket van Centraal Beheer is bijzonder uitgebreid en gevarieerd en je kunt er voor alle soorten verzekeringen die je nodig hebt terecht. Overstappen is bij Centraal Beheer goed geregeld en je hoeft daaraan zelf niets te doen. De website van het Centraal Beheer is heel gebruiksvriendelijk en veel is direct online te regelen. Bij de verschillende verzekeringen kan je gemakkelijk een premie berekenen zodat vergelijken met andere verzekeringen simpel is. Voor het berekenen van de premie voor een autoverzekering kan je rechtstreeks het kenteken van je auto invoeren.

Ben je eenmaal klant dan kun je een eigen omgeving aanmaken en gemakkelijk wijzigingen of schades doorgeven. Wist je dat je via Centraal Beheer ook je smartphone kunt laten repareren? Centraal beheer werkt samen met betrouwbare en ervaren reparateurs die er voor zorgen dat je telefoon snel weer in orde is. Je kunt op de website direct de prijs van reparatie berekenen en er is altijd een reparateur bij jou in de buurt te vinden.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media