WitGeld verzekeringen vergelijken

Witgeld.nl is een online verzekeraar. Je kunt online verschillende verzekeringen afsluiten en het accent ligt daarbij op de autoverzekering. Het bedrijf is een onderdeel van Risk Groep BV. Met een kleine en gemotiveerde groep mensen heeft Witgeld het idee iets te kunnen toevoegen aan de particuliere verzekeringsmarkt. Het bedrijf gelooft in verzekeringen die eerlijk zijn en waar je van op aan kunt als je ze nodig hebt. Witgeld werkt alleen samen met partners die aansluiten bij hun eigen normen en waarden. Die normen en waarden zijn eerlijkheid, betrouwbaarheid en gemak en zij willen eenvoudige verzekeringsproducten aanbieden. Hun filosofie is dat verzekerden simpel moet blijven, de voorwaarden duidelijk moeten zijn zodat iedereen ze kan begrijpen en dat de dekking eenvoudig kan worden aangepast. Je kunt bij Witgeld je verzekeringen zelf regelen en de controle houden over je verzekeringen. Er is wel een klantenservice maar er zijn geen kantoren waar je naartoe kunt voor persoonlijk advies.

Waarom kiezen voor WitGeld?

Alles online te regelen
Verzekeringen voor particulier en zakelijk
Specialist in autoverzekeringen

Over WitGeld

De partners van WitGeld zijn Nationale Nederlanden, Independer, Brand New Day en andere partners. Op de website van Witgeld kun je van alles lezen over het bedrijf, over de vergunningen en beoordelingen en over de verschillende partners van Witgeld.nl.

De diensten Van Witgeld.nl

De diensten die door WitGeld worden aangeboden zijn onder te verdelen in een viertal verschillende categorieën:

  • Woon verzekeringen
  • Recht verzekeringen
  • Reisverzekeringen
  • Tweewieler verzekeringen.

Verder vind je op de homepagina informatie over de dekking van de autoverzekering en de wijze waarop schade wordt behandeld. Ook lees je ervaringen van andere klanten en kan je een uitgebreide dekkingskaart raadplegen.

Als klant van Witgeld kan je inloggen op een persoonlijke omgeving waar je je verzekeringen kunt beheren, schade kunt melden en persoonlijke gegevens kunt wijzigen.

Meer over de auto verzekeringen bij Witgeld

Bij Witgeld.nl kies je net als bij de meeste andere verzekeraars uit drie verschillende autoverzekeringen:

  • WA
  • WA extra
  • WA Casco

Als autobezitter (of bezitter van een ander gemotoriseerd voertuig), ben je verplicht minimaal en WA verzekering af te sluiten.

WA autoverzekering van Witgeld.nl

Met een WA verzekering ben je verzekerd tegen schade die jij met je auto aan een ander toe brengt of de schade die je aan de spullen van iemand anders toe brengt. Daarnaast heb je recht op 24 uur per dag hulp bij een ongeval in het binnenland en buitenland en heb je ook dekking in het buitenland.

WA Extra autoverzekering van Witgeld.nl

Met een meer uitgebreide verzekering zoals de WA extra van Witgeld heb je naast de dekking van de WA verzekering ook recht op schadevergoeding als je eigen auto beschadigd raakt als gevolg van diefstal, ruitbreuk, brand, botsing met een dier, storm, hagel en joyriding. Ook is je nieuwe auto een jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde van de auto. Deze WA Extra van Witgeld is een prima verzekering voor je auto. Deze verzekering wordt ook wel een beperkt casco genoemd.

WA Casco autoverzekering van Witgeld.nl

De meest uitgebreide autoverzekering van Witgeld is de WA Casco, ook wel de allrisk verzekering genoemd. Je hebt bij deze autoverzekering recht op alles wat bij de WA extra is verzekerd en daarnaast is je nieuwe auto niet 1 jaar maar 2 jaar verzekerd tegen de nieuwwaarde. Ook schade aan je eigen auto door een botsing met een ander voertuig is verzekerd. Tenslotte heb je bij de WA casco autoverzekering ook recht op hulpverlening bij pech door een mechanisch defect aan de auto in het buitenland.

Aanvullende autoverzekeringen

Je kunt ook een aantal aanvullende verzekeringen bij je autoverzekering afsluiten. Dit zijn een rechtsbijstandverzekering, een schadeverzekering inzittenden en een pechhulp verzekering. Wil je berekenen welke premie je bij Witgeld voor een autoverzekering moet betalen dan kan je eenvoudig op de homepage het kenteken van je auto invullen waarna je een premieberekening kunt maken.

Andere verzekeringen bij Witgeld

Witgeld biedt een compleet aanbod aan verzekeringen. Onder de woonverzekeringen vallen onder meer de aansprakelijkheidsverzekering, de inboedelverzekering en de woonhuisverzekering. Je kunt bij Witgeld ook een rechtsbijstandverzekering afsluiten of een gezinsongevallenverzekering en daarnaast ook verschillende reisverzekeringen. Er is ook een speciale caravanverzekering en tenslotte kan je ook je brommer en je motor verzekeren bij Witgeld.nl.

Hoewel Witgeld.nl een basic verzekeringspakket aanbiedt, is het voor de meeste mensen een prima aanbod en ruim voldoende. Het berekenen van de premie per verzekering is bij Witgeld heel eenvoudig. Wil je verzekeraars met elkaar vergelijken ga dan naar de website Beste Deal. Hier kan je alle verzekeraars met elkaar vergelijken en zoeken naar een voor jou aantrekkelijk aanbod. Door websites van verschillende verzekeraars te bezoeken kun je persoonlijke premies berekenen of kijken of er speciale aanbiedingen zijn. Regelmatig overstappen van verzekeraar kan zeker de moeite waard zijn. Je kunt namelijk vaak gebruik maken van tijdelijke aanbiedingen waardoor je flink kan besparen op de premie. Je sluit doorgaans een contract af voor een jaar en na dat jaar kan je zonder problemen, met en maand opzegtermijn, je contract weer opzeggen en overstappen naar een ander.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media