ASR verzekeringen vergelijken

ASR is een Nederlandse verzekeringsgroep waarvan een deel van de aandelen in handen is van de Nederlandse staat. ASR voert verschillende merken waaronder De Amersfoortse, De Europeesche Verzekeringen Ardanta en Ditzo. Als je de website van ASR bezoekt dan kom je in een moderne omgeving die heel gemakkelijk werkt en waar je alle informatie kunt vinden. Op de homepage kun je direct terecht voor het melden van schade of het wijzigen van je gegevens. Dat is heel handig voor bestaande klanten.

Je kunt ook kiezen voor een menu waarin je alle producten van ASR vindt. Allereerst kies je uit de twee hoofdcategorieën: particulier of zakelijk. Bij de afdeling particulier van ASR kies je vervolgens gemakkelijk voor de categorie verzekeringen. ASR doet meer dan alleen verzekeren: je kunt er ook terecht voor sparen en beleggen, voor je pensioen, voor aanvullend pensioen en voor een hypotheek.

Waarom kiezen voor ASR?

Advies van onafhankelijke adviseurs
Communicatie in begrijpelijke taal
Eerlijk en transparant over dienstverlening

De verzekeringen van ASR

De keuze uit de verzekeringen is op de website van ASR heel overzichtelijk weergegeven. Klik op één van deze subcategorieën om alle informatie over de betreffende verzekering te lezen. Ook de subcategorieën zijn weer heel handig onderverdeeld in onderwerpen. Je hoeft op de website van ASR dan zeker ook niet lang te zoeken naar de informatie die je nodig hebt!

De verzekeringen die je bij ASR kunt afsluiten zijn:

 • Verzekeringen voor de auto
 • Verzekeringen voor je woonhuis
 • Inboedelverzekeringen
 • Doorlopende reisverzekering
 • Overlijdensrisico
 • Aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand
 • Motor, aanhangwagen, bestelauto, bromfiets
 • Boot, kampeerauto, stacaravan en toercaravan
 • Oldtimer
 • Ongevallen

Je kunt ook kiezen voor een voordeel pakket waarmee je korting krijgt. Die korting kan oplopen tot maar liefst 10%.

Meer informatie per verzekering

Wil je een autoverzekering afsluiten? Dan kan je bij bij ASR kiezen uit een WA verzekering, WA Casco beperkt en WA allrisk. Daarnaast zijn er ook een ongevallen inzittenden verzekering en een schade inzittenden verzekering. Als je vervolgens kiest voor één van de verzekeringen dan krijg je een handig overzicht van wat wel is meeverzekerd en wat is niet meeverzekerd. Zo zie je het bijvoorbeeld in een oogopslag dat bij een autoverzekering met alleen WA de schade die je veroorzaakt aan anderen of andermans auto goed is verzekerd maar dat bijvoorbeeld ruitschade of de schade aan de eigen auto niet is verzekerd.

Het verschil tussen de schade inzittenden verzekering en ongevallen inzittenden verzekering is dat bij de schade inzittenden verzekering de schade van de inzittenden wordt vergoed. Bij een ongevallen inzittenden verzekering wordt een bedrag uitgekeerd indien sprake is van blijvende invaliditeit of overlijden. Schade aan spullen in de auto is hierbij weer niet meeverzekerd.

ASR heeft alle verzekeringen die betrekking hebben op vervoer: zo kun je er een motorverzekering of een bromfietsverzekering afsluiten maar ook een speciale verzekering voor je aanhangwagen of voor je kampeerauto. Met de boot verzekering ben je bij ASR verzekerd tegen schade of letsel die je veroorzaakt met jouw boot. Je bent verzekerd tot 5 zeemijlen uit de Nederlandse kust en deze afstand kunt je ook nog uitbreiden. Ook de boot zelf kun je verzekeren. Ook hier geldt weer dat je in een oogopslag kunt zien wanneer dekking geldt. Zo ben je bijvoorbeeld niet verzekerd als je met je boot meedoet aan wedstrijden.

Woonverzekeringen bij ASR

Met de woonhuisverzekering van ASR ben je verzekerd tegen schade aan onder meer muren, het dak, de keuken en je zonnepalen. Schade wordt volledig vergoed, ook bij storm. Daarnaast zijn ook meer bijzondere delen van je woning verzekerd zoals je kelder, de schutting in tuin en eventuele bijgebouwen zoals een carport of schuur. Bij ASR is zelfs de laadpaal voor je elektrische auto meeverzekerd bij de woonhuisverzekering. Ook het eventuele kantoor of de praktijk aan huis zijn meeverzekerd. Het eigen risico bij schade als gevolg van storm kan worden afgekocht. Een uiterst flexibele verzekering.

Ook de inboedelverzekering van ASR is uiterst flexibel. Als je kiest voor de basis inboedelverzekering dan heb je vrijwel alles al veilig gesteld zoals schade door brand, bliksem en lekkage maar ook schade door sneeuw en vorst, schade als gevolg van storm, als gevolg van het uitvallen van een koelkast en schade als gevolg van diefstal. Je hebt zelfs recht op vervangend onderdak en op noodvoorzieningen als je wordt getroffen door ernstige schade aan je woning. Met de allrisk inboedelverzekering breid je dit alles nog eens uit met schade als gevolg van vallen en om stoten van spullen.

ASR Verzekeringen biedt en heel uitgebreid en compleet pakket verzekeringen, is heel transparant en heeft een prettige website waar je alles kunt vinden wat je zoekt aan informatie.

Extra aantrekkelijk is het voordeelpakket van ASR. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij ASR dan krijg je korting. De korting begint al bij twee verzekeringen en kan oplopen tot 10% korting bij zes verzekeringen of meer. Vergelijk verschillende verzekeraars op de website Beste Deal om te kijken wat voor jou de meest voordelige optie is.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media