hollandsnieuwe abonnementen en tarieven vergelijken

Beste deal voor je hollandsnieuwe abonnement?

Toe aan een nieuw mobiel abonnement voor een voordelige prijs? Dan zit je bij de provider hollandsnieuwe goed. Deze betaalbare oer-Hollandse provider is niet voor niets zo populair bij onze bezoekers. Weten welk hollandsnieuwe abonnement het beste bij jou past? Wij vertellen het je graag!

Waarom een hollandsnieuwe abonnement afsluiten?

Eigenlijk is het antwoord daarop simpel: omdat ze de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. En dat is niet per se onze mening, maar de mening van de vele duizenden klanten in ons land. Hollandsnieuwe is een zusterbedrijf van de bekende provider Vodafone en maakt dan ook gebruik van hun kwalitatieve netwerk. In principe kan je stellen dat je dezelfde dekking hebt als Vodafone, maar dan voor een flink lagere prijs. Dat wil jij toch ook?

Flexibele bundels

De provider hollandsnieuwe staat bekend om zijn vrijheid en flexibiliteit. Dat zie je terug in de bundels en in het aanpassen van de bundels bij een bestaand telefoon contract. Als je een hollandsnieuwe abonnement hebt afgesloten, maar toch voor teveel MB's hebt gekozen, kan je op ieder gewenst moment je bundel naar boven of beneden aanpassen. Deze wijziging is maandelijks aan te passen. Je zit dus nooit ergens aan vast.

Eenvoudige bel- en internetbundels

Een ander voordeel van hollandsnieuwe is de eenvoud in hun bundels. Kies je bijvoorbeeld voor een bundel van 500, dan heb je 500 SMS'jes, 500 belminuten OF 500 MB’s per maand. Zo houdt hollandsnieuwe het voor iedereen overzichtelijk. Ben je door je bundel heen? Dan kan je iedere maand je bundel verhogen.

4G van hollandsnieuwe

Ook hollandsnieuwe biedt 4G diensten aan. Voor een zeer betaalbare prijs haal je razendsnel internet in huis op je mobiele telefoon. Hoewel de snelheid bij Vodafone iets hoger ligt, is het bij hollandsnieuwe nog altijd ruimvoldoende om je favoriete muziek te streamen, video’s te bekijken en games te spelen.

Onbeperkt bellen/sms

Als extra mogelijkheid kan je bij hollandsnieuwe ook kiezen voor een onbeperkt bellen en sms bundel. Voor slechts 4 euro extra per maand bel je voortaan eindeloos naar je familie en vrienden.

Gratis nummerbehoud

Wil je naar hollandsnieuwe overstappen en graag je oude telefoonnummer meenemen? Dat is geen probleem. Bij alle providers is het tegenwoordig gratis mogelijk om je telefoonnummer mee te verhuizen bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Het enige wat je hoeft te doen is dit door te geven als je je hollandsnieuwe abonnement afsluit.

Wanneer mag ik bij hollandsnieuwe verlengen?

Ben je tevreden over je hollandsnieuwe contract en wil je je abonnement graag verlengen? Dan kan dit al vanaf vier maanden voordat je contractduur beëindigd.

Hollandsnieuwe abonnement met smartphone of sim only?

Bij hollandsnieuwe kennen we twee smaken. Je kunt kiezen voor een los abonnement of een abonnement in combinatie met een smartphone. Op de website van hollandsnieuwe zelf heb je slechts een beperkte hoeveelheid telefoons waar je uit kunt kiezen. Maar wees gerust, bij de bekende telefoonwinkels is de keuze veel uitgebreider.

Op zoek naar de beste deal bij hollandsnieuwe?

Op Beste Deal vergelijken wij dagelijks de prijzen en tarieven van hollandsnieuwe bij de provider zelf, maar ook bij betrouwbare winkels als Mobiel.nl, Belsimpel en GSMweb. Wees geen dief van je portemonnee, vergelijk alle hollandsnieuwe aanbiedingen en bespaar tientallen euro's op je telefoonkosten.

Over Beste Deal

0318 Media BV
Visserstraat 26, 6717ZJ Ede

Telefoon: 0318-240365
Email: info@bestedeal.nl
KvK: 67291910

 
Altijd de beste deal?Wil je altijd op de hoogte blijven van de beste tips en deals?Volg ons via social media