Pure Energie prijzen vergelijken

Pure Energie tarieven vergelijken

Pure Energie is niet zomaar een energieleverancier. Het bedrijf is al 5 keer op rij verkozen tot de groenste energieleverancier van Nederland. Al sinds 1995 levert Pure Energie 100% groene stroom. Graag wijst het bedrijf erop dat dit pure winst is voor het milieu. Beste Deal vertelt je graag meer.

Zonne-energie, windenergie en gas

Zowel de Consumentenbond, Greenpeace als Natuur&Milieu zijn heel tevreden over de groene productie van PureEnergie.nl. Het bedrijf levert zowel zonne-energie als windenergie aan haar afnemers. Natuurlijk kun je naast de afname van stroom bij Pure Energie ook kiezen voor gas. Wil jij je ook graag aansluiten bij deze energie aanbieder, dan kun je op de website snel je keuze maken. Eerst geef je aan of je alleen kiest voor stroom of ook voor gas. Daarna vul je het huidige stroomverbruik van jouw huishouden in. Heb je hier eigenlijk geen idee van, klik dan op de tekst ‘Ik weet mijn jaarverbruik niet’. Je komt dan in een keuzemenu waarin je kunt kiezen uit het soort huis waarin je woont en het aantal mensen waarmee je samenwoont. Er wordt dan een betrouwbare schatting voor je gemaakt, zodat je op basis daarvan kunt kiezen. Hierna hoef je alleen nog maar de postcode en je huisnummer neer te zetten en wordt het aanbod voor je berekend.

Welk pakket past het best bij jou?

Natuurlijk kun je hierbij kiezen uit verschillende pakketten. Je kiest bijvoorbeeld voor 1 jaar een vast tarief. Wil je iets langer de zekerheid van een goede leverancier, kies dan bijvoorbeeld 3 jaar een vast tarief. Uiteraard is deze laatste mogelijkheid iets goedkoper. Heb je geen zin in tijdsbeperkingen, kies dan voor het variabele tarief. Je zit dan qua prijsstelling zo ongeveer in het midden. Weet je al zeker dat jij je wilt aansluiten bij PureEnergie.nl, dan klik je vervolgens op de groene button van jouw keuze. Je kunt er natuurlijk ook nog even over nadenken. Klik dan op de blauwe button waarop staat ‘Mail mij dit aanbod’. Pure Energie is heel flexibel in haar aanbod. Zo kun je ook kiezen voor een langere periode met vast tarief. Klik even verder en de mogelijkheden komen op je scherm, zodat je het langere tarief kunt vastzetten.

Is jouw dak geschikt?

Natuurlijk vind je bij Pure Energie ook alles over zonnepanelen. Allereerst doe je via de website een check of jouw dak geschikt is voor deze panelen. Je voert opnieuw je postcode in en het systeem kijkt of jouw dak inderdaad geschikt is. Blijkt dit zo te zijn, dan word je gefeliciteerd en wordt jou verteld dat je dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie. Selecteer een dak of deel van je dak en ga verder naar 'Je pakket'.

Bij Pure Energie heb je meestal de keuze uit 3 pakketten. Het kan gaan om:

  • Basis
  • Standaard
  • Premium

Kosten worden inzichtelijk gemaakt

Kiezen voor standaard betekent kiezen voor een pakket waarvan de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is. Bovendien is ook het uiterlijk van de zonnepanelen erg mooi. Natuurlijk ontvang je een uitgebreide fabrieksgarantie. Die duurt maar liefst 12 jaar. Kies je het betreffende pakket, dan krijg je direct op je scherm een overzicht van de kosten. Zo worden de volgende posten heel inzichtelijk gemaakt:

  • De eenmalige kosten
  • De btw die je terugkrijgt
  • De netto investering die je doet

Natuurlijk staat bij deze opstelling ook direct afgebeeld hoeveel je per jaar kunt besparen op je energierekening. Dat gaat om een flink bedrag.

Hoog cijfer van de klanten

Zie jij wel iets in zonnepanelen op je dak, dan zorgt Pure Energie natuurlijk voor de gratis installatie. Er komt een gecertificeerde installateur bij jou aan huis die de zaken installeert. Ook het gratis btw-teruggave servicepunt helpt je met het terugvragen van de btw. Is het verhaal van Pure Energie voor jou overtuigend genoeg, vraag dan direct een offerte aan. Het bedrijf is al beoordeeld door meer dan 1300 klanten. Die gaven het bedrijf een score van 8,4. Met name de begeleiding bij het overstapproces en de klantvriendelijkheid springen er uit met een 8,5. Dit klantenoordeel geeft het vertrouwen dat overstappen naar deze leverancier zonder moeilijkheden zal verlopen.

Winst wordt in duurzaamheid geïnvesteerd

Pure energie wil Nederland mooi maken. Organisatie noemt zichzelf ook wel de Dutch Dream. Wat met groene stroom wordt verdiend, wordt direct weer teruggegeven aan de omgeving. De winst wordt geïnvesteerd in groene projecten en daarmee aan nieuwe energie voor de samenleving. Naast de winst die in groene energieprojecten wordt geïnvesteerd, gaat ook nog 10% naar het Pure Energiefonds. Hiermee worden goede doelen ondersteund waarmee Nederland nog duurzamer wordt gemaakt.

Heb je nog vragen aan Pure Energie, dan kun je deze direct stellen op de website. Klik op 'Klantenservice' en stel gewoon je vraag. Als het meezit heb je binnen een paar seconden al het best passende antwoord op je scherm staan. Natuurlijk kun je ook bellen of via de sociale media je vragen stellen. Stuur je liever een brief, dan kijk je gewoon even bij de contactgegevens.

Tarieven vergelijking

Energie vergelijken bij Pure Energie en andere leveranciers? Bij Beste Deal vergelijken wij alle tarieven van energiemaatschappijen in Nederland. Dagelijks worden onze prijzen opnieuw verwerkt zodat je geen enkele deal mist. Ook gebruik maken van aantrekkelijke welkomstbonussen en zo besparen op je vaste lasten? Overstappen is binnen enkele minuten al voor elkaar.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media