Greenchoice prijzen vergelijken

Greenchoice tarieven vergelijken

Hecht jij ook zo veel waarde aan het milieu, kies dan voor Greenchoice! Greenchoice hecht eraan om het energiegebruik op een zo groen mogelijke manier te laten verlopen. Wanneer je de website opent, zie je direct de tekst ‘Maak de aarde groener’. De klant score is bijzonder hoog, want het bedrijf wordt beloond met een 8,4. Wanneer je overstapt naar Greenchoice, dan kom je direct terecht in een doorzichtig verbruikers systeem. Zo heb je gelijk inzicht in je energieverbruik, kun je helemaal zelf zaken regelen en kun je heel handig besparen met de app van Greenchoice. Natuurlijk betaal je nooit teveel. Greenchoice wijst op haar scherpe tarieven en op het feit dat de energie bij jou in de buurt wordt opgewekt.

Maximaal besparen bij Greenchoice

Hoe het bedrijf zichzelf presenteert, valt goed af te lezen uit de opbouw van de website. Laat je de cursor even stilstaan op besparen, dan zie je gelijk de keuzes:

  • Warmtepomp
  • Box Slim
  • Box Live

Een waterpomp is bij Greenchoice zo geregeld. Het bedrijf verzorgt alles voor jou en geeft ook nog eens 5 jaar volledige systeemgarantie. Aan de hand van je postcode en het aantal bewoners kun je berekenen hoeveel geld de besparing met de warmtepomp je oplevert. Natuurlijk wil je ook graag weten hoe zo’n warmtepomp werkt. Daarom wordt de werking van de warmtepomp precies uitgelegd. Samengevat komt het erop neer dat je gas bespaart in je CV-ketel, omdat van tevoren al warme lucht wordt toegevoegd aan het water in je verwarmingssysteem. Daar zorgt de warmtepomp voor. De terugverdientijd bij een warmtepomp is ongeveer 6 tot 10 jaar.

Ook Box Slim is een erg handige manier om energie te besparen. Je doet dit niet door stekkers uit de muur te trekken of schakelaars aan en uit te zetten, maar je gebruikt je telefoon of je tablet en regelt het aan- en uitstaan van apparaten met de gratis app. Nog een stapje verder? Download dan gelijk de app Box Live. Je kunt er zomaar 10% mee op je energieverbruik besparen.

Zelf energie opwekken bij Greenchoice

Tot zover de door Greenchoice zelf aangevoerde energie. (Hoewel een warmtepomp natuurlijk ook al zelf energie opwekt). Bekijk de website en sta even stil bij ‘Zelf opwekken’. De keuze bestaat uit:

  • Windenergie
  • Eigen zonne-energie
  • Energie Coöperatie
  • Wek op advies

Energie opwekken met windmolens

Greenchoice heeft eigen windmolens staan aan het Hartelkanaal. Iedereen kan zich daarop aansluiten. Dat gaat natuurlijk niet letterlijk met een stroomkabel. Nee, je kunt bij Greenchoice zogenaamde Windvangers kopen. Doe je mee aan het systeem, dan krijg je de eerste Windvanger cadeau. Je wekt daarmee stroom op via de windmolens van Greenchoice. Minimaal garandeert het bedrijf een opwek van 125 kilowattuur, maar vaak waait het een stuk harder. Dat betekent dat je nog meer bespaart op je jaarlijkse energienota. Het bedrijf heeft een leuke app, waarop je precies kunt zien hoe hard het waait en hoe hard de windmolens dus op zo’n moment ronddraaien. Natuurlijk kan je er ook nog Windvangers bij kopen. Voor €28 heb je er één, die geldig is voor de duur van 3 jaar (prijzen 2019).

Zonnepanelen

Maar eigen energie komt ook van de zon. Natuurlijk kun jij daar bij Greenchoice ook van profiteren. Duizenden klanten gingen je al voor. Met Greenchoice koop je zonnepanelen van hoge kwaliteit. Hiermee bespaar je direct op je energienota. De energie die via de zonnepanelen binnenkomt, hoef je namelijk niet te verbruiken vanuit het aangevoerde stroompunt. Dit betekent dus een lagere nota en dus lagere energiekosten elk jaar. De zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit, ze worden ingekocht bij fabrikant Trina Solar. Deze fabrikant wordt op basis van haar kwaliteit aanbevolen door de Consumentenbond. Natuurlijk wordt de installatie volledig voor je verzorgd. Via de wifi- module heb je continu zicht op je eigen stroomproductie. Je leest deze af op je computer of via de Greenchoice app.

Energiecoöperaties

In groepsverband energie opwekken is op dit moment helemaal populair. Nederland telt al zo'n 400 energiecoöperaties. Ze worden gevormd door burgers die in groepsverband zelf energie opwekken. Ze koppelen de productie uit zonnepanelen en door windmolens aan elkaar. Greenchoice ondersteunt op dit moment meer dan vijftig van deze energiecoöperaties. Wil jij je ook aansluiten bij zo'n coöperatie, kijk dan even op de website en kies er één bij jou in de buurt. Greenchoice ondersteunt de coöperaties op alle vlakken waar dit nodig is. Het bedrijf weet zeker dat het vormen van zulke coöperaties de overgang vormt naar 100% groene energieleveranties aan burgers en bedrijven. Natuurlijk kun je ook zelf zo’n coöperatie opzetten. Vertel de plannen aan Greenchoice en ze gaan heel graag met jou in gesprek.

Adviezen over opwekken

Zit jij ook te wachten op nieuwe adviezen over groene energie, klik dan eens op 'Wek op advies'. Greenchoice vertelt je alles over zonne-energie en windenergie, de kosten ervan en de mogelijkheden om het op te wekken. Natuurlijk laat het bedrijf ook zien waar de groene energiebronnen bij jou in de buurt staan.

Tot besluit natuurlijk het tabblad 'Tarieven & Aanmelden'. Ook hier wordt alles heel inzichtelijk uitgelegd. De mate waarin je groene energie wilt gebruiken kun je zelf aangeven. Greenchoice maakt het extra makkelijk door pakketten aan je te presenteren. Je noemt je postcode en het aantal bewoners en het tarief wordt voor je berekend. Daarna hoef je alleen nog maar te klikken op de button ‘Kies dit pakket’ en de zaken zijn geregeld.

Energieleveranciers vergelijken

Prijzen van energie vergelijken? Bij Beste Deal vertellen wij je dagelijks welke aanbieders de goedkoopste energie leveren. Maak gebruik van onze vergelijker en ontdek welke maatschappij het beste bij je past.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media