Energie aanbiedingen met cadeau

Gratis cadeau bij je energiecontract?

Ben je van plan om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Dan heb je tegenwoordig volop keuze in aanbiedingen. Een ding is zeker. Blijven zitten bij dezelfde leverancier kost je een hoop geld. Door gebruik te maken van vergelijkingssites krijg je goed inzichtelijk welke aanbiedingen er allemaal zijn. Je kunt bij vrijwel alle energiemaatschappijen kiezen voor een welkomstkorting. Dit is een bedrag oplopend tot 250 euro die aan het eind van het jaar van je eindejaarsafrekening wordt afgetrokken. Naast welkomstbonussen zijn er ook energieleveranciers die stunten met het weggeven van een gratis cadeau. Wil je weten welke energie aanbieding het beste bij jou past? En waar je op moet letten bij het afsluiten van een energie contract met gratis cadeau? Lees dan snel verder.

Gratis cadeau bij je energiecontract of liever korting?

Bij het bepalen van jouw beste deal is het belangrijk om vooraf de keuze te maken of je gaat voor een cadeau of korting. Helaas kan het niet allebei. Als je kiest voor een cadeau, betekent dit dus wel dat je aan het eind van de afrekening 250 euro meer betaalt dan wanneer je kiest voor een welkomstbonus. Om deze keuze te maken is het goed om eerst in beeld te hebben uit welke opties je allemaal kunt kiezen. Welke gratis cadeaus kan je krijgen bij je energiecontract?

Gratis iPad of Samsung Galaxy Tab bij je energiecontract

Vaak hebben energiemaatschappijen tablets die ze weggeven als cadeau. Oxxio stunten vroeger nog met een gratis iPad Mini. De keuze van een tablet is ook niet heel vreemd omdat de meeste energiemaatschappijen gebruik maken van handige apps, die je ook op de tablet kunt bedienen.

Gratis spelcomputer bij je energiecontract

De PS4 en de Xbox One zien we ook regelmatig voorbij komen tussen de cadeau aanbiedingen van energieleveranciers. Je kunt soms kiezen voor korting op een spelcomputer of een gratis spelcomputer met voorwaarden. Let hierbij wel op, want de tarieven voor je stroom en gas zijn dan vaak wel wat hoger dan normaal.

Cadeau voor een maximaal bedrag uitkiezen

De populairste cadeau aanbieding van dit moment is de keuze van een maximaal bedrag. Je kunt dan kiezen uit een selectie die door de leverancier is gedaan voor maximaal € 350,-. Ook zijn er leveranciers die dit aanbieden met een lager maximaal bedrag. Dat geld kun je gebruiken om bijvoorbeeld een spelcomputer, tablet, slimme thermostaat etc te kopen.

Philips Hue pakket bij energiecontract

Ook zijn er aanbiedingen waarbij je een gratis Philips Hue starterspakket met Hue Bridge en een aantal Hue lampen krijgt. Deze producten worden vaak ook genoemd als tip om energie te besparen. Met een Philips Hue lamp verbruik je namelijk per lamp maar een paar Watt. Dat scheelt aanzienlijk met een ouderwetse lamp.

Gratis cadeau? Alleen bij een 3-jarig energiecontract!

Let op de voorwaarden als je kiest voor een cadeau. In veel gevallen geldt dat je het cadeau pas krijgt op het moment dat je minimaal een contract voor een periode van drie jaar afsluit. Dit kan aantrekkelijk zijn als je altijd al die PS4 wilde hebben en de tarieven toch vaak niet wijzigen. Maar als je kiest voor een jaarcontract zonder cadeau, ontvang je bij veel energieleveranciers een welkomstkorting van minimaal € 200 per jaar. Stap je ieder jaar over, dan verdien je daarmee € 600 per 3 jaar. Dat is veel meer dan je PS4 heeft gekost. Een gratis cadeau hoeft dus niet altijd de voordeligste keuze te zijn.

Gratis cadeaus vergelijken

Wil je zeker weten dat je nooit teveel betaald voor je contract? Energie vergelijken loont! Beste Deal vergelijkt dagelijks alle aanbiedingen van energieleveranciers met cadeau of zonder cadeau. Controleer de jaarkosten en ontdek zo welke aanbieding het beste bij je past.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media