Unigarant verzekeringen vergelijken

Unigarant is dé verzekeringsmaatschappij van de ANWB. Unigarant werkt nauw samen met de ANWB en de service waarom aan de ANWB bekend staat, vind je dan ook terug in de verzekeringen van Unigarant. Wat zij belangrijk vinden is jou de beste hulp geven en een klantgerichte benadering. Jouw wensen staan bij Unigarant centraal en je profiteert daarnaast van de betrouwbare hulp van de ANWB. Je kunt schade snel en eenvoudig online melden en Unigarant doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Unigarant wil meer zijn dan alleen een verzekeraar; ze willen de beste hulpverlener zijn bij pech en bij schade en zij doen dit al sinds 1971! De geschiedenis van de ANWB gaat terug tot 1894, het jaar waarin de ANWB de eerste fietsverzekering verkoopt. In 1971 besluit de AWB om Garant op te richten, een verzekeraar die alle schades afhandelt en de verzekeringen beheert. Later verandert de naam Garant in Unigarant. Als je op de website Bestedeal.nl zoekt naar goede verzekeraars op het gebied van vervoer dan kom je al snel uit bij Unigarant.

Waarom kiezen voor Unigarant?

Betrouwbare hulp van ANWB
Online melden van schade
Alle verzekeringen onder één dak

De verzekeringen van Unigarant

De verzekeringen van Unigarant zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën:

 • Verzekeringen mobiliteit
 • Verzekeringen reis en recreatie
 • Verzekeringen wonen.

Je vindt bij Unigarant niet alleen verzekeringen op het gebied van reizen en vervoer maar ook op het gebied van wonen. De verzekeringen op het gebied van mobiliteit zijn heel uitgebreid. Je vindt verder bij vrijwel geen enkele andere verzekeraar zoveel mogelijkheden op het gebied van verzekeren van vervoermiddelen.

Verzekeringen Unigarant mobiliteit

Je vindt bij Unigarant een groot aantal verzekeringen op het gebied van mobiliteit:

 • Autoverzekering
 • Motorverzekering
 • Oldtimer verzekering
 • Camper verzekering
 • Bromfiets verzekering
 • Scooter verzekering
 • Fiets verzekering
 • Elektrische fiets verzekering
 • High speed e-bike verzekering
 • Scootmobiel verzekering.

De auto verzekering en de motorverzekering vind je bij de meeste schadeverzekeraars. Bij Unigarant heb je altijd verschillende mogelijkheden voor deze verzekeringen: alleen WA, Wa beperkt casco of allrisk verzekeringen. Op de website lees je precies wat wel en niet wordt vergoed per verzekering. Ook de camper verzekeringen, de bromfiets verzekeringen en de scooter verzekeringen kan je bij de meeste verzekeraars wel afsluiten. Meer speciaal zijn de fiets verzekeringen en elektrische fiets verzekeringen. Die vind je niet bij elk verzekeringsbedrijf.

Fiets verzekeringen Unigarant

Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden als je een fietsverzekering wilt afsluiten. Zo zijn er bij Unigarant keuzes uit basis dekkingen maar er zijn ook uitgebreide aanvullende dekkingen voor een fietsverzekering mogelijk. Op de website vind je uitgebreide informatie over vergoedingen binnen de verschillende pakketten. Zo kan je bij de basis fietsverzekering kiezen uit een verzekering tegen diefstal of een verzekering tegen beschadigingen. Je vindt ook uitgebreide informatie over het eigen risico en over het meeverzekeren van accessoires. Het is namelijk ook mogelijk accessoires mee te verzekeren bij een fietsverzekering.

Denk aan zaken als een fietsmand

De aanvullende dekkingen voor fietsverzekeringen zijn bijvoorbeeld een verhaalsrechtsbijstand verzekering, verzekeringen voor pechhulp en je kunt ook ongevallen meeverzekeren. Kies je bijvoorbeeld voor het meeverzekeren van ongevallen dan krijg je een eenmalige uitkering bij overlijden van €5000 en bij blijvende invaliditeit van €10000 (bedragen 2018). Bij Unigarant hoef je het niet allemaal zelf te onderzoeken. Je kunt kiezen voor persoonlijk advies van een adviseur bij jou in de buurt. Deze adviseur helpt je dan bij het kiezen uit de verschillende mogelijkheden en zet alles voor jou op een rijtje. Wel zo handig.

Andere fietsverzekeringen bij Unigarant

Bij Unigarant kan je niet alleen een gewone fietsverzekering afsluiten maar ook een speciale fietsverzekering voor een elektrische fiets of een eBike. Ook hier kan je kiezen uit de basis dekkingen en uitgebreide aanvullende dekkingen waaronder pechhulp, diefstal, kosten van aanrijding of combinaties van diefstal en aanrijding. Ook is het mogelijk bij de verschillende fietsverzekeringen een verhaalsrechtsbijstand verzekering af te sluiten. Dit soort verzekeringen sluit je af om de kosten van een advocaat of jurist te vermijden. Je krijgt dan gratis hulp als je betrokken raakt bij een schadezaak.

Unigarant verzekeringen wonen

Bij Unigarant kan je kiezen uit verschillende woonverzekeringen waaronder de opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekeringen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een reisverzekeringen of een doorlopende annuleringsverzekering. Je vindt op de website van Unigarant alle verzekeringen op een rijtje en je kunt daar ook eenvoudig je premie berekenen of kijken wat het kost om een caravan of boot te verzekeren. Daarnaast geeft Unigarant ook tips en interessante artikelen over tal van onderwerpen die te maken hebben met verzekeren, reizen, fietsen of andere aanverwante onderwerpen.

Op de website Beste Deal kan je alle schadeverzekeraars van Nederland met elkaar vergelijken en zo tot een goede keuze komen als je op zoek bent naar een verzekeringsbedrijf. Zoek je een goede fietsverzekering dan is Unigarant zeker het overwegen waard.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media