Nuon prijzen vergelijken

Nuon tarieven vergelijken

Nuon is een van de grotere energiebedrijven in Nederland en in 1994 ontstaan uit een fusie tussen verschillende kleinere energiebedrijven. Nuon verkoopt elektriciteit en gas aan het bijna 3 miljoen klanten in Nederland en heeft ongeveer 4500 werknemers in dienst. Nuon is inactief bedrijf en zet zich ook in voor elektrisch vervoer en voor stadswarmte. Op de website van Nuon vind je veel informatie over Nuon zelf en op de homepage kun je interessante artikelen lezen. Het bedrijf levert zowel stroom en gas voor thuis als energieproducten voor zakelijke activiteiten. Nuon heeft nogal wat onderwerpen als het gaat om strategie:

  • Fossielvrij in een generatie
  • Duurzame energieopwekking
  • Duurzaam energieverbruik
  • Betrokken medewerkers
  • Nuon in de samenleving
  • Duurzaam en verantwoord inkopen

Onder het kopje Nuon in de samenleving kun je bijvoorbeeld lezen dat Nuon een invloedrijke speler is op de energiemarkt in Nederland. Het bedrijf heeft daardoor een grote maatschappelijke rol en heeft daarmee ook een grote verantwoordelijkheid op zich genomen. Verder wil Nuon zich ook hard maken voor elektrificatie van transport waarmee de ook de transportsector vrij van fossiele brandstoffen kan worden gemaakt. Je kunt meer informatie over dit soort interessante onderwerpen vinden op de website van Nuon.

Producten van Nuon voor thuis

Als je naar de pagina producten van Nuon gaat dan vind je overzichtelijk weergegeven wat je er kunt afnemen. Je kunt terecht bij Nuon voor afname van stroom en gas maar ook voor alleen stroom of alleen gas. Je kunt er ook terecht voor zonnepanelen, voor elektrisch rijden en voor stadswarmte. Kies je voor energielevering door Nuon dan kan je gebruik maken van een oplopende korting. Trouwe klanten krijgen elk jaar een oplopende korting op de variabele leveringskosten van stroom. Je krijgt elk jaar 5% meer korting totdat je het maximale kortingspercentage van 25% hebt bereikt. Deze maximale korting van 25% krijg je zolang je klant blijft bij Nuon.

Nuon doet meer dan alleen energie leveren, het helpt je ook met energie besparen. Zo kun je informatie vinden over en hulp krijgen bij de aanschaf van een nieuwe koelkast of nagaan hoeveel energie een televisie verbruikt. Je wordt bewuster van energie en het verbruik, waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken.

Nuon en zonnepanelen

Je kunt bij Nuon zonnepanelen kopen en zonnepanelen huren. Het grote voordeel van zonnepanelen is ten eerste natuurlijk de besparing op je energierekening. Eigen zonnestroom is goedkoper dan stroom van je energie bedrijf. Daarbij komt dat Nederland een ideaal land is voor zonnepanelen: er is genoeg zon en het is niet te warm. Zonne-energie is schoon en onuitputtelijk. Op de website vind je de mogelijkheid om na te gaan of je dak geschikt is met de zonnepanelen check. Als je de zonnepanelen check doet dan kun je nagaan wat zonnepanelen je gaan kosten en wat ze gaan opbrengen in jouw persoonlijke situatie. Natuurlijk Is het ook mogelijk om bij Nuon te salderen: het zogenaamde terugleveren van energie die je zelf niet nodig hebt. Als je zonnepanelen bij Nuon wil kopen dan kun je kiezen uit drie pakketten die elk garant staan voor een hoog rendement. Nuon adviseert je graag bij de keuze van je zonnepanelen pakket.

Verder vind je bij Nuon veel extra informatie over zonnepanelen. Welke soorten er zijn, wat ze kosten, hoe ze werken en andere informatie.

Elektrisch rijden met Nuon

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto want naast het feit dat ze beter zijn voor het milieu, rijden elektrische auto’s ook heel prettig. Nuon biedt mogelijkheden op het gebied van laadpunten en laadpalen of een laadpas waarmee je je auto kunt opladen. Het opladen van de elektrische auto kan zowel thuis als op de zaak of onderweg. Nuon regelt alles voor je: van laadpaal installatie tot een verrekening van de stroomkosten en je hebt een vast aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van laadpalen. Prettig is dat je op de website meteen kunt zien wat een complete set kost. Op dit moment (2018) kost een slim laadpunt + installatie €1550. Met de gratis oplaadpas heb je daarnaast ook nog eens toegang tot duizenden openbare oplaadpunten.

Nuon is natuurlijk niet voor niets een grote speler op de energiemarkt. Het bedrijf biedt een groot aantal producten voor bedrijven en particulieren. Er is een mooie website waar je snel je weg in kunt vinden en een klantenservice die je over het algemeen snel en kundig te woord staat. Overstappen is geen probleem en je wordt geholpen bij je overstap. Hoewel je kortingen of cadeaus kunt krijgen bij Nuon is het niet de goedkoopste energieleverancier. Wil je de goedkoopste energieleverancier vinden vergelijk dan alle energie bedrijven op de website Beste Deal. Hoewel je vaak wel korting krijgt als je bij je oude leverancier blijft, loont het vaak meer om -het beste jaarlijks- over te stappen. Je kunt dan elk jaar gebruik maken van de beste kortingen en voordelen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media