Energiedirect prijzen vergelijken

Energiedirect tarieven vergelijken

Je energie betrekken van een leverancier die duurzaam denkt? Eigenlijk kom je dan al snel terecht bij EnergieDirect. EnergieDirect heeft een moderne website die eigenlijk niets te vragen over laat. Je kunt er terecht voor ‘Altijd een scherpe deal’. Bovendien denkt deze leverancier goed mee bij het aanbrengen van zonnepanelen en zijn er leuke extra's, zoals goedkoper tanken met Tankey.

Enkele voordelen van EnergieDirect:

  • 100% groene stroom
  • Tarieven heel voordelig
  • Vaste tarieven voor 1 of 2 jaar
  • Altijd overzicht met de gratis app
  • Leuke extra's als Tankey
  • Kiezen voor FANstore tegoed
  • Overstappen binnen 1 minuut

Overstappen met duidelijkheid

Overstappen naar Energiedirect? Dan vul je gewoon je postcode en huisnummer in en geeft een schatting van het verbruik van gas en stroom. Ook kun je aangeven of je al zonnepanelen op je dak hebt liggen. Druk je vervolgens op ‘Bereken je beste bod’, dan kom je direct bij een aanbod uit. Naar keuze kan het gaan om een aanbod voor één jaar of voor twee jaar.

Dat EnergieDirect denkt aan het milieu, blijkt wel uit de aanhef op de pagina van het aanbod. Het gaat bij het af te sluiten abonnement altijd om groene stroom en gas. Het gas dat door EnergieDirect wordt geleverd is gegarandeerd CO2 neutraal.Ben je het met het aanbod eens, dan kun je je direct aanmelden bij deze leverancier. EnergieDirect laat zich erop voorstaan dat het regelen van energie bij haar eenvoudig en voordelig is. Dit levert het bedrijf al sinds jaar 2002 veel tevreden klanten op. Belangrijk is ook dat de energie die wordt geleverd altijd groen is, zonder dat EnergieDirect daar extra kosten voor rekent.

Om het aanbod overzichtelijk te houden biedt het menu op de website zicht op de energieproducten van EnergieDirect. Je ziet dat je kunt kiezen voor groene stroom en gas voor twee jaar tegen een vast tarief of tegen één jaar voor een vast tarief. Toch is ook hier weer een aardigheidje te vinden. Het iets luxere abonnement voor één jaar is misschien een beetje duurder, maar bevat wel een flink bedrag aan 'FANstore tegoed'. Ook weer zo'n leuke extra dus die EnergieDirect aan haar klanten biedt.

Nederlands bedrijf met tevreden klanten

EnergieDirect is een dochterbedrijf van het grotere Duitse Innogy en is gevestigd in Den Bosch. Het is dus een Nederlands energiebedrijf. Sluit je je aan bij EnergieDirect, dan kun je gelijk een eigen account aanmaken. Dit draagt de naam: Mijn EnergieDirect. Wil je overstappen, dan is dat ook heel makkelijk. Met zo'n 700.000 andere mensen sluit je je aan bij de goedkoopste leverancier in de huidige markt. Overstappen is eenvoudig. EnergieDirect is er trots op dat je dit kunt regelen binnen één minuut. Je kunt natuurlijk nog veel langer zoeken naar een goedkope energieleverancier, bijvoorbeeld via Beste Deal, maar ook meteen beslissen je bij EnergieDirect aan te sluiten.

Vraag jij je misschien af hoe andere klanten van EnergieDirect de service van deze leverancier ervaren? Kijk dan nog eens goed op de website, want daar wemelt het van de positieve klanten-reviews. De klanten mogen daarbij ook een cijfer geven en dat is steeds een dikke voldoende.

Zonnepanelen op je eigen dak?

Uiteraard richt deze moderne energieleverancier zich ook op zonnepanelen. EnergieDirect maakt het ook daarbij extra makkelijk. Je kiest altijd kwaliteitspanelen voor een heel scherpe prijs. Dit levert je vanaf de plaatsing een lagere energierekening op en je wekt dan ook zelf milieuvriendelijke groene stroom op. EnergieDirect zorgt ervoor dat je niet wordt overrompeld door keuzestress. Het bedrijf biedt je een heldere keuze uit twee soorten zonnepanelen, geeft duidelijke uitleg en houdt de kosten transparant.

De benaming van de zonnepanelen is grappig. Zo kun je kiezen uit ZonGoed en ZonBeter. De afmetingen van de panelen zijn hetzelfde. De ZonBeter panelen hebben daarbij de scherpste prijs en ook de beste opbrengst. Je krijgt bij EnergieDirect 12 jaar garantie op de panelen, dus ook dat levert je nog weer extra zekerheid op. Dat EnergieDirect ook op de langere termijn denkt, blijkt uit het feit dat het bedrijf ook garandeert dat je na 25 jaar nog 80% van het oorspronkelijk vermogen uit je zonnepanelen haalt.

Denk je misschien dat installeren een lastige en langdurige kwestie is? Nou, dat valt allemaal reuze mee. EnergieDirect werkt samen met de bekende partner Volta Solar. Deze partner neemt het traject van offerte tot en met de plaatsing van zonnepanelen uit handen van EnergieDirect. Binnen één dag worden de panelen door Volta Solar geleverd en geïnstalleerd. Kijk je op de website onder het kopje 'Zonnepanelen', dan zie je zelf hoe makkelijk het online aanschaffen van de panelen is. Je dak wordt gecheckt. Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Daarna volgt de offerte. Eén telefoontje met Volta Solar is daarna voldoende voor een afspraak voor plaatsing. Die plaatsing van de zonnepanelen gebeurt vervolgens in één dag. Heel overzichtelijk is het dat je daarna altijd de opbrengst van je zonnepanelen direct kunt volgen. Je doet dit via een mobiele app of via het scherm van je pc.

Tarieven vergelijken

Energie vergelijken van EnergieDirect en andere leveranciers? Wij van Beste Deal vertellen je dagelijks waar je het goedkoopste uit bent. Vergelijk prijzen van alle energiemaatschappijen, ontvang direct je welkomstbonus (oplopend tot € 300) en bespaar veel geld.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media