Nationale Nederlanden verzekeringen vergelijken

Nationale Nederlanden is onderdeel van de NN Group en is een Nederlandse financiële dienstverlener. Naast verzekeringen biedt Nationale Nederlanden ook bancaire producten zoals hypotheken en spaarproducten. Het bedrijf bestaat al decennia lang en is in 1963 gefuseerd met de Nationale Levensverzekering Bank. Aanvankelijk opereerde de bedrijven nog los van elkaar maar in 1970 werd de formele samenvoeging een feit en werd de naam van het bedrijf gekozen: Nationale Nederlanden. De jaren daarna werden verschillende bedrijven overgenomen en kon Nationale Nederlanden uitgroeien tot een van de grootste verzekeringsbedrijven van Nederland. Sinds 2014 is Nationale Nederlanden een beursgenoteerd bedrijf.

Waarom kiezen voor Nationale-Nederlanden?

Alle verzekeringen onder één dak
Verzekeringen voor particulier en zakelijk
Tot 8% pakketkorting

Producten en diensten van Nationale Nederlanden

De producten die Nationale Nederlanden aanbiedt zijn onder te verdelen in zes categorieën:

 • Sparen
 • Beleggen
 • Verzekeringen
 • Hypotheken
 • Lenen
 • Pensioen.

Ben je eenmaal klant bij Nationale Nederlanden dan kun je inloggen op je eigen account en zo snel allerlei zaken regelen. Denk aan het indienen van een declaratie in verband met zorgkosten, het doorgeven van een verhuisbericht of het doorgeven van een wijziging van je gezinssituatie. Verder vind je op de homepagina allerlei informatie over onder meer leningen en sparen en over wat je allemaal moet regelen als je gaat samen wonen. Je kunt kiezen uit tientallen onderwerpen en zo een schat aan informatie vinden op het gebied van verzekeren, sparen, beleggen of over je pensioen. Een bijzonder handige en overzichtelijke website.

De verzekeringen van Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden biedt een groot aantal verzekeringen. Als je meerdere verzekeringen wilt afsluiten dan kun je gebruik maken van een voordelig verzekeringspakket. Kies uit de volgende verzekeringen:

 • Autoverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Opstalverzekering
 • Bootverzekering
 • Doorlopende reisverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering
 • Doorlopende annuleringsverzekering.

Per verzekeringscategorie zijn er vaak meerdere mogelijkheden. Zo kun je bij de autoverzekering kiezen uit een WA, een WA extra en een WA Casco verzekering. Je ziet op de website van Nationale Nederlanden ook direct welke voordelen je hebt per verzekering. Het is ook mogelijk om per verzekering direct je premie te berekenen.

Je kunt op de pagina autoverzekeringen ook nog kiezen uit drie verschillende uitbreidingen. Kies voor de schadeverzekering inzittenden, voor de verkeersschadeverzekering of voor de rechtsbijstandverzekering motorrijtuigen. Per aanvullende autoverzekering staat precies aangegeven wat wel en niet is meeverzekerd. Verder vind je op de pagina ook antwoorden op de meest gestelde vragen.

Zorgverzekering van Nationale Nederlanden

In 2018 heeft Nationale Nederlanden Delta Lloyd overgenomen. Hiermee is Nationale Nederlanden een van de grotere zorgverzekeraars van Nederland geworden. Op de pagina die over de zorgverzekeringen gaat vind je heel veel informatie en kun je snel vinden wat je zoekt.

Je kunt alles lezen over de vergoedingen waarop je recht hebt en lezen welke vergoedingen je bijvoorbeeld voor in het buitenland verleende zorg kunt krijgen. Je kunt verder een zorgvergelijker raadplegen of lezen hoe je een declaratie kunt indienen.

De basisverzekering van Nationale Nederlanden is een zogenaamde restitutieverzekering waarbij je de volledige vrijheid hebt in de keuze van je arts en je ziekenhuis. Je kunt de basisverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen en waaronder een verzekering voor luxe verpleging en een tandengaaf verzekering.

Nationale Nederlanden is een van de weinige zorgverzekeraars waarbij je een tandartsverzekering kunt afsluiten met een maximale vergoeding van 1500 euro per jaar. Wil je instappen met deze verzekering voor je gebit dan heb je wel een verklaring nodig van je tandarts dat je tussen nu en twee jaar geen hoge kosten verwacht te moeten maken voor je gebit. Voor de verzekeringen met een lagere maximale vergoeding heb je een dergelijke verklaring niet nodig.

Advies over je gezondheid

Dan is er ook nog de Nationale Nederlanden gezondheidslijn. Je kunt deze gezondheidslijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met vragen op medisch gebied. Heb je bijvoorbeeld 's avonds laat je enkel verstuikt dan kun je de gezondheidslijn bellen en vragen wat je er het beste aan kunt doen. Je krijgt altijd een ervaren verpleegkundige aan de lijn die je medisch advies kan geven. Weet de verpleegkundige het antwoord niet, dan kan worden overlegd met een arts. Je hebt dus altijd elk moment van de dag professioneel medisch advies bij de hand.

(Zorg)verzekeraars vergelijken

Wil je verzekeraars vergelijken en zo de beste verzekering vinden voor je auto, je motor of een zorgverzekering kiezen dan kun je op de website Beste Deal zorgverzekeraars en andere verzekeraars met elkaar vergelijken. Er zijn altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen te vinden waarvan je gebruik kunt maken als je wilt overstappen. Voor je zorgverzekering mag je eenmaal per jaar overstappen, namelijk in december of januari van het jaar. Als je overstapt word je altijd geholpen bij het opzeggen van je oude verzekering. Je nieuwe verzekeraar doet dat voor je of stelt een brief ter beschikking waarmee je dat zelf kunt doen. Bij Nationale Nederlanden kan je gebruik maken van voordelen door te kiezen voor een verzekeringspakket. Bij twee verzekeringen krijg je al 2% korting op de premie en dit kan oplopen tot 8% bij meer verzekeringen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media