Promovendum verzekeringen vergelijken

Promovendum is een verzekeringsmaatschappij en je kunt er terecht voor zorgverzekeringen en schadeverzekeringen. De zorgverzekeringen van Promovendum zijn geschikt en bereikbaar voor iedereen maar de schadeverzekeringen zijn speciaal voor hoger opgeleiden. Waarom heeft Promovendum speciale schadeverzekeringen voor hoger opgeleiden? Promovendum is van mening dat hoger opgeleiden minder schade maken. Deze mening is gebaseerd op statistieken en de jarenlange ervaring van Promovendum met schadeverzekeringen. Het voordeel voor deze hoger opgeleiden is dan ook een lagere premie en uitstekende voorwaarden.

De website van Promovendum is handig ingedeeld in je kunt er snel vinden wat je zoekt. Als je helemaal naar beneden scrolt dan krijg je een overzicht van alle pagina’s die op de website zijn te vinden en zo kom je snel bij de verzekering die je zoekt. Bij elke verzekering is uitgebreide informatie voorhanden.

Waarom kiezen voor Promovendum?

Alle verzekeringen onder één dak
Tot 5% pakketkorting
Voor hoger opgeleiden

De verzekeringen van Promovendum

De schadeverzekeringen van Promovendum bestaan uit een gevarieerd pakket dat gelijk is aan het aanbod van de meeste andere verzekeraars:

  • Autoverzekering
  • Woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Doorlopende reisverzekering
  • Doorlopende annuleringsverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering.

Daarnaast biedt Promovendum pakket korting bij afname van meerdere verzekeringen en is er een pechhulp abonnement mogelijk.Bij de categorie autoverzekeringen vind je ook de mogelijkheid je occasion goed te verzekeren. Raakt je auto binnen het eerste jaar total loss of wordt deze gestolen dan krijg je het volledige aankoopbedrag terug.

Je kunt bij Promovendum ook terecht voor een schade inzittendenverzekering en voor een uitstekende schadeherstelservice. Autoschade wordt gerepareerd met originele onderdelen en je krijgt maar liefst 4 jaar garantie op de reparatie.

De pechhulp verzekering is zeer scherp geprijsd. Voor slechts € 5,25 per maand (prijzen 2018) ben je verzekerd van pechhulp. Je wordt uiterst snel geholpen: doorgaans binnen 30 minuten. In sommige gevallen heb je ook recht op gratis vervangend vervoer. Als je auto niet meteen kan worden gerepareerd dan wordt deze naar de dichtstbijzijnde garage gebracht en krijg je een vervangende auto tot je beschikking. Hieraan zijn verder geen kosten verbonden.

Pakketkorting bij Promovendum

Om gebruik te kunnen maken van de pakketkorting van Promovendum moet je minimaal 5 verzekeringen bij deze verzekeraar hebben lopen. De studenten zorgverzekering en de gewone zorgverzekering en de pechhulp tellen wel mee bij het aantal van vijf maar over deze verzekeringen krijg je dan niet ook nog eens 5% korting. Dit omdat deze verzekeringen al uiterst scherp zijn geprijsd. Voor de overige verzekeringen geldt dat je 5% korting krijgt.

Wie zijn hoger opgeleiden

Om in aanmerking te komen voor een schadeverzekering bij Promovendum moet je minimaal een HAVO of VWO opleiding hebben afgerond of een HBO of Wetenschappelijk Onderwijs opleiding hebben afgerond. Voor de zorgverzekering hoef je niet te voldoen aan bepaalde eisen en Promovendum is inmiddels een van de snelst groeiende zorgverzekeraars in Nederland. Uiteraard moet je bewijzen overleggen als je gebruik wilt maken van de schadeverzekeringen. Meestal is dat het overleggen van een diploma.

De zorgverzekering van Promovendum

De zorgverzekering van Promovendum is beslist geen budgetpolis maar biedt wel een goede basisverzekering tegen een lage premie. De zorgverzekering is beschikbaar voor iedereen en dus niet alleen voor hoger opgeleiden. Met deze basis ziektekostenverzekering mag je zelf kiezen bij welke zorgverlener je je zorg wilt krijgen. Deze vrij keuze geldt voor ziekenhuizen, je apotheek en huisarts en voor tandartsen. Ook Spoedeisende zorg in het buitenland is meeverzekerd.

Je kunt ook terecht voor een aantal aanvullende verzekeringen met uitgebreide dekking voor onder meer fysiotherapie, brillen en contactlenzen en zorg in het buitenland. De tandarts verzekeringen vergoeden 100% van alle kosten.

Bij de tandarts verzekering Primair krijg je maximaal €250 vergoed, bij de tandarts verzekering Royaal €500 en bij Optimaal maximaal €500 (100%) en nog eens €500 (70%). De aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen zijn duidelijk weergegeven op de website zodat je precies weet waar je aan toe bent en welke zorg wel en niet is meeverzekerd en voor welk bedrag.

Er is ook een speciale studentenzorgverzekering en deze verzekering is inclusief tandartsverzekering met een vergoeding tot maximaal € 350 per jaar.

Verzekeraars vergelijken

Ben je op zoek naar een nieuwe verzekeraar of wil je kijken waar je de goedkoopste verzekering kunt vinden dan kun je kijken op de website Beste Deal. Hier vergelijk je zorgverzekeraars en schade verzekeraars maar ook voor telefoons en energie kun je op deze website de beste deals vinden. Er zijn altijd wel interessante kortingen of leuke welkomstcadeaus waarvan je kunt profiteren.

Overigens loont het zeker om regelmatig, het best eenmaal per jaar, over te stappen van energiemaatschappij of verzekeraar omdat je dan elk jaar opnieuw gebruik kan maken van aanbiedingen en kortingen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media