Odido abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Odido abonnement?

Ben je op zoek naar een abonnement bij Odido en wil je zeker weten dat je de beste deal te zien krijgt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hier vind je een overzicht van de meest recente Odido aanbiedingen bij de provider zelf en bij betrouwbare winkels, waaronder Belsimpel, Coolblue en Mobiel.nl. Weten waarom juist nu het moment is aangebroken om een Odido contract af te sluiten (of te verlengen)? Lees dan snel verder.

Waarom een Odido abonnement afsluiten?

In Nederland kennen we op dit moment vier verschillende providers met een eigen netwerk. Dit zijn KPN, Vodafone en Odido. Binnenkort verandert dit en blijven er nog drie over. Van de drie genoemde providers is T-Mobile veruit de goedkoopste. Maar dat betekent niet dat de provider slechte service of een lage dekking biedt. Integendeel. Odido is al jarenlang achter elkaar verkozen tot het best geteste netwerk van Nederland. Dus waarom zou je géén Odido abonnement afsluiten?

Een uitstekend 4G netwerk

Odido biedt razendsnelle 4G diensten aan met snelheden hoger dan 250 MB/s. Ter verduidelijking: dat is sneller dan de meeste ADSL en Glasvezelverbindingen die je vaak in huis tegen komt.

Maandelijks je abonnement wijzigen

Je abonnement tijdens de contractperiode wijzigen is niet nieuw. Dit kan bij alle providers. Maar lang niet iedereen geeft je ook de gelegenheid om je bundel naar beneden bij te schroeven. Heb je toch voor een te hoge hoeveelheid MB’s per maand gekozen en krijg je deze lang niet op? Geen probleem. Je kunt je abonnement maandelijks aanpassen en zo altijd betalen voor je eigen verbruik. Liever de maand erop toch weer iets omhoog? Dan pas je hem binnen enkele minuten zo weer aan. Makkelijk, toch?

Geen kosten buiten je bundel

Een ander voordeel van Odido is dat je geen kosten voor internetten buiten je bundel meer hebt. Is je bundel er doorheen? Dan krijg je hiervan een melding. Je kunt gewoon blijven surfen (en gebruik maken van WhatsApp), maar de downloadsnelheid gaat wel flink omlaag. Streamen van Youtube, Spotify en Netflix zit er dus niet meer in.

Odido Go abonnementen

Met de Go abonnementen van Odido krijg je volledige vrijheid, in de gehele EU. De bundel die je in Nederland hebt gekozen is te gebruiken in alle landen in de EU. Nooit meer torenhoge telefoonrekeningen tijdens je vakantie in Frankrijk. En je hoeft je ook geen zorgen meer te maken of je roaming nog aan hebt staan. Bij Odido Go kies je zelf hoeveel MB's en belminuten je denkt te verbruiken. Jij weet immers als enige hoeveel je maandelijks verbruikt.

Go Unlimited

Odido biedt als één van de weinige providers echt onbeperkte abonnementen aan. Dus ook bij mobiel internet. En dat voor slechts 30 euro per maand. Je kunt dan onbeperkt bellen en internetten in Nederland en de EU. Ben je veel in Amerika? Kies dan voor de Go Unlimited + USA abonnement. Je betaalt dan 25 euro per maand meer, maar kunt ook onbeperkt internetten en bellen in Amerika.

Gratis nummerbehoud

Zal je altijd zien. Ken je eindelijk je telefoonnummer uit je hoofd, is je abonnement toe aan verlenging en krijg je weer een nieuw nummer. Nee hoor. Zo werkt het al lang niet meer. Tegenwoordig kan je bij alle providers gratis je oude telefoonnummer meeverhuizen. Of je nu kiest voor een verlenging of overstapt naar een hele nieuwe provider. Zorg er wel voor dat je dit bij het aanvragen van je nieuwe abonnement doorgeeft.

Wanneer mag ik bij Odido verlengen?

Bij Odido mag je vier maanden voordat je abonnement is afgelopen vernieuwen. Stel dat je abonnement is ingegaan op 1 mei 2019, betekent dit dat je bij een contract duur van twee jaar op 1 januari 2021 mag verlengen. Gaat je telefoon in de tussentijd echter kapot en wil je het liefst eerder verlengen dan is dit bij Odido ook mogelijk. Ze noemen dat een “Early Renewal”. Hiervoor kom je alleen in aanmerking als je huidige abonnement minimaal 3 maanden loopt, je al je facturen op tijd hebt betaald en je op dit moment nog geen gebruik maakt van een Early Renewal. Daarnaast zitten hier kosten aan verbonden van € 71,12.

Odido abonnement met of zonder smartphone?

Kies je voor Odido als nieuwe provider, dan kan je ervoor kiezen om een smartphone bij je abonnement te bestellen of sim only. Alle smartphones zijn tegenwoordig simlock vrij. Dat houdt in dat ze standaard alle providers accepteren. (Vroeger was dit nog weleens provider-gebonden). Let er echter wel op dat als je ervoor kiest om een smartphone elders aan te schaffen je bij Odido de juiste simkaart op laat sturen. Hier kent de provider drie verschillende smaken, namelijk: reguliere simkaart, micro simkaart en nano simkaart. Verreweg de meeste recente smartphones werken met een micro of nano simkaart. Dat zijn de kleinste varianten. Je vindt deze informatie bij de specificaties van het toestel. Bij Odido zelf worden vrijwel alle populaire smartphones van dit moment verkocht. Maar vaak ben je voordeliger uit als je de prijzen vergelijkt bij de bekende webshops als Belsimpel, Mobiel.nl en Coolblue. De tarieven van Odido sim only zijn overal gelijk.

T-Mobile klantvoordeel

Als je in jouw gezin meerdere abonnementen bij T-Mobile hebt afgesloten, ontvang je extra voordeel. De voordelen die je hierbij ontvangt zijn als volgt:

  • Korting op je abonnement van minimaal € 2,50 per abonnement, oplopend tot €12,50 bij een Go Unlimited abonnement
  • Meer internet! Afhankelijk van je abonnement ontvang je minimaal 500 MB tot maximaal 2 GB internet extra per maand
  • Meer snelheid. De snelheid van je internet thuis wordt standaard omhoog gezet
  • Meer TV. € 7,50 korting op een aanvullend TV pakket naar keuze

Op zoek naar de beste deal bij T-Mobile

Wees geen dief van je portemonnee en vergelijk T-Mobile tarieven voordat je overgaat tot aankoop. Dagelijks ontvangen wij de prijzen van T-Mobile bij de provider zelf, maar ook bij aanbieders als Mobiel.nl en Belsimpel. Door gebruik te maken van onze vergelijkingsdienst weet je binnen een paar minuten welk abonnement het beste bij jou past. Vergelijk alle T-Mobile prijzen en vind jouw beste deal!

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media