Anderzorg verzekeringen vergelijken

Anderzorg is een verzekeringsmaatschappij waar je je zorgverzekering kunt afsluiten. Daarnaast biedt Anderzorg ook nog een reisverzekering. Als je op de website van Anderzorg kijkt, dan is het eerste dat opvalt dat Anderzorg een van de laagste premies van Nederland heeft. De website is overzichtelijk en helder ingedeeld en je kunt snel vinden wat je zoekt. Je kunt meteen je premie berekenen of informatie over vergoedingen vinden en op de homepage vind je ook een knop om ziektekosten te declareren, verschillende mogelijkheden om contact te leggen en een zogenaamd prikbord waarop je interessante blogs vindt.

Als jij bent aangesloten bij Anderzorg dan kun je op de homepage ook meteen naar je persoonlijke omgeving, het zogenaamde "Mijn Anderzorg". Hier kun je wijzigingen doorgeven, je polis inzien, de stand van je eigen risico bekijken en meer persoonlijke informatie vinden.

Waarom kiezen voor Anderzorg?

Kies zelf je ziekenhuis en huisarts
Al 9 jaar één van de laagste premies
Handige app voor al je zorgzaken

De zorgverzekeringen van Anderzorg

Bij Anderzorg kun je terecht voor de basisverzekering en voor verschillende aanvullende verzekeringen. Het is ook mogelijk zelf je zorgverzekering samen te stellen en zo alleen gebruik te maken van die zorgverzekeringsonderdelen die je nodig hebt. Voorwaarde om je eigen zorgverzekering samen te stellen is dat je in ieder geval de basisverzekering hebt.

De basis verzekering van Anderzorg is gelijk aan basis verzekeringen bij andere zorgverzekeraars. De dekking van de basisverzekering is bij alle zorgverzekeraars gelijk omdat de overheid beslist welke zorg in de basisverzekering is opgenomen. Zorgkosten die door de basisverzekering worden gedekt zijn onder meer kosten als gevolg van een ziekenhuisopname, kosten van medicijnen en zorg door een huisarts. Daarnaast heb je ook recht op spoedeisende zorg in het buitenland. Je kunt op de website van Anderzorg gemakkelijk alle vergoedingen uit het Anderzorg basispakket vinden.

Anderzorg Basisverzekering

Het is bij Anderzorg niet mogelijk te kiezen tussen een naturapolis en restitutiepolis maar je kunt alleen kiezen voor een naturapolis. Je kunt dan ook alleen gebruikmaken van zorg door zorgaanbieders met een Anderzorg contract. Tenminste als je wilt dat je zorgkosten direct aan de zorgaanbieder worden vergoed. Uiteraard mag je ook naar andere zorgaanbieders gaan, alleen dan zul je zelf eerst de rekening moeten betalen en krijg je later een gedeelte van de kosten door Anderzorg vergoed. De kosten die worden vergoed die je maakt voor zorgaanbieders waarmee Anderzorg geen contract heeft bedragen maximaal 65% van het gemiddelde gecontracteerde tarieven Nederland. Het is dus wel zaak op te letten omdat dit nog niet betekent dat je 65% van de rekening krijgt vergoed. Je krijgt maximaal 65% vergoed van je rekening, maar die 65% wordt berekend over de gemiddelde prijs van de zorg die jij hebt genoten. Het gaat hier dus alleen om zorgaanbieders die geen contract hebben met Anderzorg. Ga je naar één van de zorgaanbieders waarmee Anderzorg wel een contract heeft afgesloten dan krijg je gewoon je zorgkosten vergoed.

Aanvullende verzekeringen van Anderzorg

Bij Anderzorg kun je kiezen voor een aanvullende verzekering, een tandartsverzekering of een combinatie van deze twee verzekeringen: de combinatie verzekering. Je kunt ook zelf je zorgpakket samenstellen. Als je zelf je zorgpakket samenstelt dan krijg je 10% korting op het totale pakket aanvullende verzekeringen dat je kiest. Kies bijvoorbeeld voor fysiotherapie (6 behandelingen) en voor een verzekering voor je tandartskosten waarbij je 75% of 100% van je tandartskosten vergoed krijgt. Je kunt maximaal €500 per jaar aan tandartskosten verzekeren.

Kant en klare pakketten bij Anderzorg

Anderzorg biedt ook een aantal kant en klare zorgpakketten zoals bijvoorbeeld Anderzorg Jong. Dit is een combinatie van de basisverzekering met een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering. De tandartskosten zijn slechts verzekerd tot €150 per jaar dus deze verzekering is alleen geschikt voor jonge mensen die een goed gebit hebben en niet verwachten hiervoor kosten te hoeven maken. In het kant en klare pakket Anderzorg Jong zitten onder meer ook nog 9 behandelingen voor fysiotherapie, een gedeeltelijke vergoeding voor kosten voor je bril of voor je contactlenzen en een volledige vergoeding voor anticonceptiemiddelen.

Dan is er ook nog een uitgebreide aanvullende verzekering "Extra" waarbij dan weer geen tandartsverzekering hoort. Bij het Anderzorg Extra pakket horen wel vergoedingen voor alternatieve zorg tot maximaal €200. Ook dit is niet een erg hoog verzekerd bedrag.

De zorgverzekeringspakketten bij Anderzorg zijn vooral geschikt voor jonge mensen en mensen die niet ziek zijn en ook niet denken ziek te zullen worden. De meeste zorgverzekeraars bieden tandartsverzekeringen tot €1000 per jaar of €1500 per jaar en bij Anderzorg is het maximum €500 per jaar. Ook de kosten van alternatieve zorg bedragen slechts €200 per jaar. De kosten van fysiotherapie kun je wel weer goed verzekeren dus als je hiervan gebruik maakt of denkt te gaan maken dan kan Anderzorg wel een aantrekkelijke zorgverzekeraar zijn. Dit is natuurlijk heel persoonlijk.

Door goed te kijken en te vergelijken bijvoorbeeld op de website Beste Deal kun je de voor jou meest geschikte zorgverzekering vinden. De basis zorgverzekeringen ontlopen elkaar niet veel en de verschillen in premie zijn gering. Tandartsverzekeringen en aanvullende verzekeringen kunnen per verzekeraar echter wel flink verschillen zodat het zeker loont om deze met elkaar te vergelijken.

Verzekeringen bij Anderzorg

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media