Google Pixel 4 met abonnement

De Google Pixel 4 is helaas niet meer leverbaar

Helaas, de Google Pixel 4 is op dit moment niet (meer) leverbaar. Kijk anders eens naar één van de onderstaande telefoons:
- Google Pixel 4a met abonnement
- Google Pixel 5 met abonnement

Alles over de Google Pixel 4

Zoek je de beste deal voor je nieuwe Google Pixel 4 abonnement? Dan zit je op de juiste pagina. Wij vergelijken iedere dag de beste deals voor deze krachtige camera telefoon. Je vindt hier de belangrijkste kenmerken van de Pixel 4 en welk abonnement het beste bij deze premium telefoon past. We leggen je uit waar je op moet letten bij het vergelijken en hoe je je eigen verbruik bepaalt. Via onze vergelijker krijg je al snel een flinke korting. Wij vergelijken alleen prijzen en aanbiedingen van betrouwbare webwinkels en bekende providers zoals BelSimpel, Mobiel.nl en KPN. Alleen als je vergelijkt krijg je de best mogelijk deal. Nieuwsgierig naar het beste abonnement voor jou? Lees snel verder.

Belangrijkste kenmerken Google Pixel 4

De premium Google Pixel 4 is een razend snel vlaggenschip. Het toestel heeft een stijlvolle behuizing die tegen water kan. Je kunt de Google telefoon kopen in drie hippe kleuren. Het toestel is uitgerust met een prachtig 5,7 inch OLED beeldscherm. Boven het scherm vind je één van de beste selfie camera’s in de markt. Hier liggen ook verschillende sensoren voor de gezichtsherkenning waarmee je de Pixel ontgrendelt. De smartphone is uitgerust met een snelle Snapdragon 855 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant vind je een forse cameraheuvel met twee hoofdcamera’s. Het duo bestaat uit een primaire 12,2 megapixel camera in combinatie met 16 megapixel telelens. Je schiet hiermee bijna professionele foto’s in een hand omdraait. Voor optimale stabiliteit zijn beide camera’s optisch gestabiliseerd. Een 2.800 mAh accu levert een prima accuduur en de snelle telefoon draait op de nieuwste versie van Android, Android 10.

Verschillende modellen

Je kunt de Google Pixel 4 afsluiten met abonnement in de kleuren Clearly White, Oh So Orange en Just Black. Het basis model heeft 64 GB aan opslagruimte en wil je meer bestanden opslaan dan kun je het model met 128 GB kopen.

Google Pixel 4 vergelijken

Het loont om prijzen te vergelijken voordat je een Google Pixel 4 afsluit met abonnement. De smartphone is vaak goedkoper via een webwinkel. Soms is de prijs zelfs afhankelijk van de kleur. Daarom adviseren wij je om te vergelijken. Via onze vergelijker vind je de beste deal voor dit vlaggenschip. Je kunt in de vergelijker aangeven welke provider jouw voorkeur heeft. De beste deal staat altijd bovenaan.

Google Pixel 4 met abonnement

Met de Google Pixel 4 koop je een luxe smartphone uitgerust met de nieuwste technieken. Daar hoort volgens ons een premium 4G abonnement bij. Wij adviseren een 4G abonnement met minstens 10 GB aan data. Alleen met een flinke databundel kun je pas echt genieten van de hoge snelheden van de Google. Het schitterende 5,7 inch beeldscherm nodigt uit om urenlang YouTube films te bekijken. Over de belbundel kunnen wij het kort houden. Een basis belbundel is voor de gemiddelde gebruiker voldoende. Wil je vaker bellen dan is een onbeperkte bundel vaak interessanter. Deze bundels kosten maar enkele euro’s per maand meer.

Wil je een persoonlijk advies voor het beste Google Pixel 4 abonnement? Dan kun je onze vergelijker invullen met je eigen verbruik. Je verbruik is eenvoudig te achterhalen door de laatste drie telefoonrekeningen te vergelijken. Het gemiddelde hiervan is en uitstekend uitgangspunt voor je advies op maat. Je kunt een Pixel 4 abonnement afsluiten via de bekende providers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. De beste deal voor jou vind je bovenaan.

Google Pixel 4 kopen

Je kunt de Google Pixel 4 kopen bij de bekende webwinkels zoals BelSimpel en Mobiel.nl. De basis Pixel 4 heeft een adviesprijs van 779 euro. Nieuwsgierig naar de beste deal voor jou?

Over Beste Deal

Liever meer lusten en minder lasten? Beste Deal vergelijkt prijzen van telefoons, sim only, internet, energie en verzekeringen. Zet vandaag nog een streep door te veel betalen en bespaar op je vaste lasten!

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media