InShared verzekeringen vergelijken

Als je verzekeringen aan het vergelijken bent, dan kom je vast en zeker ook verzekeraar InShared tegen. InShared heeft 3 kernwaarden die je regelmatig op hun website tegenkomt: 1. We zijn gek op eerlijk, 2. We zorgen dat u het zelf kunt en 3. We doen het samen.

De eerste kernwaarde, eerlijkheid, houdt in dat InShared graag transparant wil zijn. Zij geven een zogenaamde graaigarantie af: InShared neemt een klein deel van de premies om het eigen bedrijf te runnen en het grootste deel van het premiegeld is bestemd voor schade afhandeling en uitkering van schade. De tweede kernwaarde "We zorgen dat u het zelf kunt" houdt in dat InShared alles omtrent haar verzekeringen gewoon heel gemakkelijk heeft gemaakt. Alles wat digitaal kan wordt ook digitaal gedaan. Je kunt er zelf verzekeringen afsluiten en weer stopzetten, je kunt online gegevens wijzigen, schade claimen en meer. De derde kernwaarde "We doen het samen" houdt in dat InShared de premie eerlijk wil verdelen. Als er geld overblijft kunnen alle klanten van InShared daarvan profiteren.

Waarom kiezen voor InShared?

Alle verzekeringen onder één dak
Makkelijk overstappen met overstaphulp
Geld over? Dan geld terug.

De verzekeringen van InShared

De verzekeringen van InShared zijn handig onderverdeeld in categorieën. Kies uit een overzicht of uit de verschillende plaatjes. Je ziet in één oogopslag wat InShared allemaal te bieden heeft. Keuze uit verschillende autoverzekeringen en andere verzekeringen voor op de weg zoals voor de brommer, de caravan, de scooter, de motor of kies voor verzekeringen voor op reis. Natuurlijk zijn er ook verzekeringen voor thuis zoals de inboedelverzekering en de opstalverzekering. Je kunt bij InShared ook verzekeringen op het gebied van dieren afsluiten. Je kunt uit drie verschillende dierenverzekeringen kiezen:

  • Huisdier en ongeval
  • Huisdier en zorg 50%
  • Huisdier en zorg 100%

Bij de verzekering huisdier en ongeval ben je zeker van vergoeding van een groot aantal kosten. Denk aan kosten van onderzoek van je huisdier, kosten van de behandeling en van de medicijnen. Je bent zowel in Nederland als in Europa verzekerd. Verder krijg je bij deze verzekering ook de kosten van de dierenambulance vergoed. Is je huisdier zo ernstig gewond dat het niet meer kan worden geholpen dan krijg je ook de kosten van inslapen van je huisdier vergoed.

Bij huisdier zorg 50% en zorg 100% krijg je nog veel meer zorgkosten vergoed. In het eerste geval krijg je 50% van de kosten vergoed, in het tweede geval 100% van je kosten. Denk aan allerlei kosten waaronder voor fysiotherapie en chemotherapie, het maken van een echo en het gebruik van medicijnen. Ook de kosten van een professionele gebitsreiniging worden 50% of 100% vergoed. Bijzondere zaken zoals een opname in een dierenkliniek en vaccinaties worden eveneens vergoed uit deze dierenverzekering. Als je huisdier komt te overlijden dan krijg je de kosten voor de crematie voor 50% of 100% vergoed. De dierenverzekeringen van InShared zijn erg mooi en bijzonder uitgebreid.

De jaarbeloning van InShared

De jaarbeloning die je kunt krijgen bij InShared is verdeeld in drie stappen. In de eerste stap wordt elke maand gekeken hoeveel hoofdverzekeringen je hebt bij InShared en kan je korting krijgen.

Bij 2 hoofdverzekeringen krijg je 3% korting en dat kan oplopen tot 7% korting bij 5 hoofdverzekeringen. De Hoofdverzekeringen zijn auto, woon, aansprakelijkheid, brommer motor, reis, dier en caravan. In stap twee wordt gekeken of je in een bepaalde hoofdverzekeringscategorie een schade hebt gemeld (in het afgelopen jaar). Die hoofdverzekering telt dan voor dat jaar niet mee voor je persoonlijke jaarbeloning. Heb je een heel jaar geen schade geclaimd op twee of meer hoofdzekeringen dan krijg je je maximale korting op je jaarpremie teruggestort op je rekening.

Overzichtelijk en inzichtelijk

Wat ook fijn is aan de website van InShared is dat informatie heel uitgebreid duidelijk en inzichtelijk is. Inderdaad een transparant bedrijf. Zo zie je bij de dierenverzekering direct wat wel verzekerd is en wat niet verzekerd is en krijg je kun je ook zien wat je eigen risico is. Je komt niet voor verrassingen te staan. Verder vind je op de website ook nog antwoorden op de meest gevraagde informatie en vind je informatie over hoe je kunt overstappen naar InShared. Wil jij overstappen naar InShared? Meld je aan via de website en InShared regelt samen met jou soepel en vakkundig je overstap.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media