Verzekeruzelf verzekeringen vergelijken

Verzekeruzelf is een verzekeraar waarbij je online verschillende verzekeringen kunt afsluiten. Het is een zelfstandige verzekeraar en Verzekeruzelf is niet gebonden aan bepaalde grote concerns. Op de website van Verzekeruzelf.nl kan je allerlei informatie vinden over verzekeren en zo zelf beslissen welke verzekeringen je wel of niet wilt afsluiten. Verzekeruzelf besteedt geen geld aan reclamecampagnes op de televisie of op de radio en ook niet aan billboards in grote steden of op het station. Dit bedrijf wil graag haar dienstverlening zoveel mogelijk optimaliseren en verbeteren waar dat kan. Geld wordt liever hieraan uitgegeven dan aan dure reclame-uitingen.

Als je een verzekering afsluit bij Verzekeruzelf dan wordt deze behandeld door de partner van Verzekeruzelf: Intrasurance BV. Intrasurance BV brengt op haar beurt de verzekering onder bij bekende en door de Nederlandsche Bank gecontroleerde verzekeraars. Op je polis zie je vervolgens bij welke verzekeraar je bent aangesloten. Het gaat dan om een van de grotere concerns en Verzekeruzelf krijgt van het betreffende concern een financiële beloning, ook wel provisie genoemd.

Waarom kiezen voor Verzekeruzelf?

Eenvoudig online afsluiten en beheren
Alle verzekeringen onder één dak
Altijd persoonlijke contact

De producten van VerzekerUzelf

Op de website van Verzekeruzelf.nl kan je eenvoudig zelf online verzekeringen afsluiten en deze ook zelf beheren. Direct op de homepagina kun je kiezen uit de meest gekozen verzekeringen, handig ondergebracht in vier categorieën namelijk:

  • Auto
  • Inboedel
  • Opstal
  • Reis.

Je kunt ook kiezen voor de mogelijkheid om direct alle verzekeringen te bekijken. Het geheel is bijzonder overzichtelijk en je ziet direct welke verzekeringen vallen in de betreffende categorie en welke aanvullende verzekeringen je daarnaast kunt afsluiten.

De categorie auto

Onder de categorie auto vallen drie mogelijkheden voor het afsluiten van een autoverzekering: wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA beperkt Casco en WA volledig Casco. Daarnaast kan je aanvullende verzekeringen afsluiten waaronder de schadeverzekering voor inzittenden, rechtsbijstand en pechhulp. Per verzekering kan je kiezen voor het berekenen van jouw persoonlijke premie.

De categorie Inboedel

In de categorie inboedel kun je kiezen uit een uitgebreide dekking en een complete dekking voor je inboedel. Ook hier kan je kiezen voor het direct berekenen van jouw persoonlijke premie. Beide verzekeringen bieden dekking voor schade als gevolg van inbraak, brandschade, waterschade en stormschade en de complete dekking biedt daarnaast ook dekking voor vallen en stoten. Verder is het mogelijk je eigen risico zelf te bepalen. Dan is er ook nog de mogelijkheid om een aanvullende dekking voor je inboedelverzekering af te sluiten namelijk de buitenshuis dekking. Met deze verzekering zijn je spullen ook buitenshuis verzekerd.

De categorie Opstal

In de categorie opstal vind je verzekeringen voor je eigen woning. Ook hier kan je kiezen voor een uitgebreide en een complete verzekering. Bij beide verzekeringen is meeverzekerd de schade als gevolg van inbraak, brandschade, waterschade en stormschade en ook hier geldt dat bij de verzekering "compleet" ook schade door vallen en stoten is meeverzekerd en je je eigen risico kunt bepalen. De aanvullende dekking voor de opstalverzekering is een aparte verzekering voor glas.

De categorie Reis

De categorie reis bestaat uit drie reisverzekeringen namelijk Basis, Comfort en Optimaal. De reisverzekeringen Basis en Comfort bieden dekking in Europa en de reisverzekering Optimaal biedt dekking in de hele wereld. De reisduur mag respectievelijk 60, 90 en 180 dagen zijn en in alle drie de varianten is hulpverlening in het buitenland meeverzekerd. Bij de reisverzekering Comfort krijg je hogere verzekerde bedragen dan bij de Basis en bij de verzekering Optimaal krijg je ook een vergoeding voor geneeskundige kosten, voor je bagage of verlies van geld en heb je recht op rechtsbijstand indien zich problemen voordoen. Je kunt per verzekering direct je premie berekenen. Dan kun je in de categorie reisverzekering nog een groot aantal aanvullende verzekeringen afsluiten waaronder een annuleringsverzekering, een verzekering voor geneeskundige kosten, een speciale verzekering voor je bagage, voor rechtsbijstand en voor ongevallen. Daarnaast kan je ook een speciale verzekering afsluiten voor als je gaat skiën of snowboarden.

Op de website van Verzekeruzelf kun je zeer uitgebreide informatie over verzekeringen vinden. Je kunt er een risicoscan maken of naar de pagina veelgestelde vragen gaan en daarnaast vind je een pagina waar je interessante blogteksten kunt lezen. Wat ook fijn is aan de website van Verzekeruzelf is de begrippenlijst. De begrippenlijst is een zeer uitgebreide lijst met allerlei woorden die voorkomen in het verzekeringswezen. Je kunt hier een schat aan informatie vinden. Deze begrippenlijst en de andere uitgebreide informatie past goed bij deze verzekeraar omdat Verzekeruzelf ervan uitgaat dat je goed in staat bent jezelf te informeren om daarna een goede keuze te maken voor een verzekering.

Hoewel je bij Verzekeruzelf ook verzekeraars kunt vergelijken kan je daarvoor het beste naar een echte vergelijkingswebsite gaan zoals Beste Deal. Hier vind je alle verzekeraars op een rijtje en kun je uitgebreid zoeken naar een verzekeraar die het beste aansluit bij jouw wensen. Daarnaast vind je bij ons ook allerlei andere nuttige informatie over verzekeringen en over bijvoorbeeld overstappen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media