Simpel abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Simpel abonnement

Ben je op zoek naar een betaalbaar sim only abonnement op een razendsnel 4G netwerk? Dan is het zeker verstandig om de prijzen van Simpel eens te vergelijken. De provider Simpel is een relatief jonge Nederlandse provider en richt zich enkel en alleen op de verkoop van sim only abonnementen. De provider Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een slechte dekking en de downloadsnelheid van Simpel is dankzij het 4G netwerk razendsnel. Nieuwsgierig naar welk Simpel abonnement het beste bij jou past? Lees dan snel verder.

Waarom een Simpel abonnement afsluiten?

Het is natuurlijk wat simpel om als grootste voordeel de prijs te noemen, maar dat maakt het wel kloppend. Simpel is een budget provider. Als je een goedkope simkaart wenst en flink wilt besparen op je belkosten, dan is Simpel een uitstekende provider. Verwacht geen klantenservice die dag en nacht bereikbaar is en ook niet de allersnelste downloadsnelheden. Simpel is een betrouwbare provider op een kwalitatief netwerk met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Flexibel, maandelijks aan te passen

Is je gekozen bundel toch iets te hoog of juist te laag? Bij Simpel heb je de mogelijkheid om ten alle tijden je bundel aan te passen. Of hij nu naar beneden of omhoog moet. Liever toch meer belminuten? Schroef je belbundel omhoog. Te weinig MB’s om de maand volledig door te komen? Dan koop je er toch gewoon MB-aanvullers bij?

T-Mobile netwerk

Simpel is een MVNO, oftewel een virtuele provider zonder eigen netwerk. Het maakt dus gebruik van één van de netwerken van de grote vier en dat is in dit geval T-Mobile. Daardoor heb je altijd een uitstekend bereik en kan je gebruik maken van T-Mobile's 4G netwerk.

Razendsnel 4G

Bij Simpel zit je automatisch op het 4G netwerk van T-Mobile. Daar zijn geen extra kosten aan verbonden en de huidige snelheid van het 4G netwerk is 75 Mbps.

Controle over je kosten met het belplafond

Nooit verrassingen bij je telefoonrekening. Ook niet bij je kinderen. Simpel heeft het belplafond geïntroduceerd. Dit is een handig hulpmiddel dat je helpt om een maximum in te stellen bij je verbruik. En dat geldt zowel bij je belminuten als je internetgebruik. Je kunt het voor jezelf gebruiken of bijvoorbeeld om je kinderen onder controle te houden. Makkelijk, toch?

Geen kredietcheck

Bij de meeste providers wordt er een kredietcheck gedaan door het BKR. Daarmee kijkt de provider of je in staat bent om de abonnementskosten te kunnen betalen. Bij sim only abonnementen is deze check niet noodzakelijk. Simpel.nl verkoopt alleen sim only abonnementen en bij de betreffende provider wordt daarom nooit een kredietcheck uitgevoerd.

Gratis nummerbehoud

Net als bij alle andere providers geldt ook bij Simpel dat je bij het afsluiten van je abonnement, gratis je telefoonnummer kunt meenemen. Je hoeft dus niet al je vrienden, familie en kennissen op de hoogte te stellen van een nieuw telefoonnummer. Het enige dat je hoeft te doen is bij het afsluiten van je Simpel abonnement aan te vinken dat je nummer moet worden meegenomen. De provider zorgt voor de rest.

Wanneer mag ik mijn Simpel abonnement verlengen?

Bevalt je huidige abonnement bij Simpel en wil je het abonnement graag verlengen? Dan kan dit bij Simpel vanaf 3 maanden voor het aflopen van je telefooncontract. Stel dat je abonnement ingaat op 1 mei 2019, dan betekent dit dat je vanaf 1 februari 2021 kunt verlengen.

Op zoek naar de beste deal bij Simpel?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Beste Deal vergelijkt de prijzen en aanbiedingen van Simpel bij alle betrouwbare shops en providers in ons land. Wees geen dief van je portemonnee en vergelijk voor je overgaat tot aankoop.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media