Lebara abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je Lebara abonnement?

Lebara was van oorsprong een telecomaanbieder dat zich richtte op het verkopen van prepaidsimkaarten, maar biedt sinds enkele jaren ook sim only aan. De provider maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en heeft naast zeer voordelige bel, sms en internetbundels ook interessante voordelen voor mensen die veel naar het buitenland bellen. Wil je weten waarom juist nu het moment is om een Lebara abonnement af te sluiten? Lees dan gauw verder.

Waarom een Lebara abonnement afsluiten?

Lebara is een absolute budgetprovider. Dat wil zeggen dat de meeste mensen kiezen voor de provider vanwege hun lage abonnementskosten. Maar dat is zeker niet de enige reden. Lebare kent nog meer voordelen. We sommen de belangrijkste voor je op:

Maandelijks opzegbaar

In tegenstelling tot veel andere providers, kent Lebara ook maandelijks opzegbare sim only abonnementen. Handig als je twijfelt, of wanneer je gewoon nergens aan vast wilt zitten.

4G netwerk van KPN

Alle abonnementen van Lebara maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Dat betekent dat je overal in ons land een uitstekende dekking hebt. Mobiel internet gaat via het razendsnelle 4G netwerk van KPN. Zonder bijkomende kosten maak je daar gebruik van en dat merk je direct bij het streamen van muziek en bekijken van je favoriete Youtube video's.

Voordelig onbeperkt bellen en SMS

Lebara kent een aantal grote internetbundels, maar werkt vooral met onbeperkte belminuten en SMS-berichten. Deze bundel sluit je af voor slechts een paar euro per maand.

Merk je dat het einde van je internetbundel iets te snel in zicht komt? Dan kan je altijd je internetbundel ophogen. Dit gebeurt met bundels van 500 MB, 1 GB of 3 GB.

Interessante buitenlandbundel binnen EU + 17 landen

Misschien wel het meest interessante aan Lebara is de mogelijkheid om voor een extra bedrag ook buiten de EU te kunnen bellen. Door te kiezen voor de bundel "Binnen EU + 17 landen" bel je voortaan onbeperkt naar landen als Amerika, Canada, Marokko en Turkije. Dat is nog eens makkelijk.

Gratis nummerbehoud

Wil je naar Lebara overstappen? Dan is het goed om te weten dat je je oude telefoonnummer altijd gratis mee kunt nemen. Je hoeft dus geen nieuw telefoonnummer te onthouden en ook je familie en vrienden niet te vervelen met een nieuw nummer. Denk er bij het afsluiten van je Lebara abonnement wel even aan dat je door moet geven dat je al een telefoonnummer hebt. De provider zorgt dan voor de rest.

Op zoek naar de beste deal voor je Lebara abonnement?

Wij van Beste Deal vergelijken dagelijks prijzen en tarieven van Lebara bij de provider zelf en alle betrouwbare webwinkels in ons land, waaronder Mobiel.nl, GSMweb en Belsimpel. Aanbiedingen wisselen met de dag. Het loont dan ook zeker om vooraf eerst te vergelijken. Door prijzen te vergelijken bespaar je al gauw tientallen euro’s op je telefoonkosten.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media