Ditzo verzekeringen vergelijken

Een zeer bekende verzekeraar is Ditzo. Op haar website verwijst de verzekeraar zelf al naar haar commercial uit 2007. In deze commercial stelde Ditzo de regels binnen de verzekeringsbranche aan de kaak. Vanaf dat moment zag Ditzo het als haar taak om die regels een stuk logischer te maken.

Ditzo laat zich ook graag van haar ideële kant zien. De verzekeraar doneerde een flink bedrag aan het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis om het onderzoek naar kanker te verbeteren. Daarnaast wordt door Ditzo aandacht gevraagd voor anorexia en autisme. Ook het onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen staat hoog op de agenda bij deze verzekeraar.

Waarom kiezen voor Ditzo?

3x op rij meest klantvriendelijke verzekeraar
Direct antwoord via WhatsApp
Alle verzekeringen onder één dak

Verzekeraar Ditzo is goed bereikbaar

Als moderne verzekeraar kan Ditzo niet zonder de nieuwste communicatiemogelijkheden. Er hoeven bij de verzekeraar geen lange schadeformulieren meer te worden ingediend. In plaats hiervan wordt veelvuldig gewerkt met WhatsApp. Natuurlijk gebeurt dit niet anoniem, want op de website staan foto's van alle medewerkers die er bij Ditzo toe doen.

Ditzo is dus prima te bereiken via internet. De verzekeraar noemt zichzelf een echte internet verzekeraar en sluit rechtstreeks verzekeringen met je af. Dit kan via de PC, via de smartphone of via de tablet gebeuren. Hierbij wordt veelvuldig gebruik gemaakt van kanalen als WhatsApp, Facebook en Twitter.

Ditzo biedt online een hele reeks verzekeringen aan. Zo worden op de website direct al genoemd:

  • Autoverzekering
  • Zorgverzekering
  • Reisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Woonhuisverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering

Kijk je op de beginpagina van de website van Ditzo, dan zie je alles overzichtelijk staan. Je hoeft alleen maar door te klikken op het type verzekering dat je zoekt en je komt gelijk op de goede plek terecht.

Beginnen we bij de autoverzekering, dan zien we direct dat Ditzo ook voor snelheid kiest. Zo lees je op de website dat de autoverzekering binnen vijf minuten geregeld is. Klik je door op de link voor autoverzekeringen, dan kom je in een scherm waarin je het kenteken kunt invullen. Hier kun je kiezen uit drie soorten dekking. WA, Casco Beperkt of Casco Allrisk zijn de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook aanvullende dekkingen kiezen, zoals een dekking voor inzittenden of voor rechtsbijstand.

De verzekeringen van Ditzo zijn goed en goedkoop. Ze worden bovendien ondersteund door een prima service. Bij de autoverzekering kan de no-claim korting oplopen tot 75%. De klanttevredenheid is met 85% heel hoog. Vanzelfsprekend word je geholpen met de overstap naar Ditzo.

Natuurlijk kan het zijn dat je een tweede of zelfs een derde auto hebt. Bij Ditzo krijg je dan een extra korting die zomaar kan oplopen tot 10%. Schadevrije jaren zijn 3 jaar geldig en vervallen dus niet zo snel als bij veel andere schadeverzekeraars. Natuurlijk krijg je ook service als je met een caravan of aanhangwagen naar het buitenland gaat.

De klantwaardering is hoog en daarbij wordt opgemerkt dat de kosten lager zijn dan bij andere verzekeraars. Ook wordt heel positief bevonden dat je de schade kunt melden via WhatsApp.

Ditzo Zorgverzekeringen

Wist je dat Ditzo ook groot is in zorgverzekeringen? De verzekeraar stelt dat ze de goedkoopste zorgverzekering heeft met een vrije artsenkeuze en een vrije ziekenhuiskeuze. Opvallend binnen het dekkingsoverzicht van de zorgverzekering van Ditzo, is de zogenaamde Pechvogelhulp. Hierbij wordt soms een vergoeding gegeven die kan oplopen tot € 10.000 voor iemand die door een ongeval bijvoorbeeld extra fysiotherapie of een nieuwe tand nodig heeft. Zo kan het zijn dat je je niet verzekerd hebt voor dit soort schade, terwijl je door de Pechvogelhulp er toch een vergoeding voor krijgt.

Natuurlijk staat Ditzo je ook graag snel te woord. Heb je een vraag over je zorgverzekering, dan kun je die via WhatsApp heel snel stellen. Het antwoord komt dan binnen twee uur. Ook mantelzorg wordt door de verzekeraar nadrukkelijk ondersteund. Er wordt hierover hulp en advies gegeven en in sommige gevallen is tot 8 dagen vervangende mantelzorg mogelijk.

Het beeld van klantvriendelijkheid overheerst

Maar ook je reis, inboedel, woonhuis, aansprakelijkheid en rechtsbijstand zijn goed verzekerd bij Ditzo. Wat opvalt is de compleetheid van het aanbod en de klantvriendelijkheid die hiervan afstraalt. Zo zie je bij de woonverzekering een bescherming tegen onderverzekering. Ook wordt voor vervangende woonruimte gezorgd in geval van nood. Bij de reisverzekering is het doorlopende karakter ervan erg klantvriendelijk. Je kunt steeds zonder rompslomp op reis en geniet van een heel ruim basispakket. Hier maakt de flexibiliteit de verzekering uiterst klantvriendelijk. Hetzelfde klantvriendelijke beeld overheerst bij de rechtsbijstandverzekering. Je kunt zelf modules aan- en uitzetten en je hebt geen eigen risico. Ook de kwaliteit is erg hoog, want de juridische hulp wordt gegeven door DAS.

Tel je alle voordelen bij elkaar op, dan overheerst het beeld van een soepele verzekeraar die er altijd voor haar klanten is. De bereikbaarheid van Ditzo is optimaal en de tarieven zijn erg aantrekkelijk. Kies bij Ditzo gewoon de verzekering die je nodig hebt en sluit hem zelf online af.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media