PowerPeers prijzen vergelijken

PowerPeers tarieven vergelijken

Vrienden en kennissen waarmee je samen energie opwekt? Een leuke gedachte die bij Powerpeers.nl tot realiteit wordt omgevormd. Bij Bestedeal.nl kom je veel energieleveranciers tegen die zich richten op duurzame energie. Bij Powerpeers is hier ook duidelijk sprake van. Vooral de zonne-energie springt eruit. Kijk je even verder op de website, dan blijkt dat de windenergie bij Powerpeers zelfs nog veel belangrijker is. Bijna 80% van de energie die Powerpeers levert, komt namelijk bij windmolens vandaan. Zo'n 18% wordt geleverd door de zon, terwijl Powerpeers een kleine 2,5% energie haalt uit waterkracht.

Qmusic en de gemeente Uden

Het systeem van Powerpeers is zo opgezet dat mensen echt gaan samenwerken. Het zijn namelijk de mensen zelf die zonnepanelen op hun dak hebben en stroom aan elkaar kunnen leveren. Zo kunnen zij de opgewekte stroom delen met collega's, vrienden of gewoon met de buren. Op de website kom je ook leuke initiatieven tegen. Zoals zonne-energie delen met Qmusic. De Community Uden speelt bij Powerpeers ook een heel belangrijke rol. Klik even door naar de pagina over Uden, dan kom je direct leuke mogelijkheden tegen. Zo kun je:

  • Overstappen op stroom uit het zonnepark in Uden
  • Meesparen voor verduurzaming
  • Deelnemen aan de Community Uden die de verduurzamingsgolf in beweging zet

Op de pagina over Uden worden de goede doelstellingen van Powerpeers nog een keer uiteen gezet. Zo is het belangrijk om te weten dat je lokaal opgewekte zonne-energie uit Uden ontvangt. Maar je kunt ook stroom kiezen van andere Nederlandse daken. Er wordt reclame gemaakt voor zogenaamde Early Bird aanbiedingen en, heel belangrijk, je draagt bij aan de energiedoelstelling van de Gemeente Uden. Overstappen kan direct. Je hoeft alleen maar op de button te klikken. Daarbij heb je de keuze uit drie verschillende abonnementen. Zo kun je kiezen voor:

  • Drie jaar vaste prijs met schone stroom uit Uden
  • Schone stroom uit Uden en gas voor 3 jaar tegen vaste prijs
  • Zelf opwekker worden bij Powerpeers en bovendien gas betrekken voor drie jaar tegen een vaste prijs

Met 300 mensen 1 uur radio luisteren

De duurzame stroom van Qmusic is een leuke actie. Die stroom wordt opgewekt op het dak van de studio. Qmusic vertelt dat er genoeg stroom wordt opgewekt om 300 mensen een jaar lang 1 uur per dag naar de radio te laten luisteren. Bijvoorbeeld naar Qmusic, maar een andere zender mag natuurlijk ook! Stap je over naar Powerpeers, dan kun je Qmusic als opwekker kiezen. Je kunt dan op je energiedashboard zien hoeveel stroom je van Qmusic kreeg en natuurlijk welke stroom van andere daken of windmolens kwam.

Realistisch en idealistisch

Powerpeers is een realistische organisatie met een hoog idealistisch gehalte. De organisatie gelooft stellig dat ieder persoon het verschil kan maken met een duidelijke keuze tussen vuile en duurzame energie. Deze stroomleverancier heeft als doelstelling om een beweging te creëren die niet meer te stoppen is. Wereldwijd zal moeten worden overgestapt op duurzame energie. Powerpeers zorgt voor een belangrijk begin. Het leuke bij deze leverancier is de vrijheid die je hebt. Zo kun je zelf kiezen welke energiebron je wilt gebruiken. Het kan gaan om zonne-energie uit de buurt of opgewekt door je eigen familie. Maar ook windenergie die wordt opgewekt in de polder kan een keuze zijn. Trekt waterkracht misschien jouw aandacht? Dan kun je bij Powerpeers zelfs kiezen voor stroom uit waterkracht die in Nederland wordt opgewekt. Noem dus zelf de juiste energiebron en Powerpeers zorgt voor levering daar uit.

Leuke aanbrengbonus en gebruikersverhalen

Powerpeers stelt zich ten doel de verschillende energiebronnen en de klanten met elkaar te verbinden. Je kunt daarbij zelf kiezen tussen het alleen maar afnemen van stroom, of naast het afnemen van stroom ook zelf energie opwekken.Leuk zijn de gebruikersverhalen die je op de website vindt. Je ziet dat iedereen op een eigen manier wil bijdragen aan een betere wereld. Er staan verschillende verhalen op de site die je rustig eens moet lezen.

Interessant is de aanbrengkorting die je krijgt wanneer ook jouw vrienden voor Powerpeers kiezen. Daar kun je namelijk een leuk cadeau voor krijgen. Aantrekkelijk is ook dat je kunt sparen voor gratis zonnepanelen, waardoor je zelf energie-opwekker wordt. Bovendien kunnen jouw vrienden wel tot €240,- welkomstkorting krijgen. Alles wordt op de website uitgelegd door middel van een video. Doe je echt je best, dan kun je snel en aantal zonnepanelen verdienen. Zo krijg je bij het aanbrengen van 5 nieuwe klanten al drie zonnepanelen gratis, inclusief de installatie ervan. Breng je 1 nieuwe klant aan, dan worden je eigen zonnepanelen gratis gewassen. Ook kun je kiezen voor een bonus van €30,- . Die kan aan jou worden gegeven of naar een goed doel worden overgemaakt.Neem eens een kijkje op de website van Powerpeers.nl. Het gaat hier om een snelgroeiend initiatief met als belangrijkste doel voor ogen: de verduurzaming van onze samenleving.

Tarieven vergelijken

Jij wilt niet teveel betalen voor je stroom en gas? Bij Beste Deal kan je energie vergelijken bij Powerpeers en alle andere leveranciers. Vergelijk prijzen en kenmerken en bespaar direct op je vaste lasten. Overstappen is in slechts een paar minuten van je tijd gelukt.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media