De Goudse verzekeringen vergelijken

De Goudse Verzekeringen, kortweg de Goudse, bestaat al sinds 1924. Het bedrijf is begonnen door Geert Bouwmeester. Hij begon op de overloop van zijn huis en bracht de eerste polissen op de fiets rond. Sindsdien is de Goudse enorm gegroeid en is er van alles veranderd in het bedrijf. Wat niet is veranderd, is dat de Goudse nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf is.

De Goudse wil de beste verzekeraar in Nederland worden voor ondernemers waarbij financiële risico’s inzichtelijk worden gemaakt en zoveel mogelijk worden afgedekt. De Goudse biedt dan ook een breed assortiment financiële producten en verzekeringen voor ondernemers maar zeker ook voor particulieren. De Goudse staat verder voor verantwoord ondernemen en besteedt veel aandacht aan energiezorg. Samen met 9 andere verzekeraars vormen zij een aparte groep met een meerjarenafspraak op het gebied van Energy efficiëntie.

Waarom kiezen voor De Goudse?

Altijd persoonlijk contact
Advies van onafhankelijke adviseurs
Aanbod voor particulier en zakelijk

Aanbod verzekeringen voor particulieren

De verzekeringen van de Goudse speciaal voor particulieren zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen te weten:

 1. Mijn gezin en woning
 2. Mijn vervoer
 3. Mijn toekomst.

Je kunt bij de Goudse kiezen uit een heel gevarieerd aanbod verzekeringen voor particulieren. We kijken allereerst naar de verzekeringen die je bij de Goudse kunt afsluiten voor mijn gezin en woning:

 • Aansprakelijkheid
 • Doorlopende reis
 • Huwelijksdag
 • Inboedel
 • Kortlopende reis
 • Ongevallen
 • Rechtsbijstand
 • Woonhuis.

De meeste van deze verzekeringen kun je ook bij andere verzekeraars afsluiten maar de verzekering voor je huwelijksdag is wel bijzonder. Waarom zou je een huwelijksdagverzekering afsluiten? Wel, je trouwdag moet de mooiste dag van je leven worden en alles moet perfect zijn geregeld. Er worden vaak kosten noch moeite gespaard maar wat gebeurt er als het feest moet worden uitgesteld of helemaal niet door kan gaan?

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom het huwelijksfeest niet door kan gaan of moet worden uitgesteld. Ziekte bijvoorbeeld van de bruid of de bruidegom, van een van de ouders van de aanstaande echtelieden of ziekte van een van de getuigen.

Het kan ook gebeuren dat de feestlocatie niet kan worden gebruikt omdat er brand is geweest en er zijn nog tal van andere redenen te bedenken. De huwelijksdagverzekering van de Goudse kun je afsluiten mag tot maximaal 3 maanden voor het huwelijksfeest. Gaat het feest onverhoopt niet door dan krijg je uit deze verzekering onder meer vergoed:

 • De kosten van de huur van het trouwvervoer
 • De kosten van de feestzaal
 • Kosten catering
 • Kosten van de fotograaf, de muziek, de band
 • Kosten van huur van kleding voor de bruidskinderen of voor uzelf.

Een heel bijzondere zekering is deze huwelijksdagverzekering en op de website van de Goudse kun je alle informatie over deze verzekering lezen. Er staat duidelijk aangegeven welke vergoedingen worden uitgekeerd en onder welke voorwaarden.

De aansprakelijkheidsverzekering dekt schade tot €2.500.000 die je aan derden veroorzaakt. Bijzonder bij de Goudse is dat de aansprakelijkheidsverzekering ook de zogenaamde “vriendendienst” dekt. Hiermee ben je ook verzekerd als je een vriend helpt bij een verhuizing of bij familie gaat klussen.

Kies verder uit de doorlopende reisverzekering als je regelmatig op stap gaat of onverwacht een weekendje weg gaat of voor de kortlopende reisverzekering die alleen geldt voor een bepaalde reis.

Verzekeringen op het gebied van vervoer

Bij de Goudse kun je ook terecht voor verzekeringen om goed verzekerd op weg te kunnen gaan. Verzekeringen voor de auto en voor de motor, maar ook een speciale verzekering voor je caravan of voor je klassieke auto, de oldtimer. Vind op de website van de Goudse per verzekering ook allerlei handige downloads zoals een schadeaangifteformulier, een verzekeringskaart en uiteraard uitgebreide informatie over de dekkingen en de aanvullende dekkingen. Per verzekering is ook duidelijk aangegeven wat niet is meeverzekerd en wat de kosten en de voorwaarden van de verzekering zijn en of er een eigen risico geldt.

De Goudse en mijn toekomst

Bij de Goudse Verzekeringen kun je ook terecht voor alles op het gebied van je financiële toekomst. Je kunt kiezen uit een direct ingaand pensioen of een direct ingaande lijfrente of voor een waardeoverdracht levensverzekeringen. Het direct ingaand pensioen bijvoorbeeld, is bedoeld voor mensen die een aardig kapitaal tot hun beschikking krijgen dat is opgebouwd met een pensioenverzekering. Met dit kapitaal kan een periodieke uitkering worden gekocht en met het direct ingaand pensioen van de Goudse heb je hiervoor gunstige mogelijkheden.

Zoek je een geschikte verzekeringsmaatschappij dan kun je op de website Beste Deal alle verzekeringsbedrijven vergelijken. Je ziet welke mogelijkheden en tarieven er zijn, of er kortingen en aanbiedingen zijn en wat de verschillende verzekeraars zoal aanbieden aan verzekeringen. Zo is het handig om te weten dat je bij de Goudse Verzekeringen een huwelijksdagverzekering kunt afsluiten. De website van de Goudse verzekering is overzichtelijk ingedeeld en het is ook goed om te weten dat je altijd recht hebt op overstaphulp. Wil je overstappen naar de Goudse dan regelt de Goudse Verzekeringen alles voor je waaronder ook het opzeggen van je oude verzekering.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media