Avero verzekeringen vergelijken

Ben je van plan om een verzekering af te sluiten bij Avero? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Beste Deal vertelt je alles over de verzekeraar Avero (voluit: Avero Achmea) en geeft informatie over welke verzekeringen Avero allemaal aanbiedt.

De verzekeringen van Avero zijn in te delen in vijf verschillende categorieën:

 • Gezondheid
 • Vervoer en vrije tijd
 • wonen en Gezin
 • Inkomen
 • Beleggen

Waarom kiezen voor Avero?

Uitgebreid aanbod verzekeringen
Verzekeringen voor particulier en zakelijk
Advies op maat van onafhankelijke adviseur

De verzekeringen van Avero Achmea

Verzekeringen van Avero vervoer en vrije tijd

Ook op het gebied van vervoer en vrije tijd heb je bij Avero Achmea een grote keuze uit verschillende verzekeringen:

 • Autoverzekering
 • Bootverzekering
 • Caravanverzekering
 • Aanhangwagenverzekering
 • Kampeerautoverzekering
 • Motorverzekering
 • Reisverzekering
 • Een speciale verzekering voor oldtimers.

Per verzekering is precies aangegeven wat wel en wat niet is verzekerd en wat de voorwaarden van de verzekering zijn. Ook de hoogte van het eventuele eigen risico dat je hebt staat duidelijk vermeld. Net als bij de zorgverzekeringen kun je hier ook een schat aan informatie krijgen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met verzekeringen voor vervoer en vrije tijd. Denk aan informatie over de betekenis van schadevrije jaren, over pechhulp in Nederland en in Europa en wat het exacte verschil is tussen een WA-verzekering, WA-beperkt casco en WA-Volledig casco. Begrippen zoals wettelijke aansprakelijkheid worden helder en duidelijk uitgelegd en allerlei vragen worden op een eenvoudige manier beantwoord.

Avero en verzekeringen wonen en gezin

Je kunt bij Avero Achmea terecht voor elk soort verzekering waaronder ook een groot aantal verzekeringen die je nodig hebt voor je woning en je gezin. Naast de inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering kun je ook verzekeringen afsluiten speciaal voor kostbaarheden, een buitenshuis verzekering of een persoonlijke ongevallenverzekering. Wil je niet geconfronteerd worden met kosten voor juridische bijstand dan kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Ook op het gebied van verzekeringen voor wonen en gezin vind je weer een uitgebreide kennisbank over allerlei onderwerpen. Wat te doen bij echtscheiding, informatie over fiscaal recht, informatie over werk en inkomen en de keuze tussen reparatie of een vergoeding als er sprake is van schade.

Verzekeringen inkomen en beleggen

Avero Achmea biedt een totaalpakket aan verzekeringen en je kunt er dan ook terecht voor verzekeringen op het gebied van inkomen en vermogen. Kies uit verzekeringen voor je pensioen of een levensverzekering en lees uitgebreid informatie over beleggen, de risico's van beleggen en de speciale Achmea beleggingsverzekering. Je vindt ook een terugblik en de vooruitzichten op het gebied van beleggen, kwartaalcijfers en een heel handige uitgebreide begrippenlijst.

Heel bijzonder bij Avero is dat je een onafhankelijk adviseur kunt inschakelen. En adviseur kent jouw situatie en kan samen met jou zoeken naar de beste verzekeringen. De adviseur is niet gebonden aan Avero en zal ook de mogelijkheden van andere verzekeraars meenemen bij zijn advies. Wil je meer weten over alle mogelijkheden van Avero en of en hoe je kunt overstappen kijk dan op de website. Wil je een zorgverzekering bij Avero Achmea afsluiten dan hoef je voor je overstap niks te regelen. Je meldt je aan en Avero regelt het opzeggen van je oude verzekering.

Vergelijken loont

Via de website Beste Deal vergelijk je op een eenvoudige manier alle verkeringsbedrijven zodat je gebruik kunt maken van de beste deals, aanbiedingen en kortingen. Je kunt er niet alleen verzekeringen vergelijken maar ook je voordeel doen met de beste deals voor telefoons en voor energieleveranciers.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media