Simyo abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Simyo abonnement?

Je bent op zoek naar een voordelig telefoonabonnement met een uitstekende dekking? Dat lijkt natuurlijk een onmogelijke combinatie, maar niets is minder waar. Met een Simyo abonnement haal je het beste in huis voor een betaalbare prijs. Simyo is onderdeel van Nederlands oudste provider, KPN. Je belt en internet op het betrouwbare netwerk van KPN voor de prijs van een budget provider. Mooi, toch?

Waarom een Simyo abonnement afsluiten?

Zoals gezegd is de provider Simyo een dochterbedrijf van KPN. En deel uitmaken van zo’n grote organisatie betekent ook een hoge mate van kwaliteit. En dat merk je terug in hun prijzenkast. Simyo is al meer dan 15 keer uitgeroepen tot beste provider, waaronder maar liefst 10 keer door de Consumentenbond.

KPN netwerk

Nederland telt 4 providers met een eigen netwerk: Vodafone, T-Mobile, Tele2 en KPN. Alle andere providers die je kent zijn onderdeel van één van deze vier of maken gebruik van hun netwerk. Simyo maakt gebruik van KPN en is ook een dochterbedrijf. Dat brengt meerdere voordelen met zich mee. Hun landelijke dekking is net zo goed als die van KPN en de klantenservice is ook uitstekend te noemen. Daarnaast beschik je over razendsnel internet, dankzij het 4G netwerk van KPN.

Zelf abonnement samenstellen

Als je kiest voor een Simyo abonnement heb je bij de keuze van je bundels een enorme variatie. Voor iedereen is er een passend abonnement te vinden. Of je nu een fanatieke internetter bent die weinig tot niet belt, of de hele dag met je familie en vrienden aan het bellen bent. Dit grote aanbod aan bundels maakt Simyo voor iedereen interessant.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Vrijwel alle providers bieden alleen abonnementen voor 12 of 24 maanden aan, maar bij Simyo maken ze graag een uitzondering. Je kunt bij Simyo ook kiezen voor een sim only abonnement dat maandelijks opzegbaar is. Handig als je bijvoorbeeld twijfelt over de kwaliteit van het netwerk en hem even wilt uittesten. Bevalt het niet? Dan zeg je je abonnement na een maand gewoon weer op.

Baas in eigen bundel

Onder het motto "baas in eigen bundel", geeft een Simyo abonnement je absolute vrijheid. Heb je gekozen voor teveel of te weinig belminuten of data, kan je tijdens je contract maandelijks je bundels ophogen of juist verlagen. Zonder extra kosten en maandelijks weer terug te draaien.

Gratis nummerbehoud

Natuurlijk wil je je telefoonnummer meenemen. Niemand zit er op te wachten op bij het overstappen naar een nieuwe provider weer te moeten wennen aan een nieuw telefoonnummer. Laat staan al je vrienden, familie en kennis op de hoogte moeten brengen van je nieuwe nummer. Gelukkig geldt er bij Simyo gratis nummerbehoud. Wil je naar Simyo overstappen? Geef dan bij het afsluiten van je nieuwe abonnement aan dat je je bestaande telefoonnummer wilt meenemen. Simyo zorgt dan voor de rest.

Wanneer mag ik Simyo verlengen?

Ben je tevreden over je contract bij Simyo en wil je graag verlengen? Dit kan dan vanaf drie maanden voor het aflopen van je abonnement. Als je abonnement op 1 april 2019 is ingegaan, betekent dit dat je vanaf 1 januari 2021 kunt verlengen.

Simyo abonnement met smartphone of sim only?

Oorspronkelijk is Simyo een sim only provider. Dit betekent dat je via de provider zelf geen smartphones kunt bijbestellen. Wil je liever wel een telefoon bij je Simyo abonnement? Bekijk dan de mogelijkheden bij een telefoonwinkel. Wij vergelijken niet alleen de prijzen van de provider zelf, maar je kunt ook terecht voor alle Simyo tarieven bij Belsimpel, GSMweb en Mobiel.nl. Je bespaart dan niet alleen geld op je maandelijkse abonnementskosten, maar zij hebben ook een uitgebreider aanbod.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media