Budget Energie prijzen vergelijken

Budget Energie tarieven vergelijken

Energieleverancier Budget Energie is een energiebedrijf dat gegarandeerd 100% groene stroom levert. De slogan van budgetenergie is “Groene stroom is heel gewoon”. Het is een no nonsens bedrijf dat precies doet wat het belooft en korte communicatielijnen hanteert. De website van Budget Energie is duidelijk en de teksten zijn kort en bondig en informatief. Met een paar klikken ben je op de hoogte van alle ins en outs van Budget Energie en weet je precies wat je kunt verwachten, wat de kosten zijn en welke mogelijkheden je hebt. Kies uit vier hoofdcategorieën:

  • Producten
  • Algemeen
  • Klantenservice
  • Over Budget Energie

In een handomdraai kun je je bij Budget Energie aanmelden of overstappen en alle informatie krijgen die je maar wilt op het gebied van energie.

De producten van Budget Energie

Onder het kopje producten vind je een viertal keuzes: onze producten, een model contract, verlengen en Media Markt. Om met dat laatste te beginnen: Budget Energie is ook verkrijgbaar bij Media Markt en wel vanaf 1 januari 2018. Een unieke samenwerking! De actie op dit moment (2018) is dat als je in een van de winkels van Media Markt een 3-jarig energiecontract afsluit bij Budget Energie, je een cadeaukaart met een waarde van maar liefst €150 krijgt. Met deze cadeaukaart kan je dus meteen lekker gaan shoppen bij Media Markt. Je ontvangt deze cadeaukaart alleen als je het contract afsluit in een winkel van Media Markt.

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een heel aantrekkelijk voordeel als je online een energiecontract afsluiten bij Budget Energie. Je krijgt dan €150 korting die aan het einde van je contract wordt uitbetaald.

Terug naar het hoofdstuk “onze producten”. Budgetenergie biedt drie verschillende energiepakketten: 1 jaar vast, 3 jaar vast of variabel. Alle pakketten bestaan uit 100% groene stroom je hebt altijd 14 dagen bedenktijd dus als je spijt krijgt van je aanmelding kun je er binnen 14 dagen nog vanaf. Bij Budget Energie ben je zeker van een persoonlijke en goede service heb je geen gedoe met overstappen want alles wordt voor je geregeld. De tarieven blijven ook laag als je langer klant blijft.

Meer over de pakketten van Budget Energie

Kies je voor 1 jaar vast dan ben je zeker van een jaar lang geen prijsstijgingen op de energienota. Na het jaar kan je je contract maandelijks opzeggen. Als je kiest voor 3 jaar vast dan ben je 3 jaar lang zeker van het afgesproken energietarief en hoef je niet te vrezen voor onverwachte prijsstijgingen. Het is het meest gekozen contract en natuurlijk krijg je dan die aantrekkelijke korting van €150. 
Denk jij dat de energietarieven wel eens kunnen gaan dalen of wil je gewoon steeds de vrijheid hebben om je contract op te kunnen zeggen, dan kun je het beste kiezen voor variabel.

Informatie over Budget Energie

Op de website van Budget Energie vind je uitgebreide informatie over de voorwaarden die zij hanteren, een cookieverklaring en een privacyverklaring maar ook een herroepingsformulier voor het geval je spijt krijgt van je beslissing om je aan te melden bij Budget Energie. Een prima service van deze energieleverancier!

Onder het kopje “energie besparen” vind je handige tips om geld te besparen op je energieverbruik. Je vindt er informatie over zonnepanelen, over een slimme meter, tips voor het isoleren van je woning en de voordelen van een slimme thermostaat. Door gebruik te maken van deze tips en mogelijkheden kun je besparen op je energienota, ook op lange termijn.

Verder vind je ook uitgebreide informatie over de klantenservice. De contactgegevens, hoe en waar je klachten kunt indienen en een storingsnummer. Je kunt via de website chatten (reactietijd 3 minuten!), je kunt online foto’s of bestanden versturen en je kunt ook chatten via Facebook, opbellen, twitteren en mailen. Een plezierig en veilig gevoel te weten dat je met al je vragen en eventuele storingen zo gemakkelijk terecht kunt bij deze energieleverancier Budget Energie.

Bij Beste Deal kan je energie vergelijken van een groot aantal energieleveranciers. Wat is voor jou de beste optie of het meest aantrekkelijke aanbod. Zo’n samenwerking tussen Budget Energie en Media Markt bijvoorbeeld kan voor jou een heel erg leuk alternatief zijn voor een gewone korting op je factuur. Het is natuurlijk ook erg handig om gewoon naar een winkel te kunnen om je energiecontract af te sluiten en eventuele vragen te stellen.

Vind jij het belangrijk er zeker van te zijn dat je 100% groene stroom afneemt dan is Budget Energie een goede keuze.

De kosten van energie en dan met name ook van de netbeheerders lopen nogal uiteen ook per regio. Het loont dan ook zeker om verschillende energiemaatschappijen te vergelijken en gebruik te maken van alle voordelen die je kunt vinden. En veel gekozen contract van 3 jaar vast heeft zo zijn voordelen maar regelmatig overstappen kan ook flink wat financiële voordelen met zich meebrengen.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media